Omstridt bortrykkelsesprofetinne med nye dato: Bortrykkelse 27/28 mai 2023

Den velkjente dato-setteren og YouTube profetinnen Renee Moses som har skrevet boken “Rapture Puzzle” er nå ute med en ny nettside og nye datoer for når bortykkelsen av de virkelig hengitte troende skal finne sted. Nemlig 27/28 mai 2023. Dette er datoene for det hun omtaler som bortrykkelsen av førstegrøden, mens bortrykkelse nr to av såkalte “left behind saints” vil finne sted den 13/14 oktober 2023. Jesu andre gjenkomst vil i følge Renee Moses finne sted den 22 desember 2023.

Renee Moses som helt siden 2012 har fremført spådommer om datoen for Jesu første og andre gjenkomst, har komprimert ned det hele til å være en periode på sju måneder. Førstefrukts-bortrykkelsen finner i følge hennes nye forutsigelse sted den 27/28 mai i år. Deretter, etter at den virkelige hengitte bruden er hentet opp vil verden og de såkalte “left-behind” hellige gå inn i den store trengsel som er en periode på 20 uker eller 140 dager. Etter disse 140 dagene (den 13 eller 14 oktober 2023) vil de kristne som har gått gjennom den forkortede sjuårs-trengselen fly opp i skyen for å slutte seg til de som ble bortrykket i bortrykkelsen den 27/28 mai. Etter at begge grupper av troende er bortrykket og feirer “lammets bryllup” som brud og brudgom i himmelen, begynner en 70 dager lang periode med Guds vrede over verden som vil ebbe ut i Jesu andre gjenkomst den 22 desember 2023.

 

 

4 tanker om “Omstridt bortrykkelsesprofetinne med nye dato: Bortrykkelse 27/28 mai 2023

 1. Dette var underlig. Om du leser min blogg : 2. februar 2023 ; så antyder jeg at en opprykkelse kan komme i pinsehelgen 2023.( turestril.blogspot.com. ). 27. mai er pinseaften og 28. er således 1. pinsedag.
  Jeg baserer mine antakelser basert på profeten Daniel “. Ødeleggelsens styggedom ” er utvilsomt atomvåpen. Differansen mellom 1335 døgn og 1290 døgn er 45 døgn. Alle som bor på jorden må gjennomleve 45 døgn med atomkrig – tror jeg. Om dette er rett : Så starter atomkrigen rett etter påskehelgen og opprykkelsen skjer i pinsehelgen. ” Salig er den som bier og når frem til 1335 dager ” – sier Daniel. Salig er man først i himmelen !
  Som sagt : Jeg er slett ikke sikker på at mine slutninger er korrekte – men det er underlig at denne ” spådamen ” kom frem til samme resultat som meg : Opprykkelse i pinsehelgen 2023 !

  • Nei Ture, dette var ikke underlig. HVOR mange datoer har Moses?
   Hun MÅTTE da treffe med deg eller andre etter SÅ mange ganger ?

   Gud har ingen sin dato. Han har SIN egen. Ingen kjenner dagen.

   Trist at Moses får plass her inne på Søkelys.

   Ødeleggelsens styggedom…
   dette er noe helt annet enn det du prater om.

   Det er antikrist. Dette er helt tydelig.

  • Det er det den feilaktige læren om bortrykkelse før trengselstiden fører til. Endeløse spådommer om datoer. Endeløse skjema hvor ulike predikanter har forsøkt å regne seg frem til datoer og årstall.
   Helt siden denne lære fikk innpass i kirkene har folk fremsatt profetier eller spådommer om datoer.
   De som har rett blikk vet dette om bortrykkelsen:
   Først må frafallet komme og deretter syndens menneske bli åpenbart. Bruden blir ikke bortrykket før under den store trengsel.
   Moses er ubibelsk. Jesus kommer ikke å henter “eliten” før trengselen og så de B-kristne etter trengselstiden.
   Skriften sier sju år, ikke 140 dager.
   Renee Moses vil igjen ta skammelig feil.
   Guds folk skal gå gjennom trengselstiden. Vi er i begynnelsen av den. Ingen kommer til å fly opp på noen år, med mindre de bestiller bilett hos SAS eller Norwegian.

 2. Jesus kommer igjen, men å sette datoer på denne måten er ikke bibelsk. Jesus sier selv at bare Faderen selv vet, også skal vi mennesker drive å synse med datoer som endres flere ganger. Det viktigste må være at tiden er nær, det viser tegnene i tiden vi lever. Gud har ikke bedt troende til å sette datoer, men til og være rede. Når ikke en gang Sønnen vet det, så vet hvert fall ikke et menneske det.

Det er stengt for kommentarer.