Opptrapping i Midt-Østen, ni palestinske terrorister drept i israelsk flyangrep mot Gazastripen

Etter en dag med massive palestinske rakettangrep fikk Israel nok og angrep flere mål på Gazastripen, Hamas sverger hevn

gaza-angrepEtter mer enn 25 rakett-angrep søndag fikk israelske myndigheter nok og slo hardt tilbake da ni palestinske terrorister tilknyttet den palestinske terrororganisasjonen ble drept i et israelsk angrep mot Gaza natt til mandag. Mens vestlige media søndag har brukt dagen på å fordømme det faktum at seks israelere er pågrepet for drapet på en palestinsk tenåring har media i stillhet forbigått de massive rakettangrepene befolkningen i det sørlige Israel har vært utsatt for denne søndagen.

De massive palestinske rakettangrepene fra den Hamas kontrollerte Gazastripen fortsetter med uforminsket styrke. Bare i løpet av denne ene søndagen har mer enn 25 raketter blitt avfyrt mot Israel som i kveld svarte med et kraftig angrep på en palestinsk terrorcelle hvor israel-gazato terrorister tilknyttet islamsk hellig krig ble drept. Bare i løpet av ettermiddagen og kvelden har 17 raketter haglet inn over Israel og en israelsk gjengjeldelse måtte komme. En gjengjeldelse som i følge en talsmann for Hamas medførte seks døde i det som er det mest drepende slaget mot den palestinske terrorgruppen siden 8 dagers krigen i november 2012.  I de siste ukene har konflikten mellom Gazabaserte terrorgrupper og Israel blitt trappet kraftig opp og en rekke ledende israelske politikere har tatt til orde for å påføre Hamas et ødeleggende slag. Fredag verserte det rykter om at våpenhvile var på trappene men det er lite som tyder på at konflikten vil stilne av med det første.

 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *