Pastor Chris Okotie: Dem som tar vaksinen gjør en avtale med djevelen -pastor med sterk advarsel mot vaksinen

De som har tatt vaksinen har gjort en avtale med Satan og vaksinen mot Covid-19 gjør dem som har tatt om til vampyrer som suger andre folks blod som næring, er den oppsiktsvekkende advarselen fra pastor Chris Okotie som leder «Household of God Church International Ministries». Pastoren sier videre at den som har tatt skuddet med Covid-19 vaksinen har gått inn i en overrenskomst med djevelen. I sin video hvor han går gjennom farene med Covid-19 vaksinene peker han på de åndelige elementene som er knyttet opp mot dette medikamentet, kalt vaksine

«You do not understand the spiritual import but now you know. So when you eat that genetically modified food that you eat and take the vaccine, you’ve entered communion with Satan, with Lucifer. And that communion involves blood.»  Med andre ord sier pastoren at mennesker som har tatt vaksinen har inngått en avtale med satan og at man har nattverd med Satan, med Lucifer og at denne nattverden involverer blod. «Siden vi ikke snakker om Jesu blod eller hva Jesus har å tilby, vil han kreve at du søker blod andre steder. Og det stedet du kan finne blod er i andre mennesker. Så vaksinen vil gjøre at du blir en vampyr som trenger blod for å kunne overleve,» gjengir Sahara reporter fra pastor Okoties forkynnnelse.

Stadig flere nigerianske pastorer og forkynnere kritiserer nå dem som har tatt vaksinen. Internasjonal apostel for Omega Fire Ministries International, Apostel Johnson Suleman, sier at verken hans biologiske eller åndelige familie vil ta Covid-19 vaksinen. Apostel Suleman tilskriver ikke vaksinen noen åndelige atributter, men peker på at det er mange grunner rent medisinsk til ikke å ta vaksinen. «Noen sier at dette er Antikrist, men som jeg har sagt lenge, når Antikrist kommer vil vi ikke være her. Vi vil ha dradd for å møte Jesus, sier apostelen og begrunner sin vaksinemotstand med at mange har dødd som en følge av vaksinen. Dette fra nettsiden Sahara Reporter som i typisk VG stil bare forteller litt av sannheten

Hva pastor Chris Okotie egentlig sier er vel verd å lytte til

Foto You Tube

I sin undervisning om Covid-19 og Coronapandemiens mysterium trekker pastor Okotie frem navn som Bill Gates som har en sentral plass i massevaksinasjonen som er et direkte opprør mot Guds skaperordning. William Henry Gates har en helt spesiell plass i det verdensbildet pastor Okitie trekker frem og skal vi tro pastor Okitie vil Bill Gates sønn, Rory John Gates også få en sentral plass når det gjelder introduseringen av den luciferianske tidsalder vi nå er inne i. Bill Gates plass i dette er predestinert fra evighet av. Tallet 10 er det symbolske navnet på Bill Gates og det samme gjelder Bill Gates sønn, Rory John Gates, som vil ta over etter sin far -og dermed seiler opp til en antikrist-kandidat. Genmanipulert mat som Bill Gates lenge har promotert tilsvarer sammen med vaksinen et luciferiansk nattverdmåltid hvor den genmodifiserte maten vi spiser, representer Jesu lege i nattverden, og vaksinen representerer Jesu blod i nattverden. Bill Gates og hans agenda skyver til side det Gud i skapelsen gav oss, naturlig mat -og vaksinen skyver til side og erstatter det naturlige immunitetsforsvaret Gud i skapelsen gav oss. Derfor, å ta Coronavaksinen er det samme som å ta del i en luciferisk nattverd med Satan, og det er kanskje også dette som kan være begrunnelsen på at mange troende verden over «i ånden» kjenner at de ikke skal ta denne vaksinen. Pastor Chris Okotie sier videre at på samme måte som «brødet og vinen i det kristne nattverden er et fellesskap med Kristus, er vaksinen og genmodifisert mat en forbindelse til Lucifer. Med andre ord et nattverdsfellesskap med den gamle slange fra Edens hage og det kontroversielle vaksinepasset som nå innføres er ikke annet enn en bekjennelseshandling slik dåpen er i kristen kontekst. Djevelen krever ikke bare at du eter genmodifisert mat, og tar vesken gjennom vaksinen, men han krever og at du må ha et bevis, et vaksinepass for at du skal kunne fungere i verden. Gjennom dette som nå skjer rydder Satan vei for at hans sønn, Antikrist som vil stå frem når det endelige mønster er lagt, sier pastoren i sin svært aktuelle undervisning. Kristne som vurderer å ta vaksinen bør så avgjort sette av en god time til å lytte til denne pastorens undervisning

 

 

 

 

Facebook Comments

32 tanker om “Pastor Chris Okotie: Dem som tar vaksinen gjør en avtale med djevelen -pastor med sterk advarsel mot vaksinen

 1. Djevelen betaler ham garantert i rike dømmer for å spre slikt oppgulp. Rart at Kjell Andersen fortsetter å spre slikt søppel.

  2
  7
  • Og som vanlig evner ikke Birgir Hermansen å ta i mot et budskap som ikke er servert av søppelmedia som Birgir forer sin sjel med.
   Etter å ha hørt hele talen til pastor Okotie skjønner jeg at Gud har gitt ham lys over denne tiden.
   Men Hermansen er som vanlig bitter og spydig i sin ord. Det er nok fordi Hermansen må forsvare sitt urene valg.
   Jeg opplevde at Den Hellige Ånd sanksjonerte veldig mye av det pastoren faktisk sier.
   Djevelen er en mester i forførelse og han har lykkes stort blant troende i Norge. Birgir kaller det ånden åpenbarer for kristne oppgulp fordi det utfordrer indoktrineringen Birgir eksponerer seg selv for med å søke til verdens urene og sprukne brønner.

   3
   1
  • Ja der fikk jeg jo klar tale fra Djevelens og Satans sønn, kloakktømmeren Rune.

  • Birgir
   Kjell påpeker at Norge er avkristnet, men forstår ikke at han er med på dette selv. ved å publisere slikt søppel fra forskrudde predikanter er det ikke rart at vanlige folk vender kristendommen ryggen. Dette her har ingen ting med virkeligheten å gjøre, men Kjell skriver: «Hva pastor Chris Okotie egentlig sier er vel verd å lytte til»

   7
   6
 2. Hvad er det da for noget sludder at skrive om. Det ville være rart at der bliver sorteret lidt mere kritisk i det der publiceres på sokelys

  3
  5
 3. Som sagt før og igjen, merket (id) på høyre hånd eller panne blir innført da antikrist kommer, vaksinen er ikke antikrist,men verden over har bivirkninger ødelagt og tatt liv. det er tryggest å la det bero.

  • Ja, ikke før antikrist kommer.
   Og han kommer ikke for sin brud (den er tatt opp da) men for de som sa nei til Jesus. De kommer til å ønske ham hjertelig velkommen.
   Og mene at de kristne er fjernet av grønne menn eller ufo 🙂 Merkelig mye snakk om ufoer i det siste…Slik at folk skal bli vant til det og tro løgnen 🙂
   Hold deg nær til Kongenes Konge og Herrenes Herre. Han henter oss hjem snart. Bli ikke forført.

  • Angående Pastoren som advarer/skremmer folk i sin video, vaksinen er ikke 666. Det understreker han. Den som er i Herrens hender er trygg om vedkommende stryker med av vaksinen.
   Denne reaksjonen kan skje hos noen: «Traff på en kristen søster i går, og hun som tidligere sprudlet over av Den Hellige Ånd virket både spiss, ukjærlig og det var som om Åndens liflige nærvær var borte.
   Så i hvert fall ut som om noe har endret henne, og jeg tror ikke hun er klar over det selv.»

 4. Mange interessante poeng i det denne pastoren sier. Det kreves åndelige øyne for å se gjennom dette som har skjedd og skjer.
  Jeg har merket at vaksinen gjør noe med folk rent mentalt eller åndelig.
  Traff på en kristen søster i går, og hun som tidligere sprudlet over av Den Hellige Ånd virket både spiss, ukjærlig og det var som om Åndens liflige nærvær var borte.
  Så i hvert fall ut som om noe har endret henne, og jeg tror ikke hun er klar over det selv.

  4
  1
  • Birgir Hermansen
   Som om du er oppegående. Du er jo fullstendig nedtrykt av Jesabel.
   Kanskje du aldri våkner opp og blir omvendt,
   Det er mer visdom i pastorens forkynnelse enn det noen gang har vært i deg. Alltid den samme gamle fariseer.

   2
   3
  • Jeg har også gjort lignende erfaringer med mennesker som har tatt denne styggedom. Ser ut som om Herren trekker seg tilbake fra dem.
   Når troende tar denne styggedom trekker Den Hellige Ånd seg bort fra dem men de kan fremdeles ha gode religiøse følelser av et nærvær av noe. Når Den Hellige Ånd flytter ut, flytter religiøse åndsmakter inn som et substitutt for Åndens nærvær og gjør at disse tilsynelatende kan ha gode religiøse følelser og tro at de er på rett vei.
   Det er slik forførende ånder virker, og mange av dem som er bærere av Jesabel eller andre religiøse demoner er besatte uten å være klar over det. De tror de er frelst selv om de har tatt vederstyggeligheten og inngått en pakt med mørket.

   3
   2
  • Ja, ja Kikki. På deg selv kjenner du andre. Den kommentaren din er rett fra avgrunnen. Slik er det jo med ALT du klarer å gulpe opp.

  • Du er jo bare et bevis på at Jesabel skriker opp. Jeg ser og erfarer at troende som har tatt Koronavaksinene har mistet Herrens velsignelse og nærvær. Denne vaksinen og den ånd du opererer i Birgir er rett fra avgrunnen. Ditt frafall fra Herren blir mer og mer synliggjort gjennom det du skriver og uttrykker.
   På tide at du vender om til Herren.

   1
   1
 5. Fantastisk morsom lesning det skal bli gøy og se alle bilder fra disse vampyrene som suger blod. Kanskje jeg selv Får lyst på blod etter hvert!!!!
  Forresten Finnes det vampyrer?

  5
  5
 6. For en slik svada og vrøvl. Det finnes en plass i helvete for sånne som «pastor» Chris Okotie.

  2
  5
  • Han vil i hvertfall måtte svare for seg på dommens dag. Jesus var ikke nådig mot fariseere som la tunge byrder på folk (som kun var menneskebud). Han sa i Matteus 15:9 : «Men de (fariseere og skriftlærde) dyrker meg forgjeves idet de kommer med lærdommer som er menneskebud.» Så lett det er at historien gjentar seg.

  • Gud har nok sikkert reservert en spesiell plass i helvete for slike som Berge Berg Bergesen.

   3
   4
  • Nei Randi.
   Gud elsker Berge.
   Jeg også.

   EN ting er sikkert Berge, Gud synes IKKE om at kristne prater sånn til deg. Det ER ikke godtatt av Gud. Faktisk.

   1
   1
  • Utrolig å mye kloakk som kommer fra Birgir Hermansen.
   Du trenger Jesus som Frelser og Herre og du behøver også en skikkelig utfrielse fra dette mørket som er kommet over deg.
   Slik du holder på risikerer du å synde mot Den Hellige Ånd. Vi som er frelst tror at Den Hellige Ånd virker gjennom Guds tjenere, og vi lever alle i et frafallssamfunn som har forlatt den kristne tro.
   Gud har flyttet lysestaken og vårt land som en gang var en nasjon som sendte ut misjonærer er nå under bann fordi nasjonen og kirken har forlatt Guds vei og Herrens bud.
   Det er derfor vi sitter i frafalne Norge uten vekkelse og fordømmer kristne pastorer i land der Ånden flyter og hvor menighetene opplever vekkelse og fornyelse.

   3
   1
  • Jeg er virkelig bekymret over Birgir Hermansen.
   Jeg trodde at han var en troens mann, men gjennom det siste året har han avslørt sider med seg selv som tegner et helt annet bilde av Birgir.
   Alt vi kan gjøre er å be at han skal vende om og finne omvendelse og frelse. Han er i behov av frelse.

 7. Jeg har IKKE inngått noen avtale med djevelen!!! Er fullvaksinert, og opplever det som et gode og en velsignelse fra Gud. ( Pfizer vaksinen selvsagt). Det meste som kommer fra søkkrike nigerianske pastorer er rene vrøvl!! ( Det gjelder forøvrig ALLE «pastorer» som har beriket seg på andre, enten de er i Norge, USA eller Nigeria) Som troende vil jeg be Søkelys om at du deler «normale» og kristne verdier, ikke søppel du finner på Youtube. Foreslår fokus på David Wilkersons profetier hvor mange helt tydelig har gått i oppfyllelse , mens endel gjenstår. Denne mannen var en virkelig Guds mann!

  8
  10
  • Enig med deg, tull det om avtale med satan. Vaksinen er ikke 666.
   Men at det er starten på noe de tester ut nå, det tror jeg. Ingen har noe med om vi tar vaksine eller ikke. Det med at de innfører vaksinepass og lager lover nå er hårreisende og mot menneskerettighetene. Svikere er de. Du får et pass. Jeg IKKE. Naiv kan du fort bli Anne, for jeg får etterhvert IKKE operasjon, mens du vil få, om vi skulle trenge. Slik blir det. Ikke stikk hodet i sanden. Du får også lån og får levert selvangivelsen din, kjøpt strøm og hente ut medisiner på apotek.

