Omfattende Black Lives Matter og Antfa-opptøyer flere steder i USA i natt

Det har vært en ny natt med uro og opptøyer i natt i flere byer i Amerika.  I følge de profetiske ord vil opptøyene og uroen og volden ble verre og verre i tiden frem mot valget.

https://www.youtube.com/watch?v=L1jqYmZ7ySo

7 tanker om “Omfattende Black Lives Matter og Antfa-opptøyer flere steder i USA i natt

 1. Ja, det skal bli verre og verre. Folk flest følger ikke med på hva som skjer i usa og de tror ikke at gatebråket og drapene vil komme til Norge. (Men det tror jeg)

  Når jeg prater med folk så er mange opptatt av at “nå må vi alle må ta vår del av dugnaden så vi blir kvitt koronaen”, svært mange venter på vaksinen og tror det skal redde Norge. Og at snart -når alt blir bra igjen, skal de på sydentur igjen -og alt det andre vanlige. Jeg tror ikke det blir noe sydentur på dem jeg. Verden blir aldri den samme. Det er greit for meg. Verken korona eller slutt på turer skremmer meg. Gud har kontroll.

  Det er ikke koronaen som er problemet, men at de har andre guder. Det er vondt når de ikke vil høre.

  • Stemmer det. De tilber skaperverket fremfor skaperen, og lager seg et avgudsbilde de føler seg komfortable med.

   Jeg bryr meg ikke om det aldri blir utenlandsreiser igjen. Livet er mye mer enn dumme ferier.

   Vaksinen tar jeg ikke.

  • 50 % av amerikanerne vil heller ikke ta vaksinen foreløpig.

   Det er morsomt at heller ikke Kamala Harris ville ta den. Trump stoler hun ikke på. Jeg ler 🙂 “Når Ivanka Trump tar den, DA skal jeg ta den”, sa hun. Det ble jo ikke så lenge å vente 🙂 Ivanka tok den nettopp. (men finnes det jævelskap i den så vet nok pappatrump om det, han er ikke dum, og fikset en liksom-sprøyte til henne. Og sørget for at det ble filmet)

  • Folk i USA begynner å bli dritt lei alle disse Corona-tiltakene! Jeg forstår dem godt! Verden vil aldri bli den samme ever again. Antikristsystemet har nå fått verden i sin hule hånd.

   Sjekk ut denne modige veteranen som snakket rett ut til byrådet:

   https://youtu.be/jkHhbx42cGU

   Jeg støtter ham fullt ut! Jeg er redd USA veldig snart går inn i borgerkrigsliknende tilstander som vil knuse USA en gang for alle! Mørke utsikter for verden, men en snarlig forløsning for Jesustroende verden over!

  • Wow… Bra.

   Godt sagt av ham: “jeg skjønner GODT at de -og dere, skuler seg bak maske” (Hvis vi skal brenne ned en butikk så er det lurt å skjule seg med en maske)

   Det finns håp. Nå er det flere og flere som reiser seg.
   Jeg har nær familie som vil ta vaksinen uten å NOEN GANG ha lest NOE a la Søkelys, og de har heller IKKE tenkt det. De stoler på legen sin. De vet best. Hjelpe meg, sier jeg. Håper flere som han her i videoen reiser seg i Norge og får banket vett i nordmenn.

   Takk for video 🙂

  • Her set dere djevelskapen i full blomst!

   Dette blir fremtiden! Nå er det ta på deg masken eller bli arrestert. Snart blir det å ta på seg dyrets merke eller bli drept av myndigheten.

   Alt det som skjer nå er bare et forvarsel på hva menneskeheten har snart i vente!

   Takk Jesus for at du vil hente oss hjem før det verste bryter løs!! ?

   https://youtu.be/MwG8X-n1dJs

  • Tegneserie fra Netflix 2017 viser oss hva verden er på vei inn i:

   https://youtu.be/NdSPziOJ428

   «Han gjør slik at alle, både små og store, rike og fattige, frie og slaver, tar imot et merke på sin høyre hånd eller på sin panne, og gjør slik at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket eller dyrets navn eller tallet for hans navn. Her er visdommen. La den som har forstand, regne ut dyrets tall, for det er et menneskes tall. Hans tall er 666.»
   ‭‭Johannes’ åpenbaring‬ ‭13:16-18‬ ‭

Det er stengt for kommentarer.