Partiet flertallet av norske kristenledere støtte har vedtatt omstridt kristendomsfiendlig lov

De fleste norske kristenledere uttrykte i forkant av USA valget i 2020 at de støttet Joe Biden og Demokratene fremfor Donald Trump. Selv “konservative kristenledere” uttrykte støtte til Biden og Demokratene i 2020 selv om Joe Biden og Demokratene gikk til kamp for retten til å ta livet av barn i mors liv, gikk for å støtte LGBTQ agendaen og også for å gi de transkjønnede et boost. I Washington har flertallet nå vedtatt lov nr S8 5599 som gir myndighetene legal rett til å frata foreldre barna dersom de motsetter seg eller nekter sine mindreårige barn og utføre kjønnsforandrende kirurgi. Alle demokratene i delstaten stemte for denne loven, mens samtlige republikanere stemte mot.

Vebjørn Selbekk gikk for Joe Biden på tross av at Joe Biden representerer en politikk og holdninger som er i strid med tradisjonell kristen tro.

De norske kristenledere som i tur og orden heiet frem en demokratisk valgseier i 2020 bør nå snart forstå hvilken side de er på i åndkampen. Kristenlederne her hjemme uttrykte tydelig at de mislikte Donald Trumps personlighet -selv om de også syntes noen av hans pro-kristne forandringer var bra. Likevel foretrakk de Joe Biden som sa at han skulle kjempe for å gjenomføre endringer som ville skape begeistring i LGBTQ miljøet og blant dem som er for fosterdrap. For norske åndelige ledere syntes nettopp at dette er uviktig. Den nye loven som delstatsforsamlingen i Washington har vedtatt vil kunne ramme kristne foreldre hardt. S8-5599 loven betyr at myndighetene med tvang kan hente kristne foreldres barn og overta omsorgen for barna -dersom foreldre nekter å la barna gjennomføre kjønnsendrende operasjoner. I vårt vestlige Sodoma og Gomorra blir samfunnet stadig mer inntatt av homoseksuelle og transkjønnede åndsmakter. Det er bare å applaudere kristenledernes støtte til den ugudelige agendaen Demokratene og Joe Biden fremmer. Godt jobba Selbekk!!

7 tanker om “Partiet flertallet av norske kristenledere støtte har vedtatt omstridt kristendomsfiendlig lov

 1. Kristenhetens største problem er at de skal redde verden. En verden Jehovah Gud og Hans sønn Kristus har sagt vil og skal gå til grunne. “Døm ikke verden, for verden skal Gud dømme”, sier de.

  Bibelens profetier går jo i oppfyllelse så det suser, så sanne kristne kan “juble når vi ser alt dette skje” like for våre øyne. Skulle da vi gå inn for å gjøre Guds ord til intet? Vel, da blir vi jo Hans motstandere.

  Nei vi har bare fått ett oppdrag, og det er å forkynne Hans ord “enten de vil høre eller ikke”. Vi vil aldri vinne det store flertallet for sannheten, men de som ikke vil lytte vil da ha fått en sjanse og derved har Gud vist seg rettferdig overfor også dem.

  2
  7
  • «Bibelens profetier går jo i oppfyllelse så det suser (…)» Suser? Suser i sivet? Suser i hodet?

   Hundretusenvis av selverklærte bibeleksperter og samfunn har tolket og kranglet om Bibelens bokstav i to tusen år. «Tegn i tiden» og matematiske spekulasjoner om Bibelens tallmystikk har vært bombesikre endetidstegn. Helt til de konkrete spådommene ikke har slått til likevel, og nye forslag har kommet til. Kreativ overtro har konstruert fantasifulle koblinger til samtid og fortid og gjettet feil siden dag én. Dessuten har «hellig overbeviste» og selvforelskede korsriddere spredt skrekkpropaganda og angrepet religiøse motstandere og annerledeshet, også gjennom nedslaktning.

   Johannes åpenbaring, et sjanger-skrift på klønete gresk, fikk ny profetisk betydning fra 1820-årene, mye på grunn av den franske revolusjon som opplevdes som særlig skremmende av faktafornektende troende. Andre grunner til stadig nye syn på ørkentekstene, var den «provoserende» opplysningstiden med sin fornuftige humanisme og vitenskap.

   Overtroiske, nasjonalkonservative kristne som innbiller seg at deres vrangforestillinger er riktigere enn andre indoktrinerte troendes vrangforestillinger, er til stor skade for folk og natur. Istedenfor å forsøke å løse problemer med krig, konflikt, klima og katastrofer, lukker de øynene og gleder seg til at Jehova skal knuse sivilisasjoner, utslette «dypstat», «homomafia», jødedom og annen styggedom i et voldsomt ragnarok.

   Ja, selv i det moderne, sekulære, norske samfunnet, som fungerer bedre enn noen sinne i historien, finnes kristne stemmer som lengter etter å tråkke på knoklene av nedslaktede vantro og troløse i terrorguden Jehovas lykkerike. Også kommentatorer på Søkelys heier på slik ansvarsløs menneskeforakt og ødeleggende galskap.

   4
   5
  • “Til gjødsel utover jorden skal de ligge. Som et herremåltid for markens dyr og himmelens fugler”.

   Lykke til i Harmageddon!

  • «Til gjødsel utover jorden skal de ligge. Som et herremåltid for markens dyr og himmelens fugler».

   Ja, nettopp slik! Apokalyptiske skrifter elsker død og fordervelse! Dette er et særtrekk ved den litterære sjangeren. Jehova er i sannhet ørkenmytologienes egen Cthulhu!

   Plagede og perfide patriarker har i årtusener lokket og lurt med skremsler for å få sin vilje i sengekamre og samfunnshierarkier. Jesu kjærlighetsbudskap er en parentes. Jehova må adlydes blindt. Skaperverket skal og må lide med Skaperens vett og viten. Slik er logikken hos skaperne av Skaperen. Alle som ikke følger galskapens bud, må pines ihjel! For eksempel homolobbyen, jøder, menneskerettighetsaktivister og ukrainske kirkeledere.

   Godt profetiene bare er kreativt fyllerør fra oldtidens mentalpasienter. Men ikke for dét. Det er underholdende nok for dem som har sansen for det makabre.

   😇😇😇

   4
   1
 2. Vebjørn Selbekk er fortsatt glad for at Biden styrer USA. For han pøste på med mer våpen, krig død og fordervelse i Ukraina. Unge mennesker slaktes hver dag. Så han var glad Biden var president og ikke Trump. Dette sa han i en Podkast med Helge Lurås. Så når man ser resultatet av Biden regimets katastrofale poltikk, er Selbekk glad for at han er president og ikke Trump. Hatet mot Trump er så stor at de heller velger å sende verden ut i storkrig. Trump ville fått avsluttet krigen med en gang. Hadde Trump vært president hadde krigen aldri startet. Selbekk er en woke propagandist og er en del av MSM mediene.

  6
  5
  • Du har så rett så rett. Biden og demokratene står for direkte en politikk som fører til avkristning og kristne verdier blir fordrevet og er man i mot Bidens avkristning og krigslyst -blir man stigmatisert.
   Selbekk er redaktør for en avis som for få år siden var salt og lys og som var en forkjemper for kristne verdier.
   Dagen nå, er en politisk korrekt og kontrollert av TDS. Selbekk må virkelig hate Trump høyt.

   5
   5

Det er stengt for kommentarer.