Øyvind Benestad forlot kirkemøtet og melder seg ut av apostat-kirken etter at kirken nå sier ja til homofile ekteskap

Frafallskirken: Teolog og ekteskapsforkjemper Øyvind Benestad har nå tatt konsekvensen av at den norske kirke har innført en ekteskapsliturgi i konflikt med Guds hellige ord. Dermed har den profilerte teologen gjort alvor av sin trussel og hans plass blir stående tom resten av kirkemøtet, melder avisen Dagen. Ikke uventet har frafallskirken nå endelig falt -og med dette har den norske kirke tatt det avgjørende skrittet ut av fellesskapet av kristne kirker. Vi vil med dette ønske Benestad velkommen ut av apostat-kirken og inn i en ekte Jesu Kristi kirke som setter Guds Ord høyere enn folkeopinionen. 

Den norske kirke sier nå ja til at homofile kan gifte seg i kirkelig regi og den nye vigselsliturgien får homokreftene til å juble. Dermed har vranglæren og frafallet gått av med seieren i kirken, og for Guds folk er løsningen nå å forlate kirken og stå på utsiden av denne frafalne størrelse. Allerede i forkant av denne beslutningen var det kjent at svært mange troende har meldt seg ut av kirken, og nå melder Vårt Land at Benestad for følge av sokneprest Helge Standal (62) i Sykkylven, som har sagt opp sin jobb som prest fordi han ikke har samvittighet til å fortsette som prest etter at en ny vigselsliturgi er vedtatt. Egentlig burde Standal ha fått følge av mange mange flere, men vi er redd for at svært mange prester er for åndelig sløve og dermed ute av stand til å se katastrofen som nå har rammet den norske kirke. Også Kurt Hjemdal, tidligere leder av landsstyret i Den Norske Israelsmisjon og i Normisjon, tidligere sokneprest har nå meldt seg ut av kirken som nå bare er luthersk i navnet. Om bare to dager kan homofile nå inngå ekteskap i frafallskirken -selv om Guds Ord og Gud selv aldri har gitt velsignelse eller aksept for slike ekteskapsinngåelser. Bibelens ord om det store frafall i endetiden blir stadig mer og mer relevant og tidsaktuelt. Skriften taler med tydelige ord om frafall fra troen i de siste dager, og det er dette frafall som nå viser sitt ansikt i den norske kirke.

 

 

51 tanker om “Øyvind Benestad forlot kirkemøtet og melder seg ut av apostat-kirken etter at kirken nå sier ja til homofile ekteskap

 1. Det var fornuftig gjort av Benestad.
  Det er tragikomisk å sjå korleis biskopar som tidlegare stod på bibelens ord, legg seg flate for forfallet.
  Skal ein redda jobb og løn har ein ikkje noko alternativ.
  Då må ein tilpassa seg elles vert ein frosen ut.
  Ingenting nytt under sola.
  For nokre år sidan uttalte biskopar seg med sterke ord om denne perverse måten å leva på.
  Det er utruleg kor fort forfallet har gått.
  No er det oss som ytrar bibelens ord som vert sett på som intolerante og snart vert det kanskje straffbart å ytra seg negativt om det bibelens kallar “avskyelege handlingar”

 2. Frafallskirken er nå det rette navnet på den norske kirken. Jeg beklager dette sterkt, ikke minst på grunn av de mange tusen flotte kirkebygg i det norske riket. Men idag er det farlig å ha noe med den å gjøre. Jeg gikk av og til i denne kirken i Arendal, og bygget er fantastisk. Og med en kjerring til prest er det ikke til å holde ut…

  • Det er en frafallskirke i ordets rette forstand. Guds Ord og bud har måttet vike til fordel for folkeopinionen. Tiden er nå inne til å oppfordre Guds barn til å komme ut av henne, melde seg ut og så styre unna felles arrangement med kirken. Jeg er skuffet over at ikke fellesmøtene i Kristiansand/Vennesla nå velger å bryte fellesskapet med frafallskirken, og dette tror jeg vil være noe de kommer til å angre på senere. Dette vi i dag ser er bare at første skanse er falt. Nå kommer presset for å akseptere homofile ekteskap også til å spre seg til frikirkene, -som bør påvente seg mye pepper i den sekulære presse fremover.
   Jeg lurer på hvor lenge eksempelvis den lutherske frikirke eller metodistkirken vil kunne stå i mot presset som vil komme.

 3. Homofili er vel ikke verre en gjengifte i kirken. Andre syndere som får gifte seg, f.eks. notorisk utro, voldtektsmenn og voldtektskvinner, løgnere, mordere, løgnere osv. Slike personer er perverse.

  • Jeg tror nok at homofili er den verste synden vi kan bedrive. Bibelen er helt krystallklar på dette i både det gamle og i det nye testamentet. Men jeg kom til å tenke på et innlegg jeg har sakset, skal vi ta alt i verste mening så er dette innlegget det:

   Om vi skal tro det Bibelen forteller, er himmelen eller Guds rike ikke lett å komme inn i.
   Om man har tjukt med klingende mynt, vil man få store problemer, ifølge Lukas 18:25: «For det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn det er for en rik å komme inn i Guds rike».
   Heller ikke de som er grådig alkoholtørst eller menn som tusker med andre menn, kan forvente noe evig fremtidsutsikt i himmelen: «Verken horkarer eller avgudsdyrkere eller ekteskapsbrytere eller de som lar seg bruke til unaturlig utukt, eller menn som øver utukt med menn, eller tyver eller pengegriske eller drankere eller baktalere eller røvere skal arve Guds rike» (Paulus første brev til korintierne 6:9).
   Som alle sikkert forstår: Det er ytterst få av oss som kommer til å nyte den himmelske herlighet. Ja! Det er på en måte litt morsomt og fascinerende å tenke på at mens vi «utvalgte» nyter den himmelske salighet, kommer milliarder av dere syndere i all evighet til å måtte «drikke av Guds vredesvin, som er skjenket ublandet i hans harmes beger».
   Samtidig som dere «skal pines med ild og svovel for de hellige englers og for Lammets øyne». (Johannes Åpenbaring 14:10).
   Nei! Dere får det ikke særlig behagelig! Dere syndere!
   Mvh: Debattantius von Skribenticuz alias Øverulf Arneland

 4. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/den-norske-kirke/vil-ikke-vie-homofile-par-trekker-seg-som-prest/a/23911665/

  “I sju år har han vært sogneprest i Sykkylven. Søndag varslet Helge Standal menigheten at det er slutt. – Jeg kan ikke abdisere fra Guds ord, begrunner Standal.”

  Eg er spent på korleis prestane i mitt område vil forholda seg til dette.
  Vil dei via likekjønna?

  http://www.wnd.com/2008/05/64769/

  “Rabbi Spero spoke of God’s compassion before the Flood, in hopes people would repent and turn back to His ways. He showed patience for 120 years.

  http://www.oasischristianchurch.org/jubilee/jubilee_header.png

  But, he said, the Talmud’s writings reveal that “before the Flood people started to write marriage contracts between men, in other words, homosexual ‘marriage,’ which is more than homosexual activity – it’s giving an official state stamp of approval, a sanctification … of homosexual partnership.”

  In fact, he said, “the writings indicated that it wasn’t even so much the ‘straw that broke the camel’s back,’ but that the sin in and of itself is so contrary to why God created the world, so contrary to the order of God’s nature, that God said then and there ‘I have to start all over … to annihilate the world and start from the beginning. …’”

  Rabbi Spero went on to say, “Even in ancient Greece they did not write marriage contracts between men. There was homosexuality, and it was wrong, but there was not an official ‘blessed’ policy. … Marriage is ‘sanctification’ (not simply a partnership).” He said to confer the title of sanctification and holiness upon this behavior is “probably one of the greatest sins of all that one”

  Noah forkynte til ein gjenstridig befolkning før flommen.
  http://www.ccel.org/a/anonymous/jasher/6.htm

  “And the sons of men assembled together, about seven hundred thousand men and women, and they came unto Noah to the ark.
  And they called to Noah, saying, Open for us that we may come to thee in the ark–and wherefore shall we die?
  And Noah, with a loud voice, answered them from the ark, saying, Have you not all rebelled against the Lord, and said that he does not exist? and therefore the Lord brought upon you this evil, to destroy and cut you off from the face of the earth.
  Is not this the thing that I spoke to you of one hundred and twenty years back, and you would not hearken to the voice of the Lord, and now do you desire to live upon earth?
  And they said to Noah, We are ready to return to the Lord; only open for us that we may live and not die.
  And Noah answered them, saying, Behold now that you see the trouble of your souls, you wish to return to the Lord; why did you not return during these hundred and twenty years, which the Lord granted you as the determined period?”

  Gud let seg ikkje spotta i lengden.

 5. Homofili er verre enn drap? Homofili er verre enn overgrep mot barn? Homofili er verre enn giengifte? Homofili er verre enn utroskap?

  Hvorfor er det OK med gjengifte? Man skal jo ikke bryte ekteskapet. Er det derfor greit å lyve i kirken, foran Gud?

  • Ingen av disse syndene er verre enn den andre, det som kanskje likevel er verst, er at vi har en kirke som nå fastholder at noe bibelen kaller synd, faktisk ikke er synd lengre. Da snakker vi om å holde fast på en synd og endog velsigne den. Det blir galt. Kirkens oppgave er å forkynne omvendelse og tro for så å motta syndenes forlatelse, mens det kirken nå tilbyr er syndenes tillatelse.
   Dog er alt det du nevner brudd på Guds lov, men dessverre er vi kommet så langt i Norge nå, at vi tillater drap av barn i mors liv, og vi tillater nå homofil praksis. Dette vil før eller siden føre til dom over nasjonen og ikke minst over kirken som nå faktisk forkaster oppdraget om å forkynne omvendelse og tro.

 6. Homofili er vel ikke verre en gjengifte i kirken
  ——————–
  Svar:
  https://www.jewishvirtuallibrary.org/divorce-in-judaism

  GT fortel at det er lovleg å skilja seg i visse høve.

  “Det kan hende at en mann har tatt en kvinne til ekte, men ikke lenger ser på henne med velvilje fordi han har funnet noe usømmelig hos henne. Han skriver et skilsmissebrev, gir henne det og sender henne bort fra sitt hus. 2 Hun flytter fra ham og går bort og blir en annen manns kone. 3 Om også den andre mannen får uvilje mot henne, skriver skilsmissebrev, gir henne det og sender henne bort fra sitt hus, eller om han dør, 4 da kan ikke den første mannen som skilte seg fra henne, igjen ta henne til kone, etter at hun er gjort uren. For det er avskyelig for Herren. Du må ikke føre synd over det landet Herren din Gud gir deg til eiendom” 5 Mosebok 24

  Det som er usømeleg er at kvinna går tilbake til den fyrste mannen.

  Homofilt samliv er derimot totalt fordømt.

  • Hykleri. Man skal ikke bryte ekteskapet. Gjengifte er synd, ekkelt, perverst. For ikke å snakke om barna som opplever slike perverse familiekonstellasjoner med steforeldre, stebarn, halvsøsken osv.

  • Hva sier Jesus om å gifte seg på nytt? Man kan skille seg på visse grunnlag, for eksempel utroskap, men for å gifte seg på nytt så må den første ektefellen dø. slik står det skrevet i Guds ord

  • Gjengifte og skilsmisse er og blir synd. At flere her ser ut til å tillate gjengifte er vel for å redde seg selv. Antar at dere selv er har vært gift flere ganger.

 7. Gjengifte er synd. Du skal ikke bryte ekteskap. At det finnes noen her som mener motsatt er nok kun fordi en selv eller noen i nær familie har skilt seg og giftet seg på nytt. Hykleri kalles det. Mangel på tro også. Ikke evne til å være konsekvent.

 8. Ha ha ha. Det er virkelig tragikomisk å lese all fortvilelse og fordømmelse her. Religiøse dogmer er ikke sannheten. Tvert om. All frykt og kritikk på dette grunnlaget er helt meningsløs.

  Forstår at det psykologisk er praktisk talt umulig å endre gamle vrangforestillinger, men prøv å ikke forstyrre eller ødelegge andre menneskers liv?

  • Silje B. “Religiøse dogmer er ikke sannheten”
   Nei, Jesus Kristus er sannheten. Guds sønn som sonet dine synder, Silje, og åpnet veien til himmelen og et evig liv for deg. Du har full frihet til å si nei til den største gaven du noensinne kan få, men jeg håper du vil ta fram bibelen, la ordene tale til hjertet ditt og ta imot Jesus Kristus som din frelser og Gud.

 9. Dagsrevyen 1. februar 2017 ca. kl 1925 melder følgende : Erna Solberg har sendt blomster til det første ” brudeparet ” ( to menn ) som ble viet i en norsk kirke av en norsk kvinnelig sogneprest rett etter midnatt.
  Kanskje burde man skifte forkortelsen Dnk ( Den norske kirke ) til SGk ( Sodoma -Gomorra kirken).
  Dette har nok Vår Herre også registrert og gjør det som må gjøres i sakens anledning….

  • Økonomisk nedgang er naturlig. Herren har ikke forårsaket det. Så konkret, hva vil Herren gjøre i sakens anledning?

  • Israels Gud er vår Gud. Foreslår at du leser 5. Mosebok kapittel 28. Her legger Gud frem hvilke velsignelser han vil gi folket dersom de adlyder han og hvilke forbannelser som venter dersom de ikke holder hans bud. Dessverre sviktet Israel sin Gud og de fikk forbannelsene. Ved et søk i en historiebok vil du kunne lese Israels historie og sammenligne med det som står i 5. Mosebok.

  • Foreslår at du står for det du skriver. Hva konkret må Vår Herre gjøre i sakens anledning?

  • http://www.dagen.no/Nyheter/DEN-NORSKE-KIRKE/Over-1.100-har-meldt-seg-ut-etter-vigselsliturgi-vedtaket-442172

   Det er bra mange melder seg ut.
   Ein vert fysisk kvalm av å sjå to mannfolk kyssa.
   I tillegg skjer det framfor ein “prest” i kyrkja.

   I GT kan me lesa som diverse styggedomar som vart utført i tempelet.

   “Da sa han: «Menneske, har du sett hva Israels eldste driver med i mørket, i rommene der de har gudebildet sitt? Herren ser oss ikke, sier de, han har forlatt landet. 13 Du skal få se enda mer avskyelige ting som de driver med», sa han til meg.
   14 Så tok han meg med bort til porten som fører inn til Herrens hus på nordsiden. Og se, der satt kvinnene og GRÅT OVER TAMMUS. 15 Da sa han til meg: «Har du sett det, menneske? Men du skal få se noe som er mer avskyelig enn dette.»
   16 Så førte han meg til den indre forgården i Herrens hus. Og der, ved inngangen til Herrens tempel, mellom forhallen og alteret, sto omtrent tjuefem mann med ryggen mot Herrens tempel og med ansiktet vendt mot øst. De bøyde seg mot øst og TILBA SOLEN. 17 Da sa han til meg: «Har du sett det, menneske? Er det ikke nok at Judas hus driver med alt det avskyelige som de gjør her? For de fyller landet med vold, og slik GJØR DE MEG RASENDE”. Esekiel 8

   http://www.sabbathcovenant.com/book2MysteryReligionOfBabylon/Chapter7.htm

   Etter vedtaket på kyrkjemøtet kunne me sjå mange som gråt av glede. Kor får dei følelsane frå?

   Gud vert rasande når han ser slike styggedomar.

   Syndefloda som kom for ca 4350 år sidan vitnar om kor langt det heile hadde gått.

   Som Esekiel 8 seier, så har Gud ei grense for kor lenge Han finn seg i det.

   Noa forkynte i 120 år at flommen skulle koma.

   Sameleis er det no og.
   http://september2015.com/wp-content/uploads/2015/08/6-6000to120.jpg

   ” Så vil jeg også handle i vrede. Jeg VISER INGEN MEDFØLELSE, jeg skåner dem ikke. Om de roper aldri så høyt i øret på meg, hører jeg ikke på dem.»

  • Man kan bli fysisk kvalm av ganske så mye. Selv blir jeg det av heterofile par som kysser på åpen gate (slikt gjøres innenfor husets fire vegger), og av folk som ikke vasker seg på hendene etter toalettbesøk. Dårlig hygiene burde Gud blitt rasende for. Lurer fremdeles på hva Gud konkret vil gjøre. Hadde det vært litt tak i karen ville han jo ha henrettet praktiserende homofile, samboende heterofile og heterofile menn og kvinner som driver med hor (sex utenfor ekteskapet). Er det ikke det som hadde vært drømmen og ønsket til flere her på bloggen? Eller er det kun homofile syndere som skal tas?

 10. Er det ingen som er opptatt av barns rettigheter, retten til å ha både mor og far som omsorgspersoner? Homofili er på ingen måte naturlig og barna som vokser opp i slike forhold må betale prisen for de voksnes villfarelse. Bibelen er klar, homofili er en forvregning av det naturlige og aksepteres ikke.

  • At homofile par gifte seg betyr ikke nødvendigvis at de vil sette barn til verden. Hva synes du om gjengifte og kristne som har barn med flere, og hvor barn har halvsøsken og stesøsken. Er det naturlig synes du?

 11. “Vista Bella:
  Man kan bli fysisk kvalm av ganske så mye. Selv blir jeg det av heterofile par som kysser på åpen gate ..”
  ———————
  Eg synest det er vakkert når bruden(hokjønn) kysser brudgommen(hankjønn).
  Det er normalt og i samsvar med Guds ord i 1 Mosebok.

  “Og Gud skapte mennesket i sitt bilde, i Guds bilde skapte han det, som mann og kvinne skapte han dem. 28 Gud velsignet dem og sa til dem: «VÆR FRUKTBARE og BLI MANGE, fyll jorden og legg den under dere!”

  https://www.sokelys.com/?p=1694

  Vista Bella har eit poeng at ein bør vaska hendene når ein har vore på toalettet.
  Me veit at reinslegheit er eit nøkkelord i GT.
  Ein treng ikkje akkurat oppsøkja smitten.
  Endetarmen er skapt for noko heilt anna enn samleie.

  Torahen sine reglar er ikkje avskaffa.

  “Du skal ikke ligge med en mann slik som en ligger med en kvinne. Det er AVSKYELIG. Du skal ikke ha samleie med et dyr av noe slag og gjøre deg uren ved det. Heller ikke skal en kvinne by seg fram til et dyr og pare seg med det. Det er MOTBYDELIG.” 3 Mosebok 18

  Gud ville reinsa israelfolket og få dei til å slutta med alle slike perverse handlingar. Han utrydda folkeslag fordi dei praktiserte dette.

  “Gjør dere ikke urene med noe slikt! For de folkeslagene som jeg vil drive ut for dere, har gjort seg urene med alt dette. 25 Landet er blitt urent. Jeg straffet det for synden så landet spydde ut dem som bodde der. 26 Men dere skal holde mine forskrifter og lover og ikke gjøre noen av disse avskyelige gjerninger, enten dere er født i landet eller er innflyttere der. 27 For de som bodde i landet før dere, gjorde alle disse avskyelige gjerningene, og landet ble urent. 28 Da må ikke landet spy dere ut fordi dere gjør det urent, slik det har spydd ut det folkeslaget som var der før dere. 29 For alle som gjør noe av dette som er avskyelig, skal støtes ut fra folket sitt. 30 Så hold dere da til det jeg har bestemt, og følg ikke noen av de avskyelige forskriftene som de har fulgt før dere! Gjør dere ikke urene ved dem! Jeg er Herren deres Gud.”

  I dag er det mange kristne som trur at det Gud kallar for AVSKYELEG i GT er vorte noko vakkert i dag.

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/den-norske-kirke/det-er-bare-vakkert-at-vi-endelig-kan-gifte-oss/a/23911735/

  • Det er ikke normalt med slik usømmelig aktivitet i offentligheten.

   Like kvalmt er det med heterofil sex utenfor ekteskapet, selv hos samboere, kristne personer som tross alt er forlovet osv. Like kvalmt og ekkelt er det med gjengifte.

  • Forøvrig er analsex like utbredt hos heterofile par som hos mannlige homofile par. Så på det punkterte er heterofile like ekle som homofile. Og Forøvrig er det umulig for en mann å ligge med en mann på samme måte som en kvinne (samleie), så sånn sett gir ikke det sitatet noen mening.

 12. “Vista Bella:
  Forøvrig er analsex like utbredt hos heterofile par som hos mannlige homofile par. Så på det punkterte er heterofile like ekle som homofile.”
  ———————–
  Om det er tilfelle så er det nokre skikkelege griser.

  Gud sa i starten ;”«Vær fruktbare og bli mange,..”
  Det inneber sex. Det er naturleg og fint.
  Paulus greier faktisk å skriva det tvers motsette av det Herren Gud seier i GT.

  “Dere skal ikke nekte hverandre samliv hvis dere ikke er blitt enige om det for en tid, for å leve i bønn. Kom så sammen igjen, for at ikke Satan skal sette avholdenheten deres på prøve. 6 Dette er ment som en tillatelse, ikke som et påbud. 7 Jeg skulle ØNSKE ALLE VAR SOM JEG..” 1 Kor 7

  Det er utruleg kor mykje dumt Paulus kan skriva.

  ” Om du likevel gifter deg, synder du ikke, og om en ung jente gifter seg, synder hun ikke. Men de gifte kommer til å MØTE VANSKER I LIVET, og det vil jeg gjerne spare dere for.”

  Herren Gud seier at det ikkje er godt for mannen å leva åleine.
  Paulus skriv det motsette.

  …”så er det godt for en mann ikke å røre en kvinne” 1 Kor 7

  Ein kan stilla spørsmålet om desse katolske prestane hadde oppført seg normalt om dei hadde gifta seg.
  Det er skremmande kor mykje pedofili som vert praktisert blant dei geistlege.

  https://www.nrk.no/urix/den-katolske-kirken-vil-domme-biskoper-som-skjuler-overgrep-1.12403707

  3 Mosebok 18 gjev oss nokre enkle levereglar.

  “Herren sa til Moses: 2 Tal til israelittene og si til dem: Jeg er Herren deres Gud. 3 Dere skal ikke gjøre som de gjør i Egypt, det landet dere har bodd i, eller som de gjør i Kanaan, det landet jeg fører dere til. Dere skal ikke følge deres forskrifter. Mine lover skal dere holde, og mine forskrifter skal dere akte på, så dere følger dem. Jeg er Herren deres Gud. 5 Dere skal HOLDE MINE FORSKRIFTER og lover. Det mennesket som lever etter dem, SKAL HA LIV ved dem. Jeg er Herren.”

  Der finn me mange reglar og denne enkle mann/mann regelen er viktig.

  “Du skal ikke ligge med en mann slik som en ligger med en kvinne. Det er avskyelig.”

  “Så hold dere da til det jeg har bestemt, og følg ikke noen av de avskyelige forskriftene som de har fulgt før dere!” 3 Mosebok 18

  I Norge skal alle indoktrinerast med “SKAM”.
  https://tv.nrk.no/serie/skam

  Utviklinga går veldig fort.
  I 1972 var det verkeleg skam å praktisera homofili.
  Biskopar og prestar kalla synda med dei rette orda.

  http://www.aftenposten.no/norge/Da-homofile-matte-skjule-seg-280815b.html

  • Det er umulig for to menn å ligge sammen på lik linje som mann og kvinne. Forbudet i Bibelen henger ikke på greip.

   Analsex er en variant av det normale sexlivet mellom mann og kvinne, som også oralsex og samleie. At du synes det er grisete betyr fint lite for folk flest. Du skriver at sex er naturlig å fint. Nå lyver du (synd), siden du mener at analsex er grisete. Det du mener er nok samleie, at det er fint.

   Som nevnt ørten ganger her, det er andre synder som er like ille som homofili. Hvorfor ikke like krass mot det? Gjengifte er nevnt, samboerskap er nevnt, sex utenfor ekteskapet er nevnt osv.

 13. “Vista Bella
  Analsex er en variant av det normale sexlivet mellom mann og kvinne”.
  ———————–
  Eg håpar normale folk held seg vekke frå slikt svineri.

  3 Mosebok 18 meiner nok ” endetarmssex” når den beskriv styggesdommen “mann som ligg med mann “.

  • Hvorfor skal normale folk holde seg borte fra det som er normalt?

   Siden du er rimelig opptatt av analsex, hva da med de homofile parene som ikke praktiserer analsex? Ligger de sammen på en godkjent måte? Husker en undersøkelse som avdekket at rundt halvparten av homofile menn (og heterofile par) ikke praktiserer analsex.

 14. Langesaeter
  Skilsmisse, barn med flere kvinner/menn, sex utenfor ekteskapet, gjengifte og samboerskap er også griseri og ekkelt, og en synd. Enig?

  • Og brått ble det stille. Tenker jeg avslørte flere her inne nå med sin inkonsekvente holdning til det som står i Bibelen. Man følger kun det man ønsker, og gir blaffen i det som rammer en selv.

  • Nei, gjengifte er ikke alltid ubibelsk. Samleie mellom hetero kan være synd, men det er innenfor det naturlige. Det er ALDRI homofili!!

  • Sex utenfor ekteskapet er synd. Du skal ikke bryte ekteskapet.
   Er du en slik synder kanskje, er det derfor du er så steil, Olav Nilsen?

 15. Til Vista Bella. Det er sørgelig når noen prøver å alminneliggjøre det sykelige. Samleie i endetarmen er en pervers ufyselighet. Det gjelder enten det er mann/mann eller mann/kvinne.
  Vi lever så sannelig i en grusom tid. Det unormale blir vanlig, og vi som står for det naturlige, tuftet på Guds Ord blir hetset og latterligjort.

  • Endetarmen skal kun nyttast på do.
   Det er ikkje rart at sjukdom florerer når ein misbrukar kroppen.

   Les ein GT ser ein kor mange enkle råd Gud har gitt oss for at me skal unngå sjukdom.

   Mange kristne protesterer når ein siterer Guds ord i GT om kva me bør eta og IKKJE eta.
   Kvifor har Gud gitt oss råd om dette?
   Sjølvsagt fordi Han veit at ureine dyr ikkje er eigna som mat.
   Gud skapte Adam og Eva og dei åt kun vegtarisk mat i starten.

   “Og Gud sa: «Se, jeg gir dere alle planter som setter frø, alle som finnes på hele jorden, og alle trær som bærer frukt med frø i. Det skal dere ha å spise. Og til alle dyr på jorden og til alle fugler under himmelen og til alt som kryper på jorden, alt som har livsånde i seg, gir jeg alle grønne planter å spise.” 1 Mosebok 1

   Etter syndefloda vart kjøt lovleg, men berre reint kjøt.
   I ørkenen gav Gud israelittane manna, men mange lengta tilbake til kjøtgrytene i Egypt.

   Kreft er ein nasjonal sjukdom.
   Frukt og grønt er beste garantien for ei god helse.

  • Langeseater:

   Du svarer merkelig nok ikke på spørsmål vedrørende andre syndige aktiviteter enn analsex, hvorfor ikke? Hva med gjengifte, sex utenfor ekteskapet blant heterofile, drukkenskap, grådighet, barn med flere menn/kvinner, halvsøsken som må leve med skammen etter deres foreldre, samboerskap osv.

   Forøvrig rammer kreft alle, også de som lever sunt. Man er aldri garantert å ikke bli syk, enten det gjelder kreft eller andre sykdommer.

 16. Vista Bella, du farer med løgn. Du påstår at analsex er like vanlig hos heterofile som hos homofile menn. Det vil jo i tilfellet si at alle hetero alltid har samleie i rumpetten??
  Og nei, et par som lever i samboerskap er på ingen måte like ille som homofili. De lever i det minste naturlig.
  Det er nok også enklere å vende seg bort fra synden ved å leve i samboerskap, enn å vende seg bort fra homofili.
  Når det er sagt, jeg har hørr flere fantastiske vitnesbyrd av menn som har blitt helbredet fra homofili. Spesielt husker jeg en mann i 50 års alderen som gikk på talerstolen og vitnet sterkt om at Jesus hadde møtt ham radikalt. Han levde i samboerskap med en mann i 12 år. Gud viste ham at det var synd, han tok i mot Jesus Kristus som sin Herre og Mester. Han ble helt satt fri, og fortalte oppløst av gledestårer at han nå var gift og hadde to barn. Han var dypt og inderlig takknemlig til Gud?

  • Olav Nilsen.
   De undersøkelsene jeg har lest viser til at ca 50 % av heterofile par og homofile par praktiserer analsex. Du ser ut til å tro at alle homofile menn praktiserer analsex? Det stemmer ikke.

   Samboerskap er synd, da det er sex utenfor ekteskapet, uansett hvor naturlig man ønsker at det skal være, så er det synd.

 17. Til Vista Bella: kan du legge frem dokumentasjon på påstanden om analsex blant hetero?

 18. Til Vista Bella; den linken påstår at 32 % -38 % har hatt analsex. Det er noe helt annet enn din påstand som var at “heterofile har like mye analsex som homofile”.
  Påstanden din er rett og slett det rene sludder!

  • En undersøkelse her viser at rundt 37 % av homofile menn hadde analsex sist gang de hadde sex. Langt fra 100 % av homofile menn har analsex når de har sex.

   A 2011 study published in the Journal of Sexual Medicine reported on the sexual behaviors of a national U.S. sample of 24,787 gay and bisexual men recruited online. In the survey, participants were asked to describe the details of their most recent sexual event with a male partner.

   http://www.jsm.jsexmed.org/article/S1743-6095(15)33334-8/pdf

   Here are the results:

   The single most commonly reported behavior was kissing on the mouth (74.5%), followed closely by oral sex (72.7%) and mutual masturbation (68.4%). Contrary to popular belief, only about one-third of men in the sample reported engaging in anal sex (37.2%).

Det er stengt for kommentarer.