Pastor Drene Keyes fikk Pfizer vaksinen og døde en knapp time senere

Det har gått 18 dager siden Lisa Jones uventet mistet sin mor, Drene Keyes og det foreligger ennå ikke noen svar på hvordan og hvorfor hun døde. Familen holdt en begravelse for henne i forrige uke. Den 58 år gamle mora, bestemora, sanger og pastoren døde en knapp time etter at hun hadde fått “håpets skudd” som en avis omtalte vaksinen som. Det var et skudd av den kontroversielle Pfizers Covid-19 vaksine den kvinnelige pastoren fikk og for familien ble dette “håpets-skudd” til fortvilelse og sorg. Den formelle dødsårsaken er ennå ikke kjent, og det sitter langt inne for myndigheter og helsevesen og knytte dødsfall opp mot en vaksine de hevder er trygg

Det har liten hensikt i å utbrodere dødsfallet. Dødsfallet til den kvinnelige pastoren er bare et av mange som har skjedd kort tid etter at de har mottatt første eller andre dose av den omstridte vaksinen. Kvinnen fikk sin dose i Warsaw i Virginia og det hun selv og familien trodde skulle gi sikkerhet og trygghet mot Corona, viste seg å være en dødelig coctail som etterlater seg en familie i sorg og savn. Den avdøde kvinnen fra Gloucester var både mamma, bestemor til seks barn og en begavet sanger og utdannet pastor. Hun hadde en underliggende helsetilstand som gjorde at hun ble anbefalt sterkt å ta vaksinen. Etter det første skuddet ble hun sittende de obligatoriske femten minuttene før hun gikk ut i bilen. Etter å ha gått ut til bilen ropte hun at noe er galt, noe er galt, og falt sammen i det hun skulle sette seg inn i bilen. Hun greide rett og slett ikke å puste å ble sendt til sykehus hvor hun døde etter kort tid. De forsøkte å tappe vann fra lungene hennes og antydet at hun fikk et anafylaktisk sjokk. Imidlertid er dødsårsaken ikke bekreftet og derfor sitter familien tilbake med spørsmål om hvorvidt det var vaksinen som tok livet av 58 åringen.

Én tanke om “Pastor Drene Keyes fikk Pfizer vaksinen og døde en knapp time senere

  1. Da Jesus satt på Oljeberget og disiplene spurte ham om når skal dette skje og hva skal tegnet på Ditt komme være og på verdens ende, svarte Jesus:

    SE TIL AT INGEN FORFØRER DERE. Dette er hva Han sa som nummer 1. Deretter sier Han “dere skal høre om kriger osv. …. dette er bare starten på veene….. lovløsheten tar overhånd, kjærligheten blir kald hos mange….”

    Alt dette har skjedd. Vi ser nå at veene øker i styrke og hyppighet. Jesus henter snart sine hjem. Sørg for å bli med. Romerne ti-ni-ti.

    Mange er forført allerede. I det ene og det andre. Løgn blir til sannhet og sannhet til løgn.

Det er stengt for kommentarer.