Palestinsk terror: Israelsk par skutt og drept på Vestbredden, Israel sender betydelige styrker inn på Vestbredden

terror-israelFire bataljoner med israelske styrker er nå beordret satt inn i jakten etter dem som stod bak torsdagens terroraksjon som drepte det jødiske ekteparet Eitam og Na’ama Henkin som ble brutalt skutt og drept av to palestinske terrorister foran øynene på fire av sine barn. Foruten det døde ekteparet satt det fire sjokkerte mindreårige barn på  9, 7, 4 og fire år samt en baby på fire måneder i bilen. Det brutale terrorangrepet kom bare dager etter at palestinernes leder, Mahmoud Abbas annullerte Oslo avtalen og palestinernes flagg ble heist i FN

De fire barna kom alle fysisk uskadd fra det hele men behandles for sjokk etter den grufulle hendelsen. En talsmann for den norske legen Mads Gilberts favorittlag i Gaza, terroristorganisasjonen Hamas lovpriste angrepet og kalte det modig
terror-samariamotstandskamp og handlingen for heltemodig og lovet å fortsette den blodige krigen mot Israel med å oppfordre til flere angrep mot Israel og jødene. Også den folkelige motstanden komiteer (PRC) som angivelig skal være mer moderate og som består av tidligere PLO medlemmer gav drapene sin velsignelse og sa det var en naturlig reaksjon på israelsk kriminalitet som i følge de palestinske terroristene følger av Israelsk blotte eksistens i det lovede land. Store israelske politi, sikkerhetsstyrker og militære enheter er nå i ferd med å rykke inn på Vestbredden som i Bibelen kalles Judea og Samaria i en omfattende menneskejakt på terroristene som stod bak terrorangrepet som har gjort seks barn foreldreløse. I Israel er reaksjonene ikke uventet sterke og i israelske aviser krever nå folk at statsminister Netanyahu tar tøffe grep for å pågripe terroristene og trygge israelske liv. En rekke israelske politikere har allerede fordømt torsdagens brutale terrorangrep på en jødisk familie. Kveldens angrep kom bare dager etter at palestinernes såkalte president, Mahmoud Abbas kansellerte den såkalte Oslo avtalen som har brakt massiv terror og død til sivile israelere.

Facebook Comments

3 tanker om “Palestinsk terror: Israelsk par skutt og drept på Vestbredden, Israel sender betydelige styrker inn på Vestbredden

 1. Dette er den brutale hverdagen til borgere av Israel. Terroren kan ramme hvor som helst, ingen kan føle seg helt trygge.
  Men…hver gang det skjer noe som dette, så er det er startsignal til de israelske myndighetene til å foreta seg, for dem, positive endringer.
  Det kan være at myndighetene lar noen tusen jøder få lov til å bygge på «ulovlig» grunn. Det kan være at Israel får revet noen «palestinske» ulovlige oppsatte leirer, eller at jødiske nybyggere får lov til å utvide på forskjellige nye hauger i landskapet. Dette har de gjort hele tiden, og sakte men sikkert får de sitt land tilbake.
  Men det må dessverre ofre til, noe slikt som disse mordene på israelske innbyggere.
  Kanskje på tide å utvise arabere til andre arabiske land, selv om det har vært forsøkt tidligere, uten særlig hell. Men ved neste korsvei…

  • Israel vil ikkje få skikkeleg fred før Messias kjem.

   «Det skal ikkje meir høyrast om vald i ditt land,
   om herjing og øyding innan dine grenser.
   Du skal kalla dine murar Frelse
   og dine portar Lovsong.
   19 Då treng ikkje sola lysa for deg om dagen
   eller månen om natta.
   For Herren skal vera ditt ljos for evig,
   din Gud skal vera din herlegdom.
   20 Aldri meir skal sola di glada
   eller månen din missa sin glans.
   For Herren skal vera ditt ljos for evig.» Esaias 66

   Før dette skjer vil heile kloden samla seg mot Israel.
   Etter HARmageddon vil folkeslaga sjå kor feil dei tok.

   «Sønene til dei som trælka deg,
   kjem og bøyer seg djupt for deg.
   Alle som vanvørde deg,
   KASTAR SEG NED FOR DINE FØTER.
   Dei skal kalla deg Herrens by,
   Sion, som høyrer Israels Heilage til.»

   Ein finn akkurat det same uttrykket i Åp 3.

   «Sjå, eg lèt nokre koma frå Satans synagoge, av dei som LYG og seier dei er jødar, men ikkje er det. Dei skal koma og kasta seg ned for føtene dine, og dei skal skjøna at eg har elska deg.!»

   Erstatningsteologien gjer at mange kristne kallar seg for dei ekte jødane pga desse orda.

   «Omskjeringa er nok til gagn for deg, men berre om du held lova. Bryt du lova, er du som ein uomskoren. 26 Men om ein som er uomskoren, held lovboda, skal ikkje han då reknast for omskoren, endå han ikkje er det? 27 Den som i det ytre er uomskoren, men held lova, han skal døma deg. For du bryt lova trass i omskjering og skriven lov. 28 For rett jøde er ikkje den som er jøde i det ytre, og rett omskjering er ikkje den dei gjer i det ytre, på kroppen. 29 Jøde er den som er jøde i det indre, og omskoren er den som er omskoren i hjarta, ikkje etter bokstaven, men ved Anden.»

   http://www.bibelsk-tro.no/08-04-10.html

   «Hva er så erstatningsteologi?
   Ja, det ligger i selve ordet at det er noe som skal erstattes.

   Israel i den gamle pakt skal erstattes med den kristne kirke i den nye. Det er den kristne kirke som er det nye gudsfolket, det nye Israel. Betydningen av dette er at alle de løfter som Israel fikk i den gamle pakts tid, nå overføres på Kirken. Landløftet blir erstattet med Guds rike. Med Guds rike menes kirken her på jord og himmelen i evigheten. Løftet om land som Abraham, Isak og Jakob fikk av Herren, var selvsagt noe håndgripelig og konkret. Men erstatningsteologien åndeliggjør disse løftene. Det historiske og materielle innhold i løftene blir borte og de knyttes ikke lenger til Israel.»

   Paven og kyrkja har vore og vert i framtida ei jødeforfylgjande gruppe.

   «Poenget er her at kirkens teologi fungerer som premissleverandør og moralsk begrunnelse for de overgrep jødefolket er blitt utsatt for opp gjennom historien og fremdeles blir utsatt for. Det er kirken som i sin fordømmelse av jødefolket har åpnet for forfølgelse.»

 2. http://www.timesofisrael.com/israeli-man-killed-3-injured-in-jerusalem-stabbing-attack/
  Så skjer det igjen.
  Two Israeli men killed, 2 injured, in Jerusalem stabbing attack.
  ————–
  Er det begynnelsen på ein ny intifada?

  Kampen om Tempelhøgda spissar seg til.
  http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Israel-playing-with-fire-on-Temple-Mount-Erdogan-warns-419839

  «What is taking place at al-Aksa mosque is a crime against the entire Islamic world,» the Turkish president told Al-Jazeera.»

  Guds Heilage Fjell er og vert kjernepunktet i striden.

  «Så talar han til dei i sin vreide,
  med brennande harme skræmer han dei:
  «Det er eg som har SETT INN MIN KONGE PÅ SION, MITT HEILAGE FJELL.»
  7 Eg vil kunngjera det Herren har fastsett.
  Han sa til meg: «Du er son min,
  eg har født deg i dag.
  8 Bed meg, så gjev eg deg folka til arv
  og HEILE JORDA TIL EIGE.
  9 Du skal knusa dei med jernstav
  og slå dei sund som leirkar.»

  «Stor er Herren, og høgt er han lova
  i vår Guds by, på HANS HEILAGE FJELL.
  3 Det reiser seg fagert, ei glede for all jorda,
  SION-FJELLET lengst i nord,
  byen åt den store kongen.»

  «Ulv og lam skal beita saman,
  og løva skal eta halm som oksen,
  men ormen skal ha mold til mat.
  Ingen skal gjera vondt eller ugagn
  på heile MITT HEILAGE FJELL, seier Herren.»

  «Blås i horn på Sion,
  lyft hærrop på MITT HEILAGE FJELL,
  så alle i landet skjelv av redsle.
  For Herrens dag er nær, han kjem..» Joel 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *