Kristenledere forsvarer sprøyta. De ser ikke at sprøytepolitikken er en åndsmakt som holder verden i et jerngrep. Blinde ledere!

“Og det blir bare verre. Tusener som ikke vil skitne til kroppen sin med ødeleggende parasitter, et livsfarlig spikeprotein og livsfarlig grafene hydroksid, blir sett ned på og gjort til klasse B mennesker. Når man ser at fascismen og maktovergrepene sprer seg rundt om i verden, under påskudd av å beskytte mot et virus, bør man våkne opp og begynne å tenke: Ligner ikke dette på et endetidstegn med en politikk som peker mot globalisme og en verdensleder slik Åpenbaringen 13 så klart beskriver det? Når sprøyta beviselig dreper tusener og skader enda flere, er man totalt blind og uansvarlig når man anbefaler folk å ta en “vaksinegift”, som slett ikke er en vaksine i ordets rette forstand. Det er en gift som aldri før har vært sprøytet inn i kroppen på et menneske. Hvem skulle forvente at den tredje verdenskrig skulle komme gjennom en vel gjennomtenkt og planlagt sprøytestrategi, et bio-våpen?” skriver evangelist Svein Magne Pedersen på Facebook søndag.

I Canada blir kristne pastorer arrestert og kastet i fengsel fordi de holder gudstjenester i strid med Corona-forskriftene som forbød gudstjenester

Og evangelist Pedersen fortsetter: “Maktovergrepene ligner mer og mer på en totalitær styreform som nå sprer seg over hele verden. Land som Australia, Italia, Frankrike og Tyskland opplever til de grader at menneskerettigheter blir satt til side. Presidenten for European commisiion, Ursula von der Leyen, vil ha obligatorisk vaksinasjon i EU. Når man ikke kan få kjøpt seg mat og ikke kunne gå på arbeid uten å ha tatt “vaksinen”, bør det lyse varsellamper. I Tyskland blir ikke-vaksinerte nektet nødvendig operasjon. Men kirkeledere insisterer på at vi bør “stole på våre politikere” og ber oss om å roe oss ned. Vi blir anbefalt å være med på “dugnaden”. Men smitten sprer seg på tross av økt vaksinering. Smitten øker proporsjonalt med vaksineringen. En undersøkelse fra England slår fast at dødsraten blant vaksinerte er seks ganger høyere enn hos ikke-vaksinerte. Pfizer har en 60 års hemmelig avtale med verdens regjeringer. Hvorfor må de ha det? Jesus anklaget fariseerne for ikke å kunne tyde tidens tegn. Det gjør heller ikke mange av dagens kirkeledere. Kan vel en blind lede en blind?,” skriver evangelisten i sitt bemerkelsesverdige og tydelige innlegg.

Mange er enige 

Flere av Pedersens følgere på Facebook er tydelig enige og setter pris på at Vennesla-evangelisten blåser tydelig basun om temaet: “Jesus advarte om surdeigen fra farrisererene og skriftlærde… det er de som er de værste og flinkest i klassen i å være politisk korrekt,” skriver Sylvia Lyssand Selmi mens Frank Steffen Johnsen oppfordrer: “Da er det bare å få stoppet det da, ber for at advokaten skal vinne denne saken og at han skal få fullt gjennbrudd i saken, se videoen: https://www.facebook.com/groups/248813603813265/permalink/258711629490129/?sfnsn=mo&ref=share  Monika Sol spør; “Bør du ikke være igang m en ny bok, nå, Pedersen? Du er så god på oversikter og sammenhenger 🙂 Jesus kommer MEGET snart, så det hele handler også om å ligge på sine 4 og vri seg i nød innfor Guds ansikt.
At vi må rive dem ut av ilden…Snart er tiden over, og en mye verre fase tar til..” Berit Knudsen følger opp med: “Jeg forstår ikke at man kan se dette så forskjellig. Frykt og kaos,.Ei sykepleier sa at nå fikk hun ikke sitte på pauserommet sammen med de vaksinerte..Vaksinerte??Skulle ikke de være beskyttet?..Ser mer og mer at dette er en åndskamp..Dette er ikke fornuftig i det hele tatt..Utestenge uvaksinerte forat de vaksinerte skal være trygge..Noe er helt riv ruskende galt her..Er så glad for stødige røster i denne tiden som peker på Jesus og stiller spørsmål rundt det som skjer nå..Flere trosforkynnere som før var så frimodige tier og følger denne verdens ledere som ikke lytter til Guds stemme her,men som presser på og som selv stresser og innfører tiltak etter tiltak pga frykt…Påfyll av vaksine nr 3,4 og sikkert flere..Hva gjør dette med immunforsvaret..Også det de har funnet i vaksinen er skremmende..Guds hjerte er iallefall ikke i tvang og press Dessuten er det så mange som har blitt skadet og også dødd av vaksinen…Dette er så trist 😥Takk for at du er så frimodige💗Flere av oss trenger din stemme..”

Hadde fullvaksinert facebookvennine som døde av Covid

Overraskende og bråe dødsfall er blitt mer og mer vanlig i norske dødsannonser. Mange mener at dødsfallene henger sammen med vaksineringen.

Heidi Marie Sandersen forteller dette som avslører hvor lite mening det er i å ta disse vaksinene: “Jeg har en kristen Facebook venn , hun var fullvaksinert. Ble smittet av Covid-19, havnet på sykehus og med oksygen maske og DØDE bare 3-4 uker etter at hun ble smittet😢😢😢”  “Dette er veldig tragisk. Og at kristenledere anbefaler vaxxen er grusomt. De har kanskje ikke fått noen bivirkninger ennå. Kan jo ta opp til 5 år for noen eller så er de så heldige å fått saltvann sprøyte som visst også er i omløp. Biovåpen i en krig vi har mellom de gode og de onde krefter. De gode har vunnet nå med guds hjelp og det viser seg snart,” skriver Jane Hunt. Finn Henrik Larsen mener at “Det handler om kontroll. Det viser hvor lett det er for en ny verden leder å få full kontroll over hele verden. Har du hørt om AntiKrist? Det kommer nok. Vi har sett nok til å forstå at det nærmer seg” “Dette er noe jeg har sett for lengst, og av den grunn har jeg heller ikke tatt denne vaksinen!! 🤗” skriver Piera Jovnna Somby.

Facebook Comments

13 tanker om “Kristenledere forsvarer sprøyta. De ser ikke at sprøytepolitikken er en åndsmakt som holder verden i et jerngrep. Blinde ledere!

  • Spennende tanke!
   Jeg finner ikke noe som kan relateres til verdensherredømme eller dyrets rike i de 17 målene som ligger til grunn for Agenda 2030, og derfor kunne det vært spennende å lese noen andres tanker om relasjonen mellom dyrets rike og FNs Agenda 2030.
   Er det noen som kan forklare litt rundt tankene her?

   4
   4
  • Insignia

   Du må faktisk være åndelig blind for å ikke forstå det som ligger klart i dagen. Grunnen til at mange fornekter det, tror jeg – er fordi de egentlig ikke er beredt for Jesu gjenkomst – derfor vil de heller ikke forholde seg til det – fordi de har ting i sine liv, som de ikke ønsker å gi Gud – det vi kaller skjulte synder.

   Min åndelige forbeder – en tidligere eldste i en pinsemenighet, fortalte en gang han var på møte – når han tittet seg rundt på medlemmene i menigheten – så så han som ett syn, store lenker rundt de – men de var dekorert med blomster og fine farger – dvs. de kristne trodde at dette var en velsignelse – ikke at de måtte løpe til Herren for å bli kvitt det.

   Nordmenn flest har blitt ett selvfornøyd folk – og folk våkner ikke en gang av at strømprisen dobles opp hele tiden – jeg har selv betalt 10000 kr. mer i strøm i år – enn i fjor – og enda har jeg ikke fått regningen for desember. Bare det – burde få folk til å ikke stole på politikerne – de vil deg ikke vel. Fordi de sier hele tiden at vi må forholde oss til våre internasjonale forpliktelser – vel, og hvem har satt oss inn i disse “forpliktelsene” – om ikke politikerne selv – å sende ut el.kabler til Tyskland og England – var det samme som å spytte på ola nordmann. Men vi finner oss i det.

   Også el.strømmen er en forbrytelse – ettersom nordmenn har sagt ned til EF/EU 2 ganger. EØS var å gå bakveien inn i EU – hvor EU lover styrer Norge – med EU marionetter på Stortinget.

   Og likevel forstår ikke folk at vaksinene – grønn politikk – som vindmøller som dreper utrydningstruede ørner – og gir variabel strøm (som er veldig dyr strøm – å få det inn på fastnettet – pga at den virker bare når det blåser – og de overlever kun på statlig støtte).

   Vi blir lurt – men ingen er så lurt som kristen Norge. Men Gud er i ferd med å skille fårene fra sauene – så det blir en kropp – i Guds enhet – Ved Ånden. Gud vil fjerne masse ledere – som nå styrer i mange menigheter – og ikke frykter Gud. Gud gjør noe nytt!

   3
   2
  • Til Tore

   her var mye i et kort innlegg som var svar på en linje fra Ingsignia:

   Kritikk av sløve kristne
   Kritikk av høye strømpriser
   Kritikk av politikerne
   Motstand mot EU
   Motstand mot vaksiner
   Motstand mot vindmøller
   Uro for ørnebestanden

   Jeg må likevel innrømme at jeg ikke forsto argumentet “likevel forstår ikke folk at vaksinene – grønn politikk – som vindmøller som dreper utrydningstruede ørner”. Der var det en kobling mellom vaksiner, grønn politikk og ørner jeg ikke tok.

  • Noen skjønner. Andre forstår ikke.
   Jeg tror det henger sammen med utvelgelsen.
   Noen er forutbestemt til å skjønne tidens tegn.
   Andre er forutbestemt til å vandre i mørke.
   For de vise og kloke som baserer seg på sitt menneskelige hode, er dette noe de ikke klarer å se.
   Men de enfoldige små som Herren har utvalgt skjønner og forstår at vi ser innledningen til agenda 2030 og Antikrist-regime.
   1 Kor 1,20 Hvor er en vismann, hvor er en skriftlærd, hvor er en gransker i denne verden? har ikke Gud gjort verdens visdom til dårskap?

   2
   1
  • Til “Før var jeg blind men no kan jeg se”

   Dette var en fin oppvisning i arroganse. Jeg ser at svaret ditt kan tolkes på minst to måter:

   Du mener selv at du er valgt ut av Gud til å være en av dem som forstår hva Guds planer er.
   Alle vi andre er forutbestemt til å vandre i mørket og har ikke mulighet for å forstå. Vi må bare stole på at sånne som deg, som har fått åpenbaringens lys, forteller oss hva som er riktig eller galt.

   Den andre forklaringen, som jeg tror er mer riktig, er at du faktisk ikke selv har innsikt i det du påstår. Du har hørt noe et sted som “sikkert kan passe” og som høres nok “endetidsaktig” ut, men når du blir bedt om å begrunne eller å forklare så har du ingen svar. Da tar du den klassiske “dette er dere andre for dumme til å skjønne likevel”.

   Begge deler kalles hersketeknikk, og det skinner ganske klart igjennom at du ikke er i stand til å begrunne dine påstander

   2
   3
  • Før var jeg blind men no kan jeg se
   Halleluja, kjære bror eller søster.
   Dem som ikke er utvalgt vil aldri forstå dybden i Ordet eller skjønne tidens tegn. De som vandrer etter sitt kjød vil aldri forstå dette ordet: Rom 9,13 som skrevet er: Jakob elsket jeg, men Esau hatet jeg.
   ‘Det er utvelgelsen og Qanon eller hva du kaller deg.
   Å peke på utvelgelsen er ingen hersketeknikk. Det er Guds ord, og dersom du ikke ser eller forstår er det fordi du ikke har grepet utvelgelsen. Du kan være så religiøs du bare vil, men dersom Herren ikke har utvalgt deg er det bare din egen religiøsitet og sjelisk føleri. Vi overlater utvelgelsen til Herren.

  • til Nardusvenn,

   Jeg er enig i at å peke på utvelgelsen er ingen hersketeknikk, men å insinuere at vi andre likevel ikke vil forstå en forklaring fra dere utvalgte er hersketeknikk.

   Nå tror nå ikke jeg at noen som faktisk er utvalgt av Gud ville kommentert på den måten, eller i et slikt forum, heller jeg da. En utvalgt ville hatt omsorg for, ikke hovert over, sine medmennesker.

 1. Jeg har studert dette i over ett år – korona regime og vaksiner – og alt det Svein M. Pedersen sier – er akkurat det samme som jeg har funnet ut. Det er enkelt – om man eier logiske evner – og ikke har en ødelagt forstand. Å tenke selv – er helt grunnleggende nå – om du skal overleve det som kommer fremover. Derfor må vi søke Nærmere Herren og Hans Ord – og ikke bare elske Han – men også frykte Han – og tro at alt Han sier i sitt Ord – om vi ikke tar det på alvor – så kan vårt opprør få oss ut av nådens sirkel – og inn i frafall Paulus sier om denne tiden:

  La ingen bedra dere på noe vis! For først må frafallet komme, og lovløshetens menneske* åpenbares, fortapelsens sønn.
  2Tess 2:3
  Frafallet ser vi allerede – og de som vaksinerer seg, er på vei inn i dette, om ikke med en gang – så på snarlig sikt, vil det gjøre noe med deres åndelige liv, om de ikke ydmyker seg.

  7 For lovløshetens hemmelighet er alt virksom, bare at den som nå holder igjen, må bli tatt bort.
  8 Da skal den lovløse* åpenbares, han som Herren Jesus skal ødelegge med sin munns ånde, og tilintetgjøre når hans gjenkomst åpenbares i herlighet.
  2Tess 2:7f

  Menigheten holder igjen – men når menigheten lever i frafall – hvordan kan det da finnes salt igjen – til å demme opp mot antikristens ånd?

  11 Derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen,
  12 for at de skal bli dømt, alle de som ikke har trodd sannheten, men hadde sitt behag i urettferdigheten.
  2Tess 2:11f

  Vaksinene er ikke noe annet enn bedrag – og løgnene blir mer og mer åpenbare – de sier mot seg hele tiden – og snur hele tiden – og enda reagerer ingen? Er det fordi man er såpass kokt av denne tidens ånd – at man åpner opp for løgnens ånd? Enten elsker man sannheten nå – ellers vil løgnen feie enn bort – og å holde seg nær til Herren og Hans Ord – er kjempeviktig – og å be – og stride mot de kreftene som forsøker å få makt over oss – ved koronapass.

  4
  4
  • Du har holdt på med evangeliet tidligere. Hvorfor ikke begynne med det igjen?i

   3
   2
 2. Sprøyta har beviselig tatt livet av tusener, sier Svært Mange Pengersen. Hvilke beviser?

  Lurer på hvor mange milliioner flere som ville vært døde pga viruset, hvis vi ikke hadde hatt vaksinen?

  Verden vil bedras, og enfoldige høyrepopulister gjør seg til latter her🙈🙈🙈

  6
  4
  • Jeg har i grunnen lurt på det samme som Gregersen.

   Dersom “sprøyten” BEVISELIG har tatt livet av tusener lurer jeg på hvor de henter bevisene fra. Jeg underslår ikke at mange har dødd av bivirkninger av vaksinene – det er tross alt et faktum om man liker det eller ikke – men jeg sliter med å finne et sammenligningsgrunnlag som viser at hvilke vaksiner som tar livet av så store mengder folk. Evt hvilke vaksiner som tar flest liv. På tross av at SMP og andre vet bedre, snakker de bare om vaksinen som om det bare er en type. Vaksinene er forskjellige, virker forskjellig og har forskjellige bivirkninger.
   Tross alt har mer enn 4,3 milliarder mennesker fått minst en dose av en av vaksinene. Dersom vaksinene er så farlige som man kan få inntrykk av på Søkelys, og det er “beviselig”, så må der finnes underlag som dokumenterer en slik sammenheng. Hvorfor viser ingen til bevisene?
   Basert på det som presenteres på Søkelys virker det for meg som om SMP sauser litt sammen “advarsler” om åndelige virkninger med udokumenterte påstander om massedød for å skape litt ekstra frykt eller dramatikk, men jeg får kun info om SMP sine påstander fra Søkelys. Derfor kan det være at jeg går glipp av noe i hans argumentasjon.

   Jeg ønsker mer konkret informasjon og mindre synsing rundt slike alvorlige påstander.

 3. Jan Hanvold er på “signingsferd” i disse tider.
  For å møte støttepartnere av TV Visjon Norge.
  I går var han i Molde. Mange møter opp for å høre ham tale og få snakke med ham etterpå.
  For mange har han vært en helt og velgjører, og det stemmer nok. Men hva nå?
  Han farer nå fram med aggressiv tone mot vaksinemotstandere.
  Stakkars kristenfolket. De må ta et valg.

  1
  3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *