Pastor ble “outet” eller avslørt i Ashley Madison skandalen, – tok sitt eget liv

En fullsatt kirke tok avskjed med den avdøde pastoren
john-gibson-begravelseEn baptist pastor som fikk sitt navn hengt ut til spott og spe i den såkalte Ashley Madison skandalen skal ha tatt sitt eget liv. Den nå avdøde pastoren skal ha fått sitt navn offentliggjort avslørt etter at utroskapssiden Ashley Madison ble hacket. Disse har offentliggjort navnene til millioner av brukere av det tvilsomme nettstedet. I følge Charisma News skal pastor John Gibson som tjener som pastor ved First Southern Baptist kirke ha vært redd for å miste sin stilling ved det teologiske seminaret han jobbet ved (foto You Tube)

Den avdøde pastoren skal ha slitt med depresjon etter at navnet hans ble offentliggjort. ashley-madisonHan snakket om hvor vanskelig det var å få sitt navn brettet ut og var veldig veldig lei seg. Den avdøde pastoren skal ha vært en nådefull person overfor andre og strakt ut en hånd av nåde og tilgivelse til alle andre, men det så ikke ut som om han klarte å omsette dette for sin egen del. Pastor Gibson som skal ha tjent i flere menigheter gjennom flere år er ikke den eneste som er blitt “outet” i forbindelse med hackingen av nettsiden. Også flere andre kjente kristne personligheter, deriblant R.C. Sproul Jr., Josh Duggar og Sam Radar har fått sitt navn offentliggjort som en følge av at utroskapsnettstedet ble hacket. (skjermdump fra det tvilsomme nettstedet)

7 tanker om “Pastor ble “outet” eller avslørt i Ashley Madison skandalen, – tok sitt eget liv

 1. Trist historie som viser hvor forsiktige Guds barn må være overfor internetts mange fristelser. Alle er sårbare og disse kristne som har gått i denne syndens felle viser oss at enhver må se til hvordan de lever. En påminnelse til alle om å være forsiktige med tvilsomme nettsider.

 2. Det er ikke bare handlingene som er syndige, for synder man fysisk så gjør man også synd mot tempelet vi bor i. men man kan også synde med tankene når det gjelder sex. for eksempel Ved å se på pornografi, der man begjære andre menneske med sitt begjær eller man fantaserer om andre kvinner menn når man onanerer. Jesus sier dette, den som ser på en annen kvinne med begjær har drevet ekteskapsbrudd. For at ikke synden skal bli svangert. så må man ta tankene til fange i Kristus. Vi er alle svake i oss selv, og nåden er til for våre svakheter i livet. vi kan alltid komme til Jesus med våre svakheter, trist at søsken i troen går til det drastiske steget og tar sitt eget liv.

  Judas gjorde det samme tok sitt eget liv, greide ikke å leve med skammen, hvorfor gikk han ikke til Jesus, når han viste at der var det nåde å få. Han levde tross alt med Jesus i tre år. Det er ikke alltid like enkelt å forstå hvordan man tenker, men slike historier burde lære oss noe, synden er farlig å leke med.

 3. Judas er en interessant person, men var det ikke for han, så hadde kanskje ikke Jesus blitt korsfestet. Hva da med vår frelse? Når vi leser i bibelen, så kan vi lese at Jesus brukte Judas til dette.
  Dersom vi leser nøye hva bibelen forteller om dette, så er det greit å sitere bibelen ordrett. Jesus ble rystet i Ånden, og vitnet å sa:”Sannelig, sannelig sier jeg dere: En av dere kommer til å forråde meg.”John.13:21. “Herre, hvem er det?” Jesus svarer:”Det er ham som jeg gir det brødstykket jeg nå dypper.! Han dypper så stykket , og tar og gir det til Judas, Simon Iskariots sønn.Og etter at han hadde fått stykket, fòr Satan inn i han. Jesus sier så til han: “Det du gjør, gjør det snart!” 30: Da Judas hadde fått brødstykket gikk han straks ut.

  Judas ble, mens han satt ved Jesus nattverdbord, inntatt av Djevelen. Da er det ikke mye vi kan stille opp mot det. Når Jesus også sa, at Judas måtte gå ut og gjøre det han skulle gjøre,blir Judas sin skyld liten eller helt fraværende.Vi leser ofte i Jesus tjeneste at Han fridde folk ut for demoner, men dette var noe annet! Satan selv tok bolig i Judas, og da var det ingenting han kunne stille opp med.Jesus brukte Judas til vår frelse, intet mindre. Det samme skjedde med dem av jødene som ropte: “Korsfest, korsfest! Den flokken var også influert av Satan, og hvem kan stille opp mot en slik besettelse. Dersom Jesus ønsket det, kunne Han godt ha unngått å blitt tatt til fange, så dette her var nok planlagt av Gud fra syndefallets tid.

  Jeg tror også at Judas “kom til seg selv” slik som i en av Jesus lignelser, og først etterpå så hva han hadde gjort. Han skjønte selvfølgelig ikke at han hadde hatt med mørkets fyrste å gjøre. Judas klarte ikke å leve med skyldfølelsen. Men ifølge bibelens skrifter er det vanskelig å se Judas annet enn som et uskyldig offer, og finnes nok i himmelen på den ytterste dag. Det er nok også mulig at han vil få plassen nærmest Jesus, før Peter og Johannes. Det er min konklusjon.
  Les også Judas-evangeliet, og se på synspunktene til diverse kjente eksperter..

  http://lillemaane.com/utdrag/judas_evangeliet_utdrag.pdf

  • Hvorfor tok djevelen en kort tid bolig i Judas?

   Var det fordi synden bodde i Judas allerede?

   Var det fordi Judas hadde allerede en åpen kanal til synden.Derhan ble et lett bytte for syndens kraft,selv om han vandret med Jesus ?

   Var det fordi Han ikke ville omvende seg fra synden slik at Gud tilot at synden ble Judas vei fordi våre valg må vi selv ta.

   Tror du Judas fikk mange advarsler på veien begrunn av hans tjuverier. Hjerte hans ble grådig og Judas var allerede smittet av synden. Dermed så fikk djevelen adgang til Judas liv. Og dette skjer også i dag med kristne.

   Det står ingen ting om at Judas vendte om til Jesus og ba om nåde. Hvorfor var det så vanskelig å komme tilbake til Jesus når Judas viste at det var nåde å få. Til og med da Judas kom inn i hagen sa Jesus til Judas, min venn.

   Det står eller ikke noe om Judas reise videre, etter at han hengte seg. Det står han var fortapt. Og hva betyr fortapt?

   Dette er en Historie som mennesket Bør lærere av. Leve med Jesus uten at man Gjør det i praksis så kan det gå ille.

   Jeg vet ikke om Judas er ikke Himmelen men utfra hvordan jeg Leser Bibelen så tror jeg at han ikke er der.

  • Johannes 17,12 Da jeg var hos dem, bevarte jeg dem i ditt navn, det navn du har gitt meg. Jeg voktet dem, og ingen av dem gikk fortapt, uten den ene som hørte fortapelsen til, så Skriften skulle bli oppfylt.

 4. Joh13.18 Jeg taler ikke om dere alle, for jeg vet hvem jeg har UTVALGT. Men dette ordet i Skriften må bli oppfylt:
  Den som spiser mitt brød,
  løftet hælen mot meg.

  Salme 41.10 Selv min venn som jeg stolte på,
  han som spiste ved mitt bord,
  løfter hælen mot meg.

 5. R.C. Sproul Jr.?? Var ikke det han som skulle komme til den konferansen til Bjørn Storm Johansen?

Det er stengt for kommentarer.