Fra Ture Andersens blogg: NATO forbereder russisk angrep mot Norge.

“I dag kom det melding om at Storbritannia skal utplassere 1000 kommandosoldater i Øverbygd i Troms Innland. Der ligger også avdelinger tilhørende Brigade Nord. USA har utplassert fast soldater på Setermoen i Troms og Værnes i Trøndelag. Videre oppretter USA også fire nye baser til : Rygge flyplass , Sola flyplass , Evenes flyplass og Ramsund orlogstasjon. Vi har fått vite at bare på Rygge skal USA investere to milliarder kroner. Utenfor Tromsø by har USA også fått disponere kai-anlegg der deres ubåter får ta inn forsyninger og skifte mannskap,” skriver Ture Andersen på sin blogg. Ture Andersen er pensjonist med bakgrunn fra norsk forsvar.

Jeg har en Mercedes Geländewagen som jeg har kjøpt fra Forsvaret. Dette er en ni-seter og i meget god stand. Det fins ikke en hær-soldat fra Oslo ( der ligger Garden ) og til Troms langs vår kystlinje. Jeg møtte en høyere offiser – nå pensjonist – og spurte ham om han visste hvor Hærens materiell på Vestlandet var å finne. Nei , svarte han. I min garasje , svarte jeg.

NATO er selvsagt klar over hvor elendig det norske forsvaret er : Derfor plasseres utenlandske styrker på norsk jord. I skrivende stund pågår en stor øvelse i nord : ” Joint Viking “. Der deltar 20.000 soldater fra flere land. Heimevernet vårt er også nedbygd : Sjøheimevernet ble nedlagt for noen år siden. Disse avdelingene hadde både båter til disposisjon og stor lokalkunnskap. I dag teller HV kring 40.000 soldater og det er disse soldatene – med lette håndvåpen – som må gå i krigen mot en angripende fiende.

I dag er det ikke noen øyeblikkelig fare for russisk invasjon i Finnmark. Russland har sendt sine soldater på Kola-halvøyen til krigen i Ukraina – og bare kring 20 % av de stående styrkene der er fremdeles på Kola. Men russerne har gjort et annet underlig trekk : De har sendt mange av sine strategiske bombefly , med atomvåpen , til en flyplass nær Finland / Norge. Det var israelsk etterretning som oppdaget denne forflytningen.

Jeg tenker på hva Lebesbymannen så i sitt syn en november-natt i 1907 : Russerne hadde rykket inn i Finnmark og ble stoppet ved Lyngenfjorden. Dette er rett nordom Øverbygd i Troms der de britiske kommando-soldatene skal plasseres.

Skrevet av Ture Andersen -opprinnelig publisert på Ture Andersens egen blogg:

2 tanker om “Fra Ture Andersens blogg: NATO forbereder russisk angrep mot Norge.

 1. Vi ser hva som er i ferd med å utfolde seg – men ingenting er sikkert når det gjelder tidene. Lebesbymannens profetier var ekte – men også profetier kan forandre seg, ved at straffedommen blir eks. hardere. Ifølge Steinar Handeland, så gjaldt dommen hele Norge:

  https://vekteren77.wordpress.com/2020/06/08/28-oktober-2016-russland-norge-profetier/

  Det er prisen vi må betale for Oslo avtalen og for å forføre våre barn inn i Pride og trans ideologien i skolen – og å tillintetgjøre familiens struktur far, mor og barn.

  Samtidig kan også dommen komme i 2 omganger – eks. først en del av Nord-Norge – så hele landet senere. Det er det bare Gud som vet omfanget av dette her.

  2
  6
 2. “…Lebesbymannens profetier var ekte – men også profetier kan forandre seg,”
  Ja, se det.
  Dersom man bare justerer litt etterhvert vil vil enhver “profeti” kunne gå i oppfyllelse.

  Men er det da en profeti eller en (mer eller mindre) kvalifisert gjetning dersom innholdet må forandres etterhvert som ting skjer?

Det er stengt for kommentarer.