Oppfordrer foreldre til å holde barna hjemme fra skoler og barnehager i protest mot heising av Pride flagget

17 tanker om “Oppfordrer foreldre til å holde barna hjemme fra skoler og barnehager i protest mot heising av Pride flagget

 1. Hvor i allverden finner han støtte i påstanden om at flertallet er mot pride?

  Man er ikke avhengig av flertall for å ha rett, og det å ha flertall gir det ikke rett.

  Men hvorfor velge løgnen istedenfor sannheten?

  3
  4
  • Jeg tror selv at flertallet er i mot Pride men mange er redd for å flagge sitt synspunkt. Denne frykten gjør at Pride vinner.

   6
   3
  • Vet om HELE ungdomsgjenger som ikke våger å si et PIP om noe slikt lenger, selv om de har mye av dette (som går ALFOR langt nå) langt oppi halsen. De er redd de risikerer en mobb mot seg, avis-skriverier, en forelder som skal lage et leven UTEN LIKE på foreldremøte eller kommunestyremøte.
   Dette er meget spesielt da jeg vet at når det gjelder andre ting så er de ikke redde for å ta si hva de mener eller å ta kampen.
   Det er vel ikke så rart egentlig… slik det har blitt nå. Crazy tider😵‍💫 Alle blir så krenket…

   Selv ler jeg av disse som tror de eier juni. Kan de ikke bare feire? Sin dag?

   4
   2
  • Men finner dere støtte for dette i noe form for faktisk bevis, ikke bare folk dere kjenner, eller deres eget følelsesliv?

   Siste store holdningsundersøkelsen viste at «83 prosent svarar positivt til at to personar av same kjønn lever saman som par i 2022».

   Disse undersøkelsene besvares anonymt og det er ingen grunn til å tro at særlig mange svarer uærlig.

   2
   3
  • Pride bevegelsen, frafallskirken, media, politikere og andre toneangivende kontrollører av folks meninger bruker frykt og tvang til å undertvinge folk til å hengi seg til Pride og regnbueagendaen.
   Mange som er motstandere av Pride og denne sodomittiske galskap er tause av frykt. De ser det skjer. Rister på hodet og tenker i sitt stille sinn at dette er forferdelig.
   Vi har de siste årene vært usatt for massiv mindcontrol gjennom massemedia. Ensretting av meninger og tankekontroll er motivet.
   Og det har virket. Bare se hvor mange i Norge som er preget TDS og Trump hat. Se hvor lydige saueflokken var når det gjaldt å ta sprøytene. Selv kristenhetens ledere lot flokken gå til slaktebenken som tankedøde lemen.
   Nå er det to ting vi skal gjøre. Vi skal hate og forakte Vladimir Putin av all vår sjel og av hele hjertet og alle russere likedan.
   Vi skal hylle den demoniske Pride ånden, vi skal tilbe våre politiske ledere som fører nasjonen inn under vreden fra Den Hellige Gud. Men mange er mot denne kursen..
   Men er de flertallet? Usikkert. Det vil neppe finnes noen objektiv meningsmålingsinstitutt som vil stille spørsmålene på en objektiv måte uten å legge føringer i spørsmålene.
   Så jeg vet ikke om flertallet er for eller i mot.

   3
   3
  • Men har du noe som helst bevis på at det er flertallet? Eller en gang spesielt mange?

   Det er jo også kun noe sånt som 2% til sammen som stemmer på partier som målfører noe i nærheten av de holdningene du skisserer (Norgesdemokratene, Konservativt, Verdipartiet, Alliansen etc.)

   Vi har veldig mye faktiske bevis og indisier på at SVÆRT få deler dine meninger.

   Har du noen bevis eller indisier på det motsatte, annet en rent anekdotiske bevis? (Anektdotiske bevis er slikt som «svært mange jeg snakker med..» hvor ikke jeg kan gå inn og undersøke hvorvidt det er sant, og hvorfor det er slik.)

  • Selvfølgelig vil du ikke finne det Roperid.

   Tiden ER slik nå. Og verre blir det.
   MÅ jeg minne deg om den store redselen for å krenke noen nå?
   Ingen våger snart si noe om noe.
   Løgn og bedrag. Jeg er pessimist.

   Og optimist😊

   3
   4
  • Så hvorfor ikke bare akseptere sannheten om at SVÆRT FÅ er med dere?

   Hvorfor stadig dyrke løgnen og hate sannheten?

   Dere må jo få mene nøyaktig hva dere mener, og tar ikke feil bare fordi dere er få. Men hvorfor omgi dere med et hav av løgner?

   Og dere veksler jo også stadig mellom å si at Norge er helt frafallent og nesten ingen rettferdige igjen og å si at «folket» og den tause majoritet er med dere.

   Begge deler kan ikke være sant samtidig og dere vet det.

   Altså dyrker dere løgnen og hater sannheten og dere vet selv at dere gjør det.

  • Frafallet har eskalert ganske kraftig de siste tjue årene i Norge. De krefter som har holdt denne utviklingen tilbake blir utsatt for ganske kraftig latterliggjøring av media og den som kontrollerer agendaen.
   Jeg tror det ligger ganske mye i påstanden om at mange er skremt til taushet som flere har påpekt i kommentarene her inne.
   Det kan godt være at du har rett i at flertallet i Norge støtter Pride.
   Den massive bombarderingen med Pride ideologi har gjort noe med mennesker. Dè destruktive kreftene blir sterkere og sterkere og får stadig flere tilhengere. Paulus var jo veldig tydelig på at frafallet eller bortgangen fra Gudstroen skal bli stor i de siste tider.
   Men som noen har skrevet her inne. Endel er redde for å fronte motstand.

   Hannah skriver et sted her: “Vet om HELE ungdomsgjenger som ikke våger å si et PIP om noe slikt lenger, selv om de har mye av dette (som går ALFOR langt nå) langt oppi halsen. De er redd de risikerer en mobb mot seg, avis-skriverier, en forelder som skal lage et leven UTEN LIKE på foreldremøte eller kommunestyremøte.
   Dette er meget spesielt da jeg vet at når det gjelder andre ting så er de ikke redde for å ta si hva de mener eller å ta kampen.
   Det er vel ikke så rart egentlig… slik det har blitt nå. Crazy tider😵‍💫 Alle blir så krenket…”

   Jeg tror hun har rett i dette. Ungdomsflokker tør ikke si et pip om pride av redsel for å bli stemplet og møte mobben. Da er det bedre å holde kjeft og styre unna konfrontasjoner.
   Pride gjengen er uansett de som skriker høyest og sier man noe i mot blir man stemplet som det ene og det andre.

   4
   2
  • Men du står helt fritt til å anonymt stemme på et parti som deler dine meninger. Ved sist valg var dette godt under 2% som stemte på alle disse partiene til sammen. Nå ligger de vel opp mot 2% på meningsmålingene.

   Hvis det er mange flere enn dette som mener disse tingene, hvorfor stemmer de ikke helt anonymt og usporbart da på noen av disse partiene?

  • Forstår ikke hvordan du ikke ser dette, Roperid🤔 Eller… Jo.

   Løgn blir til sannhet. Sannhet til løgn.

   (En ny en i gjengen sa hva han mente, de andre reagerte lynraskt; «er du riktig vel bevart! Du kan ikke si det der høyt!». Slik er det. Overalt. Dette vet man om man er våken. MEN, flere og flere blir også påvirket og MERE enige med pride-herskerne. De er gode til å prate for seg…)

   Ikke mye bra for tiden. Men slik SKULLE det gå. Og verre skal det bli. Jeg orker ikke skrive hva -en gang😢

   Aril, alt gjentar seg. Både Noah og Lot. Ikke ark og saltstøtte da😊 Men samme greia på annen måte. Les og studér. ALT skal skje. Som Bibelen sier.
   Folk forstår ikke hvilke grusomheter det blir her de 7 år. Ingen barn blir igjen. En redningsmann (falsk) kommer. Men før han står frem blir de døde og vi opprykket. Hvor lenge til aner ingen. Men vi vet det nærmer seg. Aril, jeg kan love deg at det mest spennende du NOEN gang vil oppleve på jord , er å få dette åpenbart for deg. Livet ditt blir ALDRI mere det samme. (Men kanskje er du redd for å oppdage at det ER sant…) Bare le😊 Jeg er IKKE på bærtur.
   Forstår deg når du tror jeg er det😄 Jeg har vært både i din og min verden. Så må du drite i hva kompiser/fam. måtte mene om deg. Studér hva som skal skje med Israel f.eks. Hvilke land det står om i Biibelen som skal gå imot dem…

   1
   2
  • Hannah:

   Så du mener folk går til valgurnene og stemmer, helt anonymt og usporbart, noe helt annet enn hva de faktisk vil?

   Dette selv om det er komplett umulig å vite hva du stemte?

 2. Jeg synes markering av kjærlighet, fred, frihet og mangfold er kjempeflott Regnbuen er et vakkert symbol på den mangfoldige verden som sammen danner sollyset!

  Også i kristen tradisjon er regnbuen blitt et fredssymbol. Merkelig nok. Jernalderens ørkenguddom Jehova skal ha skapt regnbuen som et tegn på den nye pakt mellom seg og menneskene etter at han utslettet praktisk takt alt liv i sitt voldsomme sadistiske raseri. Den angivelig allmektiges og allvitendes fredssymbol kan vel best sammenlignes med en ekstremistisk krigsherre, mafiaboss, slavedriver eller serieovergriper som skjuler sine ugjerninger og dikterer nye slavekontrakter bak et glis av gulltenner og falske fjør 😉

  🌈🏳️‍🌈⛈️🌦️

  5
  6
  • Jeg tror deg ikke Aril.
   Du er ikke SÅ for det😁
   Det er NOK for lenge siden nå. Sånn er det med den saken.

   De har alt de trenger. For lenge siden.
   Enda så skriker de og bærer seg for alt «fælt de må oppleve». Det er mange folk rundt dem som har det MYE verre.

   2
   4
  • Kjærlighet, fred, frihet og mangfold skriver du.. Hmm, hvor er toleransen, kjærligheten og friheten til å avstå fra å delta eller mene noe annet om hyllesten av pride? Dette med bruk av regnbuen er plagiat av Bibelen. Guds tall er 7, men pride og dets forførende krefter/åndsmakter gjør som Satan alltid gjør, de legger seg tett opp mot sannheten, men med en vri. Derfor består pride-regnbuen av 6 farger, som jo er menneskets tall. Besnærende. Selvsagt bør homofile ha like rettigheter til et liv i fred og trygghet som heterofile, men å endre Guds ord for å tilpasse seg disse undergraver jo Guds suverenitet. Ingen steder i bibelen står det at vi skal leve ut “vår sannhet”, Vi er derimot kalt til å leve i Guds sannhet. Vi kan ikke begge ha rett.
   Jesus satte seg ikke ned og holdt måltid med syndere for at han ville fremstå som inkluderende og tolerant. Han åt med dem for å kalle de til et nytt og forandret liv i fellesskap med ham. Dette gjelder all slags synd vi mennesker ligger under.

   Er virkelig de homofile i Norge i dag diskriminert, og så dårlig behandlet av fellesskapet at det er behov for å løfte disse frem som en sårbar gruppe? Jeg er selvsagt klar over masseskytingen på Pers bar, men hvorfor har vi ikke da også egne markeringer for heterofile når disse blir ofre for gale menneskers handlinger?

   Vil legge ved en utrolig oppløftende videdolink, med åndsfylte og våkne kristne i det norske samfunnet. Verdt å se.

   https://rumble.com/v2qq8yi-doc-tv-dagens-norge-mistet-jobben-pga-bnn-med-pasientene.html

   4
   4
  • Takker så mye Lisa.
   Skal se senere. Har nylig sett et intervju av samme person.

   Ja hvor er toleransen for andres meninger… For Videregående-skole elever som ikke ønsker gå i pride-tog? Noen har prøvd å si fra, noen våger ikke si fra. De VET de blir fordømt. De GÅR i et tog selv om det byr dem helt i mot. Selv om de har homofile venner.

   Det er IKKE det at man har IMOT homofile. Men at ALT tar fullstendig av.
   Men de våger ikke si det.

   Opplest og vedtatt for lenge siden dessverre; Stiller du ikke i toget så støtter du ikke de homofile. Du er imot. Du har fordommer.

   3
   4
  • 7 til 9 min ut i videoen. Det er sant. Dette tenkte jeg mye på for 5-6 år siden. Norge mister velsignelsen.

   Gud kan trekke seg tilbake. Det er ikke Gud som sender vondt.

   Dom kommer senere en gang.

   Mest bekymrer jeg meg for barn og unge. Det man fòrer seg med kan man bli. Og på nettet finner ungdom grusomme ting. (Noen ganger skulle jeg nesten ønske jeg ikke visste hva jeg har hørt😭 -hva som finnes der)
   Seksuallovbrudd økte f.eks. med 16,5 prosent fra 2020 til 2021.

   Voldtekt av barn under 14 har økt med 13,8 prosent det siste året – fra 785 saker i 2020 til 893 saker i 2021.

   Andre voldtekter har økt med 10,5 prosent – fra 1527 saker i 2020 til 1688 saker i 2021.

   Fra Nettavisen:
   «For det er et utålbart omfang av voldtekter som skisseres opp i en ny kundersøkelse. Hver fjerde kvinne av de 4000 som svarte i forskningsprosjektet, sier at de har vært utsatt for voldtekt. Det er over 50 prosent flere enn for snaut ti år siden. Blant de yngste, sier dobbelt så mange nå at de er utsatt for voldtekt»
   (Siste linje her er grusomt å lese)

   50% flere (!!)
   Enn for snaut 10 år siden(!!)

   Voldtekter/voldtektsforsøk som anmeldes er over 2500 i året. Jeg tenker det reelle tall er 25000 siden myndighetene anslår at rundt ti prosent av alle voldtekter anmeldes.

   25000 sjeler skadet😢

   Enda mer grusomt blir det når 8 (!!) av 10 saker henlegges. Disse fortsetter med sin ondskap og ødelegger flere liv.

   2
   2

Det er stengt for kommentarer.