Pakistansk kristen gutt (11) voldtatt og slått til døde av sine muslismske arbeidsgivere

11 år gamle Badal Masih arbeidet på et muslimsk eid skrapopphuggeri for å tjene penger til å hjelpe sin mor og to brødre. Den 9 juli 2019 fortalte Badal til sine muslimske arbeidsgivere at han ikke ville arbeide der lengre. Dette falt hans muslimske arbeidsgivere så tungt for brystet at de slo og voldtok den 11 år gamle gutten som døde av skadene han ble påført dagen etter. Badal Masih ville ha fylt 13 år i oktober dersom han ikke hadde falt som offer for de to muslimske rovdyrene som slo og voldtok ham til døde. Hans to arbeidsgivere, Mohammed Akram and Irfan ble arrestert og siktet for voldtekt og drap fire dager senere i  Rasheedabad, Faisalabad. «Jeg er veldig fattig, men jeg har tro på Gud og vil kjempe for rettferdighet for min sønn til siste åndedrag,» sa guttens mor,  Shareefan Bibi.

Badal bodde i Rasheedabad, et distrikt i Faisalabad. Hans far Shahzad Masih, var stoffavhengig og jobbet ikke. Mor til den 11 år gamle gutten jobbet også for å forsøke å forsørge seg selv og sine barn. Badal og hans familie var svært fattige, og derfor hadde Badal ikke hatt noen skolegang før siste året. For å hjelpe familien hadde han fått seg sommerjobb på skrotopphuggeriet som ikke lå så langt hjemmefra. Her tjente han mellom 2 og 4 kroner dagen. Badal som var eldst av de tre barna forsøkte så han kunne å hjelpe til. Høsten et år tidligere hadde han begynt på United Presbyterian skole i Essa Nagri. To dager før han ble drept kom han svært sent hjem og hadde bare fått halvparten av hva han skulle ha i lønn. Hans mor instruerte han da til å slutte å jobbe der siden han ble snytt. På formiddagen den 9 juli 2019 gikk han likevel på jobb sammen med sin bror Moon, som skulle hjelpe ham litt. På slutten av dagen fortalte Badil sine to arbeidsgivere at han ville slutte, og disse ble rasende. I følge Badals lillebror Moon, så det ut som en jakt på en villgås og de to muslimske mennene skrek og jagde Badil som tilslutt ble tatt og banket opp og voldtatt fordi han ikke ville jobbe der lengre. Den nesten livløse kroppen ble slengt utenfor huset og da guttens mor kom hjem, var 11 åringen fortsatt i live og ble fraktet til intensivavdelingen på det lokale sykehuset hvor han døde på natten.  Det er nå litt over to år siden hendelsen skjedde og fremdeles kjemper familien for rettferdighet for sin sønn. Vi lever i en verden hvor det ser ut som om «no one care»

Facebook Comments

7 tanker om “Pakistansk kristen gutt (11) voldtatt og slått til døde av sine muslismske arbeidsgivere

 1. Slike historier viser at vi trenger modige organisasjoner som SIAN som ønsker å hindre at Norge blir islamisert.
  Vi har lenge sett at kristne ikke utgjør noen reell utfordring for de krefter som ønsker å islamisere Norge og Europa.
  Kirken og kristenfolket og blinde pastorer som Torp som stolt snakker om brobygging med muslimske ledere, burde heller flytte til Pakistan og få føle den virkelige islamismen.
  Vår vestlige kristne kultur og islam er som ild og vann, går ikke sammen.
  Derfor advarer vi Norge mot islam. Steng moskeer, forby hijab og forby muslimske bønnerop.

  4
  1
  • Du har helt rett Alex. Islam er en religion av denne verden. Denne verdens fyrste står bak islam og «kristne» pastorer og kirkeledere som vil være venner med disse blir Guds fiender.
   Bare se på eksempelet fra Arild Edvardsen i Troens bevis.
   Ikke lang tid etter at han begynte å lefle med Arafat, muslimer og hevdet at Jehova og Allah var samme Gud, -så døde Arild Edvardsen brått. Kristne ledere burde kunne lese tidens tegn, men gjør det ikke.

  • Kristne her inne hadde reagert dersom de var virkelige lemmer på Kristi kropp. «Når et lem lider, lider alle lem med,» heter det i Skriften.
   Men slik er det ikke i norsk kristenhet.
   Her blåser folket langt i hva som skjer og har skjedd på andre siden av verden. Derfor får slikt skje uten at noen reagerer eller blir oppbrakt.
   Søkelys forsøker i hvert fall å sette lys på slike historier, men folk bryr seg stort sett ikke.

  • Det vi trenger er at noen er guttens stemme. To år etter at han er død lever de fleste kristne i uvitenhet om akkurat den guttens skjebne.
   For meg er det viktig å gi ofrene for dette forferdelige et ansikt og en stemme.

  • Folk her inne bryr seg kanskje så mye at de enten ikke makter å lese det ferdig eller at de ikke har ord.

   Vet ikke hvorfor du selv ikke nevnte noen ord.om gutten…

   Har alltid satt så pris på at Kjell forteller om disse og forteller sannheten om hva som skjer.

   Jeg har manglet ord mange ganger men har i respekt og medfølelse hatt så lyst til å skrive noe, men strevd med å ordlegge meg. Det blir ofte stakkars gutt, og jeg føler det blir så lite…og jeg synes Kjell ordlegger seg så mye mye bedre enn meg.

   Takk Kjell, igjen, for du forteller historiene.

  • Alex. Vi trenger først og fremst et kristenfolk som reiser seg i bønn, som forteller om forfølgelsen, om lidelsene og gir dem en stemme og et ansikt.
   Islam og to muslimske mennene kunne ødelegge og uttrykke sine primitive lyster på et barn, men guttens sjel kunne de ikke gjøre skitten.
   Men vi sørger og gråter med guttens familie og vi roper til Herren som engang skal holde dom og stille mennesker til ansvar for hva de gjorde mot en av disse «mine minste små».

  • NEI! Vi trenger IKKE SIAN for å hindre at Norge blir islamisert. SIAN har INGENTING positivt å bidra med. Jeg vet at mange som er aktive på Søkelys, ikke liker det jeg skal skrive nå. Det vi virkelig trenger, er kristne som innvier seg i bønn og faste for nye landsmenn. Inderlig bønn, på kne innfor Gud. Det er faktisk MANGE muslimer, hinduer, sikher etc. som hungrer etter evangeliet. Og DET er ikke SIAN i stand til å gi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *