Bibellærer klaget til Sivilombudsmannen -som nok en gang avviser å gjøre noe -og til tirsdag vanker det en ny bot på 80 000

Med en ny tvangsmulkt på kroner 80 000 som forfaller tirsdag 15 juni -dersom muren ikke er fjernet, begynner ting nå å se virkelig helsvart ut for blogger og bibellærer Jan Kåre Christensen. Christensen har allerede fått bøter på 90 000 hvorav 30 000 er gått til inndrivelse. I et siste desperat forsøk på å stanse PBEs rasering av hans økonomi, har Christensen igjen sendt en klage til Sivilombudsmannen, forøvrig en kvinne som er inhabil i forhold som angår Oslo kommune. Derfor var det setteombudsmann Inge Lorange Backer som fikk gleden av å elektronisk signere Sivilombudsmannens avvisning av Christensens klage. Ingen offentlig instans ser ut til å ville ta i den forlengst avgjorte saken og om en ny måned, den 15 juli forfaller ytterligere en tvangsmult på kroner 100 000. Christensen som er tydelig på at han ikke vil fjerne muren vil til tirsdag ha svidd av svimlende 170 000 kroner i bøter for den ulovlige muren, og bøyer han seg ikke innen 15 juli 2021 vil namsmannen måtte drive inn 270 000 kroner av ekteparet Christensen.

Akter ikke å fjerne muren om så PBE flår han til skinnet

De fleste av oss hadde hatt panikk og enten sent skriftlig søknad før muren ble oppført -og dersom vi hadde gjort tabben, hadde vi i hvert fall revet etter at tingretten hadde avgjort saken. Men slik er det ikke hos Christensen. Her skal myndighetene trosses om vi så skal gå fra hus og hjem. Christensen har bygget i god tro -etter veiledning fra en kvinnelig saksbehandler som ikke husker å ha fått noen telefoner fra ham. Og skal vi tro en anonym kommentar på Christensens blogg -er dette en åndelig konflikt. “De forsvarer hverandre da de vet at du har avslørt dem. De vil selvsagt ikke svare på dine enkle og oversiktelige spørsmål da de blir svar skyldig. De tror at dette er en materiell kamp og ikke en åndskamp. Hva de ikke vet er at når det nye Jerusalem kommer vil deres maktarroganse være en saga blott og det vil bygges trapper, boder, svømmebassenger og murer hinsides deres fatteevne og det er intet de kan gjøre med det! Så langt er ikke det nyre Jerusalem kommet, og inntil det blir opprettet, er det jordiske myndigheter som hersker -og de kommer som Sivilombudsmannen gjør i skrivet under, toe sine hender fordi saken allerede er endelig avgjort i forvaltningen. Dette tegner til å bli en svært kostbar fornøyelse for ekteparet Christensen. 270 000 er ikke akkurat småpenger og pengene kunne ha finansiert et barnehjem i India i mange måneder. Men nå er det staten som skal ha de -og staten er som kjent den aller verste kreditor å ha med å gjøre. Bare spør ekspertene på Luksusfellen

14 tanker om “Bibellærer klaget til Sivilombudsmannen -som nok en gang avviser å gjøre noe -og til tirsdag vanker det en ny bot på 80 000

 1. Denne saken tar vi med knusende og stoisk ro.
  Full seier i Jesu navn til ekteparet Christensen 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

  5
  5
  • Jeg så disse foldede hendene og tenkte hva ber man om her tro?
   Overskriften nevner klage. Hjelp…

   Det blir IKKE noe seier til ektepar som filmer naboen og legger det ut. I Ordspråkene lærer Gud oss også hvordan vi skal oppføre oss. Kona di er gift med deg, mao så er hun med på det. Hun har vel lov å åpne munnen snart å si noe til deg om saken og si fra at du handler galt? Dere er kalt til å velsigne. Og be for dem som forfølger dere og plager dere. Bibellærer??

   Har tidligere sagt her at det er kun EN ting å gjøre, si unnskyld og kjøp en fin palme til naboen din.

   4
   2
  • Orker ikke følge med i styret ditt. Erkjenner du å ha gjort noe dumt og trenger desperat hjelp med økonomi ber jeg gjerne om Guds hjelp for deg og familien.

   Vi gjør alle feil. Og det gjør vondt. Men Gud svikter ikke og viser oss hvordan vi skal gå frem om vi ydmyker oss. Han er full av nåde.

  • Unnskyld så mye JC, jeg skrev første kommentar i en stygg tone, det var ikke fint gjort. Unnskyld meg så mye, til deg og kona di. Ønsker det beste for dere.

   1
   1
  • Hannah takk.
   Men jeg har lest i Guds ord, hvordan saken ender.
   Det ender med at mur, trap og bod vil stå urørt.
   Samt at alt det onde mennesker prøver seg imot oss, vil ramme dem syvfoldig tilbake!

   5 Mosebok 28. 7 Herren skal la dine fiender, som reiser sig mot dig, ligge under for dig; på én vei skal de dra ut mot dig, og på syv veier skal de flykte for dig.
   Jesaja 55. 17 Intet våben som blir smidd mot dig, skal ha fremgang, og hver tunge som går i rette med dig, skal du få domfelt; dette er Herrens tjeneres arv og den rett de får av mig, sier Herren.

   Salomos ordspråk 26,27: Den som graver en grav, faller selv i den, den som ruller en stein, får den over seg.
   Salmenes bok 57,7: De la ut et nett for mine føtter, de presset meg ned. De gravde en fallgrav for meg, men selv falt de ned i graven.

   3
   1
 2. Saken er veldig enkel.

  Jan Kåre Christensen har bygget mur, trapp og bod uten å søke om lov til dette slik alle andre gjør. Jan Kåre Christensen har endog stjålet Oslo Kommune sin eiendom med denne muren.
  Oslo Kommune har funnet ut av dette og har gitt beskjed om at bod, mur og trapp må rives og alt sammen må tilbakestilles til slik det engang var. Jan Kåre Christensen har ikke gjort dette og må nå betale bøter.

  Så enkelt er det og har vært det i mange år.

  Jan Kåre Christensen nekter for at norsk lov og Oslo Kommune sine forskrifter også gjelder han. Han mener at han står over loven og alle forskrifter. Han mener han står over oss nordmenn og de som har flyttet til Norge fra andre steder.

  Men slik er det altså ikke. Jan Kåre Christensen må også respektere forskrifter og lover.

  Enkelt forklart og da er det bare å betale bøter og å gi tilbake den eiendommen han har stjålet fra kommunen.

  7
  3
  • He-he, årets mest fjollete kommentar.
   Muren vår ligger 1/2 meter lengre fra veibanen enn før den skråning vi hadde.
   Dette kan ikke PBE gjøre rede for, he-he.
   Ergo er vår mur åpenbart lovlig.
   Det er PBE som har tabbet seg ut, ikke vi 😁😄😆😃😄😁😅🤣😅🤣

   5
   3
  • Oslo Kommune, PBE, domstoler og andre har siden 2016 regnet på det, brukt satelitter, kart og alle verktøy de har. De har ALLE kommet frem til at du har stjælt veg og eiendom fra dem.
   Men du, helt uten verktøy og kunnskaper, mener altså det motsatte og mener at din mening er riktig.

   Alle forstår her hvem som har rett og at du må gi tilbake til kommunen det du har stjælt fra dem og betale bøtene.
   Du står ikke over norsk lov, Jan Kåre.

   7
   2
 3. jeg er endog villig til å ofre hus ekteskap økonomi og jobb for å få lov å gå i femgsel på livstid for dette ‘tyveriet’ mitt…..

  4
  3
 4. Saken er enkel og grei for Oslo Kommune.

  Bøtene er lovlige og kommer opp i en sum som Berit og Jan Kåre Christensen ikke har råd til å betale. Jan Kåre Christensen mister også sin jobb i sommer og har derfor ingen inntekt utover NAVing.
  Dermed tar Namsmannen huset. Et hus som har en stor heftelse og der nye eiere må betale minst 600 000 for å rive mur, uthus og trapp. Dette og andre utgifter som Namsmannen får trekkes fra salgssummen.
  Hvis det er lån på boligen, trekkes dette også fra salgssummen som Jan Kåre Christensen mottar.
  Det vil fort ende med at han skylder hundretusener av kroner til långivende bank. Staten gjennom Namsmannen får betalt så staten taper ikke en eneste krone her.

  Hjemløs, arbeidsløs og med en online historie som selv skremmer dodrauger og troll fra å gi husrom og jobb til Berit og Jan Kåre Christensen, ser dette ikke bra ut. Selv en gris ved juletider har bedre sjanser til et godt liv enn det dette krangle-ekteparet har.

  9
  4
 5. Søkelys: “…bibellærer…”

  Hjelpe seg mann. Ikke å undres over at sannhetens vei blir spottet.

  Romerbrevet 13:….

  Forholdet til styresmaktene:

  13Enhver skal være lydig mot de myndigheter han har over seg. For det finnes ingen myndigheter som ikke er fra Gud, og de som finnes, er innsatt av Gud. 2 Den som setter seg opp mot dem, står derfor imot det Gud har bestemt, og de som gjør det, skal få sin dom. 3 For de som styrer, skal ikke skape frykt hos den som gjør det gode, men hos den som gjør det onde. Vil du slippe å frykte myndighetene, så gjør det gode, og du skal få ros. 4 Styresmakten er en Guds tjener, til beste for deg. Men gjør du det onde, har du grunn til å være redd. For styresmakten bærer ikke sverd uten grunn, men er Guds tjener som skal fullbyrde hans straff over den som gjør det onde. 5 Derfor er det nødvendig å være lydig, ikke bare av frykt for straffen, men også for samvittighetens skyld.”

  Eneste mulighet å avvise “keiserens” lov er dersom den strider mot Guds lov og det er for eksempel dersom myndighetene nekter oss å tilbe Gud. Dette kommer snart, men en støttemur..? Nei, vet du hva!

  4
  2
  • VOX
   Hans Nielsen Hauge forkynte Guds ord, drev næringsvirksomhet, startet bedrifter og gjorde ellers mye. Hva var åndelig og ikke åndelig av det han gjorde?
   Fengsel ble det.
   Slik er det også med oss, de mørke kreftene vil ødelegge alt de kan.
   Du er veldig nærsynt eller blind med slike uttalelser og meninger!

   Satan og PBE her i Oslo har sammenfallende like oppgaver.
   Vi og hva Gud står for har også sammenfallende væremåte med å gjøre ting rundt oss trivelig og bedre.
   Med andre ord, dette er en åndskamp da vi har bygget vår mur ½ meter lengre inne enn vår før bedritne skråning.

   4
   2
  • Hr. “bibellærer”.

   Det er hva Bibelen sier som gjelder for bibellærere. Ikke hva Hans Nilsen Hauge eller andre sier og gjør. Bibelen hr. “bibellærer”. Og INGEN andre entiteters forgodtbefinnende. Dessverre har Djevelen lurt deg, og da bygger som kjent fra bokji bygningsmannen forgjeves. Akkurat som deg. Bygg deg i stedet en åndelig støttemur som tangerer Gud Jehovahs ord, så ditt åndelige byggverk kan bli stående på dommens dag.

 6. Dette tullballet og atter galskapen til Jan Kåre har overhodet ingenting med den kristne menighet å gjøre uansett hvor mye denne mannen kaller seg bibellærer. Hans påkalling av bibel, Jesus og Gud er ikke noe annet enn bedrageri, spottelse av Gud og latterliggjøring av den kristne menighet og den kristne tro.

  Jan Kåre har bygget mur, trapp og sykkelbod uten å ha søkt tillatelse om dette. Han har stjålet til seg statens grunn med denne muren.
  Når kommune og stat oppdager dette og krever at Jan Kåre skal følge loven slik resten av oss som bor i Norge også skal gjøre, blir dette plutselig et religiøst korstog mot stat og kommune. Og det fra en person, i dette tilfellet tyven og lovbryteren Jan Kåre Christensen.

  Staten krever at mur, sykkelbod og trapp skal fjernes og at eiendommen skal settes tilbake til slik den var og slik loven krever at den skal være. Staten har rett i at vi borgere skal følge norsk lov.
  Noe mer er det ikke å si om denne saken. Glem denne spottingen av Gud som Jan Kåre som unnskyldning for sitt tyveri og lovbrudd driver på med. Spotter man Gud slik som han gjør, tjener man djevelen og djevelen alene.

Det er stengt for kommentarer.