Pastor Artur Pawlowski arrestert igjen -som en canadisk Hans Nielsen Hauge

Den polskfødte canadiske pastoren Artur Pawlowski ble lørdag arrestert igjen etter at han hadde vært tilstede på en samling. I følge politimannen som stoppet pastoren var det en arrestordre på ham for å ha forstyrret den offentlige ro og orden. Pastoren gikk frivillig til politibilen, ble påsatt håndhjern og plassert i politibilen og kjørt avsted. Han ble løslatt av politiet noe senere. Mange reagerer på den helt åpenbare trakasseringen som politiet utsetter pastoren og hans familie for. Pastor Artur Pawlowski og hans kone ble stanset etter at de hadde vært tilstede på en samling i Leduc

Den polskfødte canadiske pastoren ble kjent verden over da han jagde politet ut av kirken og kalte dem Gestapo og nazi da de dukket opp og ville ta seg inn i kirken under en påskegudstjeneste. I etterkant av den episoden har canadisk politi stoppet og pågrepet pastoren flere ganger. Arrestasjonen fredag kveld gikk rolig for seg.

https://www.youtube.com/watch?v=2pHzjW85IoU

37 tanker om “Pastor Artur Pawlowski arrestert igjen -som en canadisk Hans Nielsen Hauge

 1. Globalelitens verdenskupp går nå på skinner. I USA har Demokratene strammet grepet rundt sin virkelige agenda – full kontroll av “the deplorables” – eller “sammensuriet” som vår hjemlige kakespiser kalte det:

  https://www.document.no/2022/01/29/obamas-folk-leder-overtagelsen-av-statsapparatet-til-egne-formal/

  “Pandemien” er bare ett av virkemidlene for kontroll av folkene. The Expose kan nå avsløre at vaksiner er funnet inneholdende bluetooth-signaler:

  https://dailyexpose.uk/2022/01/29/doctor-detects-mac-addresses-in-covid-vaccinated-individuals-with-bluetooth-applications/

  Steigan.no har gransket hva myndighetene egentlig holder på med – kontroll av folkene som skal gi globalistene diktatorisk makt. Tyskland i 1930-årene likner til forveksling det vi ser – dog i dag i en meget mer sofistikert utgave av maktspillet.

  Alle har sine yndlinger. Jehovah Gud har Kristus og hans salvede brødre. Satan har Klaus Schwab, Bill Gates, Soros, Rotschild, Rockefeller, Bilderbergerne, Davos-gjengen, Merkel, Macron, Jonas og Erne m.fl.

  Om bare kort tid vil Jehovah Gud ved sine sønner Kristus og hans salvede brødre stå opp mot Satan Djevelen og hans medløpere i et verdenshistorisk slag uten sidestykke. HARMAGEDDON! Resultatet er gitt profetisk på forhånd. “Det blir bare FÅ mennesker tilbake”. Vil DU bli en av dem må du handle NÅ! Lykke til med DITT VALG!

  11
  3
  • Takk for link
   Interessant
   Fredrik solvang følger vi med på.
   Har lenge tenkt at nrk kommer til å kvitte seg med ham

   7
   2
  • ” The Expose kan nå avsløre at vaksiner er funnet inneholdende bluetooth-signaler..”

   eller som det står i artikkelen det linkes til:
   “Dr Luis Miguel De Benito, a digestive physician with a PhD in molecular biology, has recorded an excerpt of an experiment he conducted which has found what would appear to be mysterious MAC addresses detected in vaccinated individuals with Bluetooth applications.”

   Med andre har en lege som har sitt fagfelt innen fordøyelse og en doktorgrad i molekylærbiologi, funnet at vaksinerte har blitt utstyrt med en mac-adresse og klart å lese denne adressen med enBluetooth-leser.

   Jeg tror det er bedre at de som har greie på medisin holder seg til medisin og legevitenskap, og at folk med greie på elektronikk får holde på med elektronikk. Når en lege uttaler seg om elektronikk eller en elektronikkingeniør uttaler seg om mikrobiologi skal vi vokte oss vel for å ta begge deler for å være sannhet.

   Dette er omtrent samme sprøytet som å si at vaksinene inneholde microchiper eller at vaksinene kobler deg mot 5G-nettet.

   At KRISTEN (eller Kristi Bror, JV etc) promoterer slikt er bare trist, og viser at han/hun enten ikke har peiling på elektronikk og teknikk, eller bevisst velger å bruke påstander han/hun vet ikke er sanne for å underbygge en konspirasjonsteori.

   4
   4
  • Interessant at ingen akademikere eller forskere som går i mot globalelitens interesser finner gehør hos den høyt “utdannede” overdommer og “gransker”.

   Det kan neppe herske noen tvil om at vi her står overfor en representant for gruppen av undergravere som har fått i oppdrag å infiltrere alle fora som reiser tvil om elitens eksperimenter. “Gransker”s ståsted er alltid en hyllest til maktmenneskene, og tangerer uten tvil krefter vi må tilbake til 1930-årene for å finne maken til.

   Spørsmålet til “gransker” må naturlig nok være: Får du betalt for denne jobben, eller drives du av ren ideologi?

   6
   2
  • Igjen: ta personen, ikke argumenter sak eller presenter “fakta”.

   “Interessant at ingen akademikere eller forskere som går i mot globalelitens interesser finner gehør hos den høyt “utdannede” overdommer og “gransker”.”

   “Det kan neppe herske noen tvil om at vi her står overfor en representant for gruppen av undergravere som har fått i oppdrag å infiltrere alle fora som reiser tvil om elitens eksperimenter.”
   Ja, dersom man regner denne legen som en representant for eliten, og at han kun i kraft av å tilhøre eliten har utført troverdige eksperimenter med bluetooth, så sier vel det litt om kravet til faglig tyngde. Selv om man er medisinsk ekspert så betyr ikke det at man er elektronikkeskpert. Når man leser hele artikkelen til den omtalte legen, sitter jeg faktisk igjen og lurer på om han driver med ironi og harselerer med antivaksere eller om han er alvorlig.

   ““Gransker”s ståsted er alltid en hyllest til maktmenneskene..:”
   Det stemmer ikke. Du vet like godt som alle andre at jeg er imot vaksinetvang, at ingen skal kunne sjekke om du er vaksinert eller ikke, at jeg er i mot vaksinepass etc
   Men jeg er i mot å bruke løgn og usannheter for å fremme det synet. Jeg synes også det er trist at Søkelys, som hevder å være bibeltro, sprer rykter, løgn, usannheter og artikler som tenderer til å være rett ut rasistiske. Slikt velger jeg å påpeke.

   “Spørsmålet til “gransker” må naturlig nok være: Får du betalt for denne jobben, eller drives du av ren ideologi?”
   Jeg kan kategorisk avkrefte at jeg får betalt. Min drivkraft er ene og alene å påpeke direkte løgn, usannheter, halvsannheter, udokumenterte påstander etc. Jeg kunne selvfølgelig kommentert teologiske spørsmål, og strever virkelig å la være.
   Men jeg kan jo stille deg samme spørsmålet. Du har tross alt en veldig aktiv hverdag på Søkelys, og jeg kunne absolutt ha mistenkt deg for å være betalt lønnet av noen (Jehovas Vitner?) for å spre din ideologi.
   Jeg stiller stort sett spørsmål om dokumentasjon og kilder, og kun noen få ganger er jeg kategorisk i mine påstander. Du fremmer teorier om verdenskupp, påstår, korrigerer, konkluderer og belærer i nesten hvert eneste innlegg. Ofte uten andre kilder enn andre meningsfeller som “bevis”.

  • “Gransker”: “Med andre har en lege som har sitt fagfelt innen fordøyelse og en doktorgrad i molekylærbiologi, funnet at vaksinerte har blitt utstyrt med en mac-adresse og klart å lese denne adressen med enBluetooth-leser.

   Jeg tror det er bedre at de som har greie på medisin holder seg til medisin og legevitenskap, og at folk med greie på elektronikk får holde på med elektronikk.”

   Hva i huleste vet du om denne legen kan noe om elektronikk eller om han har hjelp av andre eksperter? Dine undergravingsforsøk er helt åpenbare maktevermende og så patetiske at flere svar sku78lle være fullstendig unødvendige. Hils gruppa!

   5
   1
  • Ouch!
   Der traff jeg visst et ømt punkt.
   Igjen: dersom han kan dokumentere noe av dette så hadde jeg lest det med stor interesse. Men slik ha skriver det er det umulig å si noe som helst om metode, hva han kan ha målt og hva pasientene har gjort eller hatt på seg/i seg.

   Når du tror mer på en enkelt lege, som tilfeldigvis støtter ditt syn, enn på utallige andre leger og forskere som ikke gjør det, burde varselklokkene dine ringe. Kan det være denne ene som har rett, eller kan det være alle de andre? Dersom jeg tror det er denne ene: kan det etterprøves eller dokumenteres?

   At du ikke evner å argumentere sak, men må angripe personen som påpeker åpenbare svakheter med påstandene, viser bare at du sliter når ikke alle istemmer ditt virkelighetsbilde.

   (PS! Du svarte ikke på om du var betalt for å drive teppebombing her på Søkelys)

   1
   3
  • AVSLØRT!

   Dette svadaet sier “gransker” som anklager og angriper andre for å ha flere nick, og som selv kaller seg både Qanon og Gransker. Hele makteliten benytter i dag metoden å angripe andre for det de selv bedriver. Derfor teppebomber de religiøse og konservative nettsider for å lage kvalm.

   Denne siden tør å vise at det finnes helt diametralt motsatte ståsteder enn maktelitens. Disse går ut med like god dokumentasjon som myndighetene. Dette liker ikke slike som Qanon, Gransker og andre infiltratører som ikke er opptatte av religion på annen måte enn at de som ateister vil bli kvitt gud – akkurat som Klaus Schwab og hans likesinnede i EU.

   For øvrig kan selv en dyrlege motta signaler fra dyrekropper som er chipet med nummer.

   5
   1
  • For øvrig har giftsprøyteprodusentene krevd at innholdet i deres dødelige coctail ikke skal tilflyte almenheten på 60 år. Trenges det å si noe mer?

   4
   2
  • Jeg har ikke flere nick. Det vet du godt.
   Jeg kalte meg Qanon tidligere og annonserte klart og tydelig at jeg byttet i respekt for at noen følte seg støtt. Du kan gjerne sjekke med Kjell Andersen dersom du ikke tror meg.
   Og når det gjelder å bytte nick: jeg har ikke sett at du annonserer at du har byttet nick x antall ganger. Hvorfor ikke?

   Når det gjelder teppebombing: tell gjerne opp mine innlegg og sammenligne med dine. Etterpå kan vi vurdere hvem som teppebomber.

   At en dyrlege kan motta signaler fra dyrekropper stemmer. Da er det implantert en chip (“et riskorn”) under huden på dyret. De har ikke blandet det i en vaksine og de leser det ikke av med bluetooth fra telefonen sin. Dette er NFC teknologi med utrolig kort rekkevidde.

   3
   1
  • “Gransker”: “Og når det gjelder å bytte nick: jeg har ikke sett at du annonserer at du har byttet nick x antall ganger. Hvorfor ikke?”

   Fordi vi er mange i menigheten som forkynner. For øvrig annonserte IKKE du at du byttet fra Qanon til Gransker. Det var en annen skribent her på forumet som avslørte deg, og først da innrømmet du det. Det skal du ha – du er god på noen områder. For eksempel løgn.

   2
   2
  • Den 03.12.2021 annonserte jeg at jeg kom til å bytte nick, og hvorfor jeg gjorde det:
   https://www.sokelys.com/fullvaksinerte-sprer-omicron-viruset-fra-land-til-land/#comment-2013367

   I periode etterpå brukte jeg nicket “Gransker (tidl. Qanon)” for at ingen skulle tro at jeg prøvde å skjule noe.
   Se f.eks her: https://www.sokelys.com/kristenledere-forsvarer-sproyta-de-ser-ikke-at-sproytepolitikken-er-en-andsmakt-som-holder-verden-i-et-jerngrep-blinde-ledere/#comment-2013566

   Dersom KRISTEN, Kristi Bror og JV er forskjellige medlemmer av samme menighet skriver og tenker dere skremmende likt.
   Men det du da sier er at dere er flere i menigheten som arbeider aktivt inne på sider som Søkelys for å påvirke oss som er her som privat- og enkeltpersoner?

  • Og dersom noen tar meg i å lyve har jeg flere ganger lovet at jeg skal slutte å kommentere her på Søkelys. Fortell gjerne hvor du finner at jeg har løyet, og dokumenter hva som er sannheten, så er du kvitt meg.
   …men der har vært veldig mange usaklige personangrep. Veldig mange.

  • “Gransker” gir inntrykk av å være en klok, fornuftig og avballansert mann.

   “Mac-adresser” og bluetooth-signaler er så maximalt dumt at det er helt utrolig. ATT DET GÅR ANN! Man skal faktisk ikke vite stort om wifi og bluetooth for å forstå hvor utrolig dumt dette var. Bluetoothteknologien er forresten oppkalt etter en nordmann som ble kalt blåtann fordi han var så flink til å kommunisere. Enkelte har nok noe å lære av ham.

  • Kristens store lidenskap er ganske åpenbar. Men hva er granskers store lidenskap? Det er ikke det han hevder.

  • KRISTEN har rett i at Gransker bare er ute etter å lage kvalm på nettsteder som Søkelys. Resett.no flyter over av slike. Document.no valgt å stenge dem ute. Et minstemål på et kristent forum burde være at de som skriver har noe som helst interesse av bibelen og ikke bare krangle.

   1
   1
  • Til “The Star”:
   jeg har aldri hevdet hva min store lidenskap er. Jeg har bare sagt at min agenda på Søkelys er å påpeke løgn, usannheter, ryktespredning etc. Dvs slikt et kristent medmenneske skal holde seg for god til å drive med.

   Til Hanne:
   Som nevnt over har jeg valgt å ikke legge meg opp i teologiske diskusjoner. Jeg vet hvor jeg selv står og har åpent og frimodig bekjent at jeg er frelst og at jeg tror Jesus døde på korset for mine synder flere ganger. Og dersom det å si fra om løgn, rykter og usannheter er å lage kvalm, ja, da er det sikkert det jeg gjør. Men det er også noe du som kristen burde gjøre. Du kan ikke for alvor mene at det er riktig for en som har Jesus som sin herre og frelser å akseptere løgn og usannheter.

   Men en oppfordring til dere, og til alle andre:
   Det er mer konstruktivt å påpeke hvor dere mener at jeg tar feil, hva jeg formidler av desinformasjon eller hva jeg evt lyver om enn å gå til personangrep.

   Dessverre er det slik at jeg tror at de aller, aller fleste på Søkelys som angriper meg personlig, ser at det jeg påpeker ikke er feil – de trenger ikke være enige. Men siden de har en forutinntatt mening som de tviholder på, klarer de ikke å finne fornuftige motargumenter. Da tyr de som regel til og hatske beskyldninger som satans hjelper, hitlerfølger, jesabel etc etc. Det er ikke særlig voksent.

   Jeg kan gjenta det nok en gang: Jeg påstår ikke at jeg sitter på fasiten, og ingen skal ta mine ord som den hele og fulle sannhet. Jeg ønsker at du skal sjekke flere kilder – gjerne argumenter for og i mot – og deretter gjøre deg opp din egen mening. Faller du ned på en annen mening enn meg er det helt ok, men da har du i alle fall vurdert både for og i mot.
   Men å ty til, spre eller istemme løgn og usannheter for å argumentere for en sak er aldri ok.

  • Kristen du er en etterlengtet klok røst i kommentarfeltet til søkelys, det er så mange kristne som er ført vill, og tror at de er så mye mere verdt i Guds øyne at de i kommentarfeltet her dømmer folk til evig pinsel.

   6
   1
  • Det er bare å se på resultatet av dine skriverier, så ser vi hva din store lidenskap er. Din agenda er et skalkeskjul for din lidenskap.

   2
   2
  • Og nå må selv Aftenposten medgi at Folkehelseinstituttets dramatiske spådommer var løgn og fanteri.

   https://steigan.no/2022/02/aftenposten-fhi-har-bommet-gang-pa-gang/

   Både vi som har ånden – og en økende del av befolkningen – erkjenner nå at det hele dreier seg om noe helt annet – nemlig kontroll over innbyggerne.

   Dessverre har ikke folk begynt å skjønne det før nå, men bedre sent enn aldri. Falske kristne har jobbet hardt for globalelitens massive propagandaapparat. Det så man under andre verdenskrig også, der undergravere kjempet for nazistenes totalitære ateisme. Men Jehovah Guds sanne ånd avslører dem enkelt.

   5
   1
  • Personlig har jeg en annen oppfatning, men om du opplever det som at min agenda og lidenskap er å påpeke og motarbeide spredning av løgn og usannheter lever jeg fint med det.

   2
   3
  • Det har ingen ting med hva du kan leve med, men hva som er fruktene av din lidenskap, og hva det skaper i andre mennesker.

  • til “the star”
   Jeg synes det er trist at du mener jeg er uærlig, men jeg lever fint med hva du måtte mene om meg.

   Frukten av mine bidrag er som du sier ganske tydelige. Dersom jeg påpeker en løgn eller usannhet syder altfor ofte kommentarfeltet av hat og beskyldninger etterpå.
   Hvem er det da som har et problem? Den som sier at noe er usant eller den som skjeller ut den som påpeker at noe er løgn.
   Vil den som er frelst og fylt av den hellige ånd bli sint når noen sier at å lyve er galt?

   Jeg støtter meg på disse bibelversene:
   Gal. 4
   22 Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet,

   Ef. 5
   8 En gang var dere selv mørke, men nå – i Herren – er dere lys. Lev da som lysets barn! 9 Lysets frukt er all godhet, rettferd og sannhet.

  • Har aldri nevnt løgn og at du lyver. Jeg registrerer fruktene av det du skriver hos andre. Skal vi ta et vers du nevner. Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet.
   Når på denne siden skapte du kjærlighet? Når på denne siden skapte du glede? Når på denne siden skapte du glede? Når på denne siden skapte du fred? Når på denne siden skapte du overbærenhet? Når på denne siden skapte du vennlighet? Når på denne siden godhet? Når på denne siden skapte du trofasthet? I andre mennesker.

  • Til The Star

   Når du skriver at “Det er ikke det han hevder.” og “Din agenda er et skalkeskjul for din lidenskap.” antyder du i det minste at du mener jeg ikke er sannferdig.

   Men jeg skal også gi deg rett i at jeg muligens ikke har skapt veldig mye kjærlighet eller glede her på Søkelys. Det er selvsagt trist og beklagelig. Også for meg. Jeg har riktignok et par ganger kommet både med gode ord og skryt, men som du sier, det er ikke mange ganger. Det er helt riktig.
   Det som likevel bekymrer meg er at alle de andre som også kaller seg kristne her på Søkelys reagerer med sinne og utskjelling når man påpeker løgn. Det fritar på ingen måte meg selv fra å spre glede og kjærlighet, men jeg tror ikke du finner mange steder der jeg har skjelt ut noe eller brukt stygge ord i mine svar til noen som angriper meg.

   Så ja, jeg burde sikkert vært mer fokusert på å spre både glede og kjærlighet, men det smerter meg virkelig å se at noen som kaller seg kristne sprer usannheter, løgn, stygg omtale og fordømmelse. Og selv om jeg kaller noen for fortapte, djevelens barn eller ufrelste, så synes jeg ikke at det er riktig å la være å si fra når kristne brødre og søstre uttaler seg slik de ofte gjør. Men helt riktig; selv om disse kristnes frukter er alt annet kjærlighet, overbærenhet, lys og glede, så er ikke det noen unnskyldning jeg kan bruke. Den kritikken kan jeg godt ta til meg.

  • Ooops!

   her falt det ut et ord:
   “…Og selv om jeg kaller noen for fortapte, ….”

   Det skulle selvfølgelig være
   “Og selv om jeg IKKE kaller noen for fortapte, …”

  • Den ros skal du ha, at du nå begynner å skjønne hva jeg skriver om. Bekymre deg ikke for andre kristne. Jesus har makt til å holde dem opp i sin rettferdighet. Skriv heller dine vitnesbyrd om hva Jesus har gjort i ditt liv, eller skriv om din visdom angående Jesus, jeg sa visdom ikke kunnskap. De som her bruker stygge ord, skal selv stå til regnskap for det, og vær ovenbærende med de som bruke slike ord. Egentlig er det ikke kritikk av deg, men et speil, slik at du kan se deg selv med andres øyne.

  • Hvorfor skal du foreslå at Gransker skal skrive annerledes enn det han har gjort til nå??

   Det er d rareste…

   Du ser heller ikke mange utenom han her inne som kan ta imot kritikk på en voksen måte, og gå i seg selv. ( selv om det du nevnte om han ang. det bibelverset var lite vits i å ta opp)

   Mens jeg er her inne;
   Folk har tatt feil før av meg og en «Hanne». Jeg er Hannah.

