Titusener av konservative og kristne Trump-supportere samlet til “Stop the Steal” rally i Atlanta

Facebook Comments

4 tanker om “Titusener av konservative og kristne Trump-supportere samlet til “Stop the Steal” rally i Atlanta

 1. Det er så mange vitner og så mange påviste uregelmessigheter at det sannsynligvis blir avslørt valgsvindel. Hvis det blir etterforskning kan demokratene tape hvis det som Biden sa på direkten om organisert valgsvindel er sant. For da har demokratene gjort noe som er på linje med statskupp. Og de vil bli diskvalifisert på grunn av dette.

  Men det er like sannsynlig at sosialistene har sikret seg full kontroll over alle statlige institusjoner. Det vil si at resultatet av en hvær rettslig prosess blir bestemt av demokratene. Justismordet på Michael Flynn og etterforskningen som ble satt i gang på grunnlag av den falske informasjonen Hillary Clinton bestilte av Christoffer Steel tyder på dette. Det har faktisk blitt dokumentert ganske mye om hvordan FBI og CIA motarbeider rettstaten.

  3
  2
  • Dette begynner å bli latterlig ???. Han sa de har bygget opp verdens beste system for å bekjempe valgjuks, noe som burdte være åpenbart for enhver med grunnleggende engelsk kunnskaper.

   Ellers så snakker jo Trump leiren veldig mye om bevis, men har hverken lagt dem fram for vennligsinnede journalister som har etterlyst dem, eller i noen av de 30 søksmålene.?

   1
   1
  • I det viktigste av de 30 søksmålene (i Pensylvania) var dommeren både konservativ republikaner og medlem av the Federalist Society, samme gruppe Trump har brukt til å finne dommerkandidater til bla. Høyesterett.

 2. Kan dere svare meg på om det har skjedd juks i forbindelse med tellemaskinene og deres programvare, hvorfor ga da omtellingen for hånd i Georgia et nærmest identisk resultat?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *