På fruktene skal treet kjennes -derfor støtter vi ikke black lives matter -vold og kriminalitet eksploderer i demokratisk styrte byer

Vanlige amerikanere etterlyser at noen rydder opp etter kaoset kombinasjonen av svake demokratiske makthavere og Black Lives Matter opptøyene har skapt. Vold og krimialitet eksploderer og folk roper på lederskap

Volden og kriminaliteten har formelig eksplodert i flere amerikanske byer etter at svake Demokrater har latt seg presse av Black Lives Matter aktivister har skåret ned på budsjettet til politiet. Resultatet av å kutte ned på budsjettene til politistyrken er en eksplosjonsartet økning i vold, drap, plyndring og dermed økt kriminalitet. Vanlige amerikanere ser den lovløshet som er oppstått i kjølvannet av lokale myndigheters håndtering av urolighetene og på sosiale medier blir det hyppig delt videoer fra volden som nå blir begått av fortrinnsvis fargede afroamerikanere som er oppildnet av MSM og svake politiske ledere som ikke våger å utfordre det fremtredende amerikanske kristenledere omtaler som “pøbler og mobb”.

Fox News Sean Hannity sier det rett ut: Amerikanske byer er i kaos. Demokratiske ledere som har sittet med makten har feilet med å oppretteholde de grunnleggende oppgaver. Nemlig tryggheten og sikkerheten til den jevne amerikaner, sier Sean Hannity i denne videoen. Main Stream Media (MSM) har utelukkende rettet fokus mot hvites vold mot svarte, men glemmer å rapportere om den vold som rammer hvite. På sosiale medier tar vanlige amerikanere nå til motmæle gjennom å vise at “svart vold” rammer hvite, voksne, kvinner, barn -uten at MSM kanalene omtaler volden. Blant konservative spør man nå seg om MSM definerer de svartes vold mot hvite som “det gode hatet” og at de som blir slått rett og slett fortjener det..Se videoen og si gjerne hva du mener. Den opprinnelige videoen er fjernet av sensuren til de forskjellige “venstrekontrollerte sosiale plattformene. Redselen for at de sosiale medier skal bidra til at folk får se hele sannheten gjør at plattformene har tatt ned et stort antall videoklipp som avdekker at MSMs beskrivelse av virkeligheten ikke er sann

https://www.youtube.com/watch?v=66NfdebyNDw

Ingen av oss burde like å se på vold, uansett om den rammer hvite, svarte, gule eller hva slags hudfarge eller politisk overbevisning man har. Når vi ser hva som skjer i dag i kjølvannet av drapet på George Floyd føler man seg nesten som profeten Habakuk som uttalte dette: “Hvor lenge, Herre, skal jeg ennu rope uten at du hører! Jeg klager for dig over vold – og du frelser ikke. Hvorfor lar du mig skue urett, og hvorledes kan du selv se på slik elendighet? Ødeleggelse og vold har jeg for mine øine; det yppes kiv og opstår tretter. Derfor er loven maktesløs, og retten kommer aldri frem; for ugudelige omringer den rettferdige, derfor kommer retten frem forvendt.” Hab.1,2-4) Søkelys tar avstand fra all vold begått enten det er hvite som angriper svarte, svarte som angriper hvite eller fargede som angriper fargede.

https://www.youtube.com/watch?v=LIIB-MgCroQ

Loading

6 tanker om “På fruktene skal treet kjennes -derfor støtter vi ikke black lives matter -vold og kriminalitet eksploderer i demokratisk styrte byer

 1. Jeg er enig i at gatevold ikke er bra.

  Glem nå ikke at Norge ble kristnet gjennom strid og blod. Slaget på Stiklestad var ikke et Visjon Norge møte. Mange nordmenn ble drept av Olav sin hær som innførte kristendom i Norge gjennom vold og mye ødeleggelse av eiendom.

  Men som Søkelys sier det der de tar avstand fra BLM…. “på treet skal fruktene kjennes” og Søkelys tar derfor avstand fra kristendommen og den kristne kirke i Norge. En kirke som ble til gjennom drap av nordmenn.
  Er det noe rart i at Søkelys er favoritt nettstedet til Levi Fragell ? Samme agenda.

  • Søkelys er i mot alle former for rasisme og tar derfor avstand fra rasismen til BLM. Hva mener du Levi Fragells agenda er?

 2. På tide at Trump setter inn nådestøtet mot disse pøblene i BLM. De burde slås ned med hard hånd, sperres inne og dømmes til 50 års fengsel.
  Nok er nok.

 3. 80 % av kristne i USA er for likeverd mellom rasene i USA og derfor for verdiene til BLM.
  Det store flertallet av kristne i alle land er for likeverd mellom rasene i deres eget land og i USA og er for verdiene til BLM.
  Anti-rasisme er en bevegelse som i store trekk er ledet av kristne mennesker og med grunnlag i bibelen.

  Søkelys sier at de er mot alle former for rasisme og vil fremme kristendom i alle land. Og Søkelys er mot BLM og Søkelys sprer løgner om den kristne kirke i USA og i andre land.
  Selvsagt er da Søkelys en drøm for de som vil fremstille kristne mennesker som rasister og høyre-ekstremister.

  Noe Søkelys har demonstrert at dette nettstedet er. Ikke nok med dette, men man behøver ikke å være spesielt smart for å se at Søkelys er et klassisk rasist sted som sprer eder, galle og hat om andre raser.

  Noe mer er det ikke å si om dette stedet og jeg og de i Norge som interesserer oss for politikk har puttet Søkelys under rubrikken “rasist blogg” for lenge siden. Og det er fakta.

  Ferdig med det.

  • BLM har minimal støtte blant evangeliske kristne. I førstningen og i de første dagene etter at George Floyd ble drept, var det en viss sympati for saken.
   Imidlertid har opptøyene, plyndringene, volden, drapene og alt som er utført i navnet av “rettferdighet for George Floyd” endret alt.
   Selv afroamerikanske kristne er begynt å omtale BLM som en satanisk kult. https://www.youtube.com/watch?v=fARPnsAahlk
   BLM er en marxistisk bevegelse kontrollert av krefter som overhode ikke er opptatt av de svartes liv. Nettopp derfor bryr de seg ikke om at opprøret de har skapt har drept svarte mennesker og kristne har forstått at de tok feil.
   BLM er ikke en bevegelse kristne støtter og stadig flere pastorer og predikanter har endt opp på det standpunktet Søkelys har hatt hele tiden.
   Det finnes selvfølgelig enkelte navnekristne som ennå har en naiv tilnærming til BLM, men de har blitt stadig færre etter at det er blitt kjent at bevegelsen er født frem av marxister, at den støtter LGBT samfunnet og i tillegg angriper kristne monumentrt og statuer.
   Det er nok et fint lite mindretall av kristne som støtter BLM bevgelsen og den rasistiske ideologi denne bevegelsen sprer.
   Kristne går ikke for et subjektivt “black lives matter”, men står for at “all lives matter”, uansett hudfarge, om det er fødte eller ufødte liv.
   All lives matter inkluderer også folk med gul hudfarge, brun hudfarge, hvit hudfarge eller sort hudfarge.
   Rasisme er å løfte frem en rase fremfor en annen. Søkelys gjør ikke det og omtaler derfor kristne afrikanere, indere, pakistanere, hvite, kinesere og alle hudfarger. Søkelys er ikker rasistisk så vi tror at noen liv i dette tilfellet Svarte liv -er verd mer eller mindre enn andre liv.
   Det er nok “Bjørn” som fremmer rasisme med å støtte en bevegelse som er tvers igjennom rasistisk av natur.

  • Du er knapt verd å svare Bjørn. Anstendige kristne tar selvfølgelig avstand fra pøbelvelde, anarki, plyndring og forbrytelser.
   Hadde du vært en ekte og anstendig kristen, hadde du stått sammen med Jesu menighet og tatt avstand fra BLM.
   Som konfirmant i kirken lærte vi å forsake djevelen og alle hans gjerninger, og når vi refser og tar avstand fra den sykelige volden til BLM og andre rasistiske grupper.

Det er stengt for kommentarer.