Intervjuet du ikke vil få servert av MSM: Hva som egentlig skjer -med JR Nyquist

Ikke i nyhetsbildet kan kanskje være overskriften på dette intervjuet delt og publisert blant annet på nettsiden til Blazing Press. Vel verd å lytte til for folk som vil ha virkelige nyheter. Inflasjon og mangel er nå daglig kost for amerikanere og vi er knapt i begynnelsen. Også i Norge står forbrukere foran kraftig inflasjon. Folk i næringsliv og bedrifter sier rett ut at det kommer massive prishopp på nær sagt alt i løpet av høsten.

 

5 tanker om “Intervjuet du ikke vil få servert av MSM: Hva som egentlig skjer -med JR Nyquist

 1. Søkelys: “Også i Norge står forbrukere foran kraftig inflasjon. Folk i næringsliv og bedrifter sier rett ut at det kommer massive prishopp på nær sagt alt i løpet av høsten.”

  Helt i tråd med profetiene:

  Åpenbaringen 6:6:

  “6 Og jeg hørte noe som lignet en stemme inne blant de fire skapningene: «En liter hvete for en daglønn! Tre liter bygg for en daglønn! ”

  Selv mat skal rammes av hyperinflasjonen. Dette er nemlig en del av den store trengsel rett foran oss. Vend snarest om til Jehovah Gud og Hans odelssønn Kristus.

  • Dette er på gang. Vårt elektrikerfirma må skru opp prisene på materiell vi bruker med 30-40 prosent i løpet av de neste to måneder.
   I tillegg er det også forsinkelser i leveranser vi har bestilt inn og transportkostnadene har gått rett til himmels.
   Kunder vil bli overrasket når de hører hvor mye dyrere det vi bruker i installasjoner er blitt.

  • Impregnert trelast har økt 100 – ett hundre prosent opp. Bygger en traktorgarasje nå, og har lenge hatt materialene på lager. Kjøper dessuten lokalt. (Med moms)

 2. Les Valdres profetien ! 3 verdenskrig kommer ! først rytteren på den hvite hest der etter rytteren på den røde hest….

  • Vi kan ikke se helt bort i fra det. At Sydens konge (vesten/angloamerika) og Nordens konge (Russland/Kina m.fl.) atter vil konfronteres. Dette har imidlertid skjedd kontinuerlig opp i gjennom historien. Anglo-amerika mot nazistene. Og vi erfarte at Sovjetunionen brøt sammen i 1989.

   Men Bibelen lover at “Gud skal ødelegge de som ødelegger jorden”. Han skal ikke la selve planeten totalødelegges i en thermonukleær smell. Jehovah lover jo at mennesker skal komme ut av trengselen og danne grunnlaget for “en jord der rettferdighet bor”. Der vil oppstandelsen av alle de tidligere døde foregå til en ny menneskelig tilværelse.

   Men de utroligste ting kan hende. Det ser vi på de nærmest selvmorderiske vestlige regimenes handlingsmønster. Men helt til grunne med vesten vil det ikke gå. Sydens konge skal nemlig “gå levende ned i dødsriket” som det 7. og siste bibelske verdensriket. Og det for Guds hånd. Mens Nordens konge skal gå under for syden/vestens hånd. (“Da skal det gå til grunne med ham”.)

   Men ett er sikkert. Til sist vil “Gud legge i dyrets hjerte og kle skjøgen naken og brenne henne opp med ild”. Det betyr at Jehovah ved Kristus via dyrets bilde (FN) knuser all (falsk) religion.

   Til sist vender de seg mot de sanne kristne som er standhaftige. Da berger Jehovah sine ved Harmageddon. “Hadde ikke de tider blitt forkortet, hadde ikke noe kjød (menneske) overlevd”, lover Han oss. Akkurat som med Moses og jødene foran Rødehavet i forbildet.

Det er stengt for kommentarer.