Opptrapping i Midt-Østen, ni palestinske terrorister drept i israelsk flyangrep mot Gazastripen

Etter en dag med massive palestinske rakettangrep fikk Israel nok og angrep flere mål på Gazastripen, Hamas sverger hevn

gaza-angrepEtter mer enn 25 rakett-angrep søndag fikk israelske myndigheter nok og slo hardt tilbake da ni palestinske terrorister tilknyttet den palestinske terrororganisasjonen ble drept i et israelsk angrep mot Gaza natt til mandag. Mens vestlige media søndag har brukt dagen på å fordømme det faktum at seks israelere er pågrepet for drapet på en palestinsk tenåring har media i stillhet forbigått de massive rakettangrepene befolkningen i det sørlige Israel har vært utsatt for denne søndagen.

De massive palestinske rakettangrepene fra den Hamas kontrollerte Gazastripen fortsetter med uforminsket styrke. Bare i løpet av denne ene søndagen har mer enn 25 raketter blitt avfyrt mot Israel som i kveld svarte med et kraftig angrep på en palestinsk terrorcelle hvor israel-gazato terrorister tilknyttet islamsk hellig krig ble drept. Bare i løpet av ettermiddagen og kvelden har 17 raketter haglet inn over Israel og en israelsk gjengjeldelse måtte komme. En gjengjeldelse som i følge en talsmann for Hamas medførte seks døde i det som er det mest drepende slaget mot den palestinske terrorgruppen siden 8 dagers krigen i november 2012.  I de siste ukene har konflikten mellom Gazabaserte terrorgrupper og Israel blitt trappet kraftig opp og en rekke ledende israelske politikere har tatt til orde for å påføre Hamas et ødeleggende slag. Fredag verserte det rykter om at våpenhvile var på trappene men det er lite som tyder på at konflikten vil stilne av med det første.