 2. “Kristen”: Du som har har lagt ut denne saken fra steigan.no…..En laaang artikkel med vanskelige og infløkte ord og uttrykk…Kan du gi en kort konklusjon? Takk.

  • Verdens mektigste er i full gang med å tilrane seg totalherredømme over folkene. Under deres kontroll må demokrati (folkestyre) og religion bort. Eliten er de nye guder og et kommende, reformert FN deres tempel.

   Mens alt dette skjer benyttes klimahysteri, rasismekort, influensaskremsler og kjønnsforvirring m.m. til å skremme befolkningene så de ikke ser hva som egentlig er i ferd med å skje før det er for sent og en ny ateistisk verdensordning er sementert.

   Alt dette er opptakten til Jehovah Guds endelige oppgjør med den gudløse menneskeheten. Derfor jubler sanne kristne fordi det viser at Guds nye verden nærmer seg.

   9
   2
 3. Vanskelig å forstå hvordan noen kan sammenligne den teateralske Pawlowsky med H. N. Hauge. Det har kanskje med kunnkskapsløshet å gjøre?

  Utviklingen i dag handler ikke om politikk, arrestasjoner eller vaksiner. Alt vi ser rundt oss er konsekvensene av en åndskamp som kristne ser ut til å tape. Det viktigste “frontavsnittet” i denne åndskampen befinner seg antagelg i USA. Flere ganger opp gjennom århundrene har store vekkelser skapt gjennomgripende forandringer i dette samfunnet. Og like ofte har synd og frafall ødelagt det som ble bygget opp. Ette seksti år med negativ utvikling kan man spørre seg om den vestlige verden er i ferd med å “fylle syndens beger” for siste gang.

  Det er noe påtagelig overfladisk og åndsfattig over mange av de som fremdeles regner seg som konservative kristne. De fleste er seg selv nok. Det er lett å få inntrykk av at det bare handler om forestillinger og en sosial kultur. David Wilkerson beskrev denne tilstanden i flere av sine mest kjente taler. Jeg forstår innholdet i disse talene mye bedre idag enn da jeg hørte dem for første gang.

  En historie han fortalte som jeg husker godt, var om en misjonær som kom hjem etter mange år og ble et vitnesbyrd for hele sin familie gjennom en sterk åndelige påvirkning. Alle barnebarna bestemte seg for å bli misjonærer. Men misjonæren ble sittende stadig mer foran tv’n og etter noen år ble den forhenværende misjonæren bare et eksempel på hvordan troende kan forfalle. Man merker det kanskje ikke selv men typisk ble visst ingen av barnebarna kristne.

  Jeg tror denne historien var et godt bilde på hvorfor kristendommen dør bort i den vestlige verden. Og det er kanskje ikke tilfeldig at ingen vil snakke om det.

  • Helt korrekt beskrevet! Kristenheten er forfalt til Jehovah Guds og Kristi fiender. Gud vil derfor snart la dem ødelegges av Dyret (nasjonene) via Dyrets bilde (FN).

   Når dere så roper “Endelig fred og sikkerhet!” så vil dere få dere en gigantisk overraskelse: HARMAGEDDON!

   “Hvert kne skal da bøye seg”, men det vil hjelpe dere like lite som hovmodet hjalp Farao ved Rødehavets bredder. INGEN fiender av Jehovah og Kristus vil overleve. For som Bibelen treffende beskriver det:

   “DET BLIR BARE FÅ MENNESKER TILBAKE!”

   7
   3
 4. Utrolig at Kjell Andersen kan finne på å publisere den ene skraphaugen etter den andre. Han minner mer og mer om en viss bussjåfør. Artur Pawlowski kan ikke på noen som helst måte sammenlignes med Hans Nielsen Hauge. Hans Nielsen Hauge var fyllt av Den Hellige Ånd. Hans Nielsen Hauge ble arrestert og fengslet for ORDETS skyld. Pawlowski er fyllt til randen av møkk og dritt.

  3
  2
  • Birgir: “Pawlowski er fyllt til randen av møkk og dritt.”

   På dette området bør vi lytte til Birgir. For her taler uten tvil en ekspert.

   6
   1

Det er stengt for kommentarer.