   Jeg tror på deg at du opplever det som et gode og en velsignelse fra Gud. Men var det meg så ville jeg ha bedt Gud om beskyttelse fra EVENTUELLE mindre bra ting i vaksinen. Jeg tror du som et Guds barn HAR beskyttelse. Jeg ber for alle mine som har tatt den.

   Men nå var det 2 stikk. Så blir det et til. Og enda et. Og det kommer til å fortsette. Hvor mye dritt er du villig til å helle i deg?

   Respekterer ditt valg. Selv klarer jeg meg med Bibelen. Vi blir ikke så respektert for det alltid. De kristne er verst. De som ikke er kristne leser noen ganger mer forskning og bruker huet. Og bruker sunn fornuft mer.

   Alle disse rike pastorene er jeg også mektig lei av. Wilkerson er bra, Kjell har jo ofte noe med ham her på Søkelys. Colon Carter er bra og Chuck Missler, Jack Hibbs, Hope for our times (Tom Hughes), Behold Israel, JD Farag mm

   2
   1
  • Hannah, er enig med deg. Vi skal respektere alle, enten man vaksinerer seg eller ikke. Det er ikke nestekjærlighet å rakke ned på andre for deres valg. Men å påstå at coronavaksinen (enten det gjelder Pfizer eller noen av de andre) er et maktmiddel fra en «verdenselite» som har som mål å kontrollere verdens befolkning er helt absurd…….Hva med BCG vaksinen? Var den også bestilt av en «verdenselite»? Eller koppervaksinen og poliovaksinen,bare for å nevne noen. Millioner av mennesker er reddet fra store lidelser og den visse død gjennom vaksiner opp gjennom tidene.

   5
   1
  • Forstår godt dem som ikke tror denne er bestilt av en verdenselite.
   Og annet. Men forstår ikke at du som kristen ikke kjenner at mange ting kanskje skurrer litt i hele covid19-greia, det er mange gode grunner til å tro at det er noe her som ikke virker bra -og sant. Det finnes mye rare konspiratorteorier, men det kan virke som du ikke har har undersøkt hva som foregår i kulissene. At folket blir ført vill er det ikke tvil om.

   Jeg kommer aldri til å sammenligne dette med alle andre vaksiner.
   Denne sammenligningene bruker alle som har tatt vaksinen mot oss som ikke har…. Man var jo skeptisk til mye ved tidligere vaksiner også, men dette er annerledes. Om du vil sammenligne det med polio og andre vaksiner så er det fritt frem for det…

   Men DA mener jeg du sover littegrann… OG du har et problem.

   De skal vaksinere babyer i USA nå. Hvor mange barn, ungdommer og babyer er døde av dette? (Selv kjenner jeg ingen i de 3 gruppene, heller ingen voksne, ei heller noen eldre) Men nå KOMMER de til å dø. Ca. 200 døde av VAKSINEN i Australia, kun EN død av corona siden januar.

   Hvor mange dør av influensa?

   5
   2
  • Fruktene av denne djevelske vaksinen er ikke god.
   Og hvordan vil du bevise at denne pastoren er søkkrik og ikke en Guds mann. Gud utvelger hvem Han vil, og Han har åpenbart ikke utvalgt deg. Folk dør av denne djevelske vaksinen og selv om du foreløpig har klart deg, er det ikke sikkert at det varer lenge.
   Advarslene fra leger og vaksineeksperter er mange.
   Wilkerson var sikkert ok han, men han har sagt mye som ikke stemmer eller har skjedd.
   Wilkerson har spådd at Russland skal gå til krig mot USA og jordskjelvet Wilkerson snakket om for 50 år siden har ikke skjedd.

   4
   1
  • Hei Anne, du kan jo opprette en blogg hvis du ønsker å nå andre, der du legger ut til publikum det du synes er viktig. Det er saker på Søkelys som jeg ikke alltid finner like interresant, men det trenger jeg heller ikke lese om. Bare et tips, da det er mange muligheter med egen blogg, da kan du selv bestemme hvilket innhold du ønsker å legge ut.

   3
   2
 8. En meget opplysende og interresant forkynnelse. Har aldri hørt om denne mannen før, men vel verdt å bruke over en time å lytte til.

  5
  3
  • Enig i det Betina. Virkelig dyp forkynnelse om et aktuelt tema, med mange tankevekkende innspill.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *