Pastor Jan-Aage Torp fikk stinkende konvolutt med avføring i posten -har fredag politianmeldt forholdet

Pastor Jan-Aage Torp innleverte fredag en politianmeldelse etter å ha mottatt avføring i en konvolutt som gav seg ut for å være fra den belgiske ambassaden. Foto: Facebook /Jan-Aage Torp

Pastor Jan-Aage Torp som tirsdag fikk et konvolutt full av avføring i posten har nå anmeldt forholdet til Oslopolitiet. Konvolutten med avføring skulle se ut som om den var sendt fra den belgiske ambassaden i Oslo og var adressert til Jan-Aage Torp som i egenskap av å være leder for kristenkoalisjonen og president for European Apostolic Leaders (EAL) jevnlig blir invitert til samlinger og konferanser blant kirkeledere, politikere og diplomater. Fredag morgen innleverte pastor Jan-Aage Torp en anmeldelse til politiet og skrev selv om sin anmeldelse av saken på Facebook

“Nå har Oslo-politiet mottatt min formelle straffeforfølgelse om anonyme ′′ ekskrementer ′′ som jeg fikk i vår private postkasse onsdag, angivelig fra den belgiske ambassaden. Dette er selvsagt usant. De kriminelle lovbrudd som er involvert er hatkriminalitet, harrass, identitetstyveri, forfalskning og mer. Den belgiske ambassaden har overlevert saken til ordentlige belgiske myndigheter i Brussel. Jeg er sikker på at Oslo-politiet vil etterforske saken grundig, og bringe rettferdighet. ′′ Elskede, hevn aldri dere selv, men overlat det til Guds vrede, for det står skrevet: ′′ Hevn er min, jeg vil gjengjelde, sier Herren ′′ (Romerne 12:19)

2 tanker om “Pastor Jan-Aage Torp fikk stinkende konvolutt med avføring i posten -har fredag politianmeldt forholdet

 1. Jeg har aldri vurdert å politianmelde alle bærsjene som naboenes hunder og katter legger igjen på tomten min men det hadde vært mye lettere hvis bærsjene lå i en konvolutt.

  Når man vet hvor mye kriminalitet som henlegges av politiet idag så blir det litt tullete å blåse opp slike bagateller.

  • Slikt må anmeldes, det snakkes her om flere straffbare forhold. Forfalskning av et annet lands ambassade stempel samt noe så nedrig som å sende avføring. Tenk om slikt ble sendt til barnefamilier og en nysgjerring unge hadde åpnet svineriet.
   Nei, slikt bør anmeldes, er 100 prosent enig med Torp her.
   Hvordan skulle verden bli dersom alle sendte avføring til folk de er uenige med eller hater?
   Håper politiet finner ut av dette, men jeg tviler da det er vanskelig.
   Men slike onde gjerninger må få rett stempel, og den som står bak er og forblir en kriminell hetser.
   Vedkommende burde skamme seg.

Det er stengt for kommentarer.