Visjon Norge «trenger et økonomisk mirakel, -kanalen kan bli stengt ved nyttår»

TV Visjon Norge er i økonomisk krise og trenger et økonomisk mirakel fordi underskuddene ikke kan fortsette, kan vi lese på Facebookgruppen «Vi som støtter Visjon Norge.» -På sendingen hos Visjon Norge kom det frem at kanalen trenger et økonomisk mirakel. Underskuddene kan ikke fortsette.Situasjonen er så alvorlig at det snakkes om at kanalen kan bli stengt ved nyttår om det ikke skjer endringer.
Inntektene må økes og utgiftene må ned,» skriver Facebookgruppen om den kristne tv kanalen som har måttet se at en rekke større aktører har byttet beite og hoppet over til Kanal10.

«Vi oppfordrer derfor alle som kan bidra med midler. Bli med på kronerullingen kanalen har satt i gang. Kanalen har et ønske om at 6000 støttepartnere bidrar med 1600 hver. Kan du gi mer eller mindre er alle gaver kjærkommen.
Jan Hanvold var klar under sendingen at det ikke lenger kan drives med så store underskudd ellers så kan resultatet bli at kanalen blir stengt ved nyttår,» skriver Facebookgruppen i et innlegg torsdag.

Motstandere håper at kanalen må legges ned

Facebook-siden «Hanvoldkanalen» som er kjent for kritikk mot tv kanalen håper på sin side at Visjon Norge blir stengt. I et innlegg skriver gruppen dette: «Skremsel er jo også en fin måte å få inn penger på, og det fungerer sikkert. «Skremsel er jo også en fin måte å få inn penger på, og det fungerer sikkert. Men la oss alle likevel be for at Visjon Norge faktisk må stenge ned til nyttår. ? Det hadde vært en glede,» Bjørn Roger Rasmussen en kritiker av Visjon Norge skriver dette: «Det registreres at “støttetrollene” skriver at kanalen trenger et økonomisk mirakel, for å få kontroll med sine underskudd i driften. Hvis ikke endringer finner sted kan kanalen bli stengt ved nyttår. Det blir nok et evinnelig pengegnål og pengemas i tiden fram til nyttår, og vi våkner opp til nyåret 2021 hvor TV Visjon Norge beklageligvis forsatt består. Sukk!1

Facebook Comments

7 tanker om “Visjon Norge «trenger et økonomisk mirakel, -kanalen kan bli stengt ved nyttår»

 1. Vi får be til Gud at Visjon Norge består. Selv om jeg ikke liker ALT ved Visjon Norge, håper jeg alt går i orden økonomisk.
  Jeg fikk mine tvil 21 februar 2019. Da hadde Visjon Norge besøk av en såkalt profet. Han dristet seg å profetere at Visjon Norge skulle bli gjeldfri om to år. Tiden vil vise. Mennesker spår, men Gud rår.

  1
  2
 2. Sendingen kom fra Bergen i kveld. De fikk inn over 700.000 kroner denne kvelden.
  Men målet 1600 X 6000 blir nær 10 mill. kroner ! Jeg tror dette med mulig nedstenging av kanalen bare er et taktisk trekk for å styrke økonomien. For en tid tilbake fikk Hanvold og hans familie overtatt hele eierskapet til deres tidligere bygg i Drammen ( Honda-bygget ) – og han solgte til et svensk firma som skal starte med boligbygging der. En avis hevdet at han og hans familie tjente 10 mill. på denne handelen. NRK-dokumentaren » pengepredikanten » kunne fortelle at Hanvold skrev kontrakter med seg selv – de hadde fått kopi av slike kontrakter – trolig av en ansatt i Visjon Norge. Jan Hanvold ba om at vedkommende gjorde som Judas – gikk bort og begikk selvmord.

  7
  2
 3. Visjon Norge AS hadde et resultat på 15.551.000 kr i 2019, takket være salget av eiendommen Øvre Eikervei 126(Honda-bygget, som nevnt i kommentar over). Salget av dette bygget har tilført Visjon Norge 27,5 mill, ført som finansinntekt i regnskapet.
  Driftsresultatet var – 11,5 mill.
  Driften er usunn og giverkronene for få. Men, med bankbeholdning på 21,1 mill pr 31.12.19, er det tvilsomt om det er så ille nå, som Hanvold sier.
  Hanvolds personlige eierinteresser i selskapet Øvre Eikervei 126 AS var på 18 %(hans kone 14 % og han 4 %).
  Salgssummen-gjeld i selskapet har gitt Visjon Norge kr 27,5 mill og ekteparet Hanvold 4,1 mill, etter skatt.
  De pengene var sårt tiltrengt, all den tid det var en heftelse på 7 mill på deres private eiendom.
  https://proff.no/regnskap/tv-visjon-norge-as/drammen/tv-selskaper/IGALHWT01SK/

 4. Det er veldig mange folkegrupper og mennesker i verden som ikke kjenner Jesus. Bør vi bruke våre penger for at disse menneskene skal bli frelst, eller bør vi holde liv i en TV-kanal?

 5. Mulig dette bare er taktikk fra visjon norge, for å få folk til å gi ekstra mye før jul. Stoler ikke på løgneren hanvold og nikkedukkene hans. Håper selvfølgelig kanalen stenges ned. De har ødelagt så mye i kristenorge, og skjemt ut evangeliet. Gitt ikke troende et helt feil bilde av hva det vil si å være en kristen.

  Jeg håper virkelig dette er kroken på døra for kanalen, men har mine tvil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *