Pastor bekjente at han hadde vært utro overfor kona, falt død om foran forsamlingen

Pastor Bobby Davis fortalte sin menighet på Miracle Faith World Outreach Church at han hadde vært utro mot sin kone og falt død om da forsamlingen skrek “vi tilgir deg”

Pastor Bobby Davis som grunnla forsamlingen “Miracle Faith World Outreach Church” Davis-300x168i Connecticut hadde bedt de troende i forsamlingen om å bli værende i kirken da han hadde noe viktig å bekjenne. Budskapet den 72 år gamle pastoren ville lette sitt hjerte for var at han “for lenge siden hadde vært utro mot sin kone og at han angret affæren dypt. Etter den normale gudstjenesten ba pastoren oss om å bli værende i kirken for han ville bekjenne noe som hadde skjedd for lenge siden,” forteller Judy Stovall som er eldste  i Connecticut forsamlingen. “Den aldrende pastoren ønsket å komme “clean” av noe som hadde skjedd tidligere og han søkte vår tilgivelse,” sa menighetens eldste til lokal presse.Falt død om

Etter å ha avlagt sin bekjennelse oppstod det noe uro i forsamlingen som ropte ut “vi tilgir deg og elsker deg,” for å vise støtte og sympati til pastoren som under det hele fikk et hjerteinfarkt og falt om på gulvet. “Jeg holdt hans hode oppe mens andre ringte nødtelefonen og den 72 år gamle pastoren ble i all hast kjørt til Bridgeport sykehus hvor han ble erklært død. “Menigheten har det nå vondt,” sier eldste Judy Stovall til lokal presse. Den 72 år gamle pastoren som også var ekteskaps og samlivs-terapeut  feiret i fjor sommer gullbryllup men har båret på en mørk hemmelighet han ønsket å få bekjent og oppgjort overfor mennesker og Gud. Dette ble også det siste han fikk gjort og som åpenbart var et nødvendig oppgjør. Det inntrufne skal ha skjedd 16 mars.