Også riksrettshøringen med ambassadør Sondland kollapset i antakelser og gjetninger

Onsdagens riksrettshøring i regi av Adam Schiff skulle være den siste spikeren i president Trumps likkiste. USAs EU ambassadør Sondlands vitnesbyrd skulle være det som skulle rive i filler president Trumps siste ære, men slik ble det ikke. Selv om den Donald Trump hatende presse raskt kunne slå opp at dette var ødeleggende for president Trumps administrasjon, endte det hele opp i et skikkelig mageplask. Verken demokratene eller Adam Schiff fikk høre det de ønsket å høre, og Fox News Tucker Carlson oppsummerer det hele slik:

6 tanker om “Også riksrettshøringen med ambassadør Sondland kollapset i antakelser og gjetninger

 1. Så og hørte du Soundland? Tidligere har han over 100 ganger sagt “vet ikke”, men i går gav han opp å beskytte Trump med “vet ikke” eller løgn.
  Soundlands vitnemål var knusende for Trump, Pence og Pompeo.

  Det synes som om søkelys har spesialisert seg på “fake news”. Er dette et satirenettsted?

  • Sondland har endret forklaring flere ganger og hans troverdighet er derfor lik null. Den som sier sannheten slipper å endre forklaring flere ganger. Gårsdagen var god dag for presidenten. Demokratene og Adam Schiff har snakket om riksrett mot Trump helt siden han ble valgt i november 2016. Derfor har de stadig endret grunnlag for å gå til riksrett. Først var han russisk spion, så kollapset den konspirasjonsteorien, så var det at han var rasist, deretter dette med å gi Ukaina et ulitimatum, så ble det utpressing. Det vi ser skje i USA er det mange har profetert, deriblant Kim Clement og Frank Amedia. Masse trusler og støy mot Donald Trump, men det hele vil feile.

   2
   1
  • Nei, det er alle andre medier som parodierer Søkelys og er satirenettsteder.

   VG, DB, BT, BurUgle, NRK, FeVennen, Adresseavisen og TV2 bare parodierer deres store fyrtårn Søkelys.com, Norges viktigste og mest sanne nyhetssted.

   Det er dagens medier som parodierer Søkelys.

 2. Det er med de amerikanske sosialistene som med alle andre sosialister. Deres definisjon av “sannhet” er hva som tjener deres egen politiske agenda best. Dette er dypt forankret i den sosialistiske ideologien.

  Det var sosialister som startet revolusjonen i russland og skapte 70 år med diktatur og kald krig. Og de støttet terrorister og diktaturer rundt i hele verden. Det norske arbeiderparti regnet seg lenge som en del av denne revolusjonen. Det var sosialistene i det tyske arbeiderpartiet som dannet nazipartiet NSDAP. Nasjonalsosialistiske tyske arbeiderparti. Mye av deres ideologi handlet om at “jødene hadde skylda”. Akkurat som visse politikere argumenterer mot Israel idag. Jødenes eksistens skal legitimere bruken av terror. “For det må jo være noe galt med jødene når så mange sosialister og muslimer er i mot dem”. (psykopatisk sirkelargumentasjon)

  I dag ser vi noe som fremstår som en konspirasjon blandt sosialistiske politikere i hele den vestlige verden. Ved hjelp av en påstått klimakrise skal de fremtvinge en nye økonomisk verdensorden og nasjonalstatene skal avvikles gjennom masseinnvandring fra den tredje verden og avståelse av nasjonal selvråderett til globale politiske organisasjoner. Det er lett å tenke seg at dette vil bli den tredje store sosialistiske revolusjonen. Den “endelige”, slik de gamle ideologene beskrev den.

  Da det ble klart hvor stort omfanget av denne konspirasjonen var antok jeg at Trump ville blitt skutt. Sannsynligvis regnet de med at de kunne ødelegge ham med propaganda og fiktive anklager. Men det var ikke så lett som de trodde. Så muligens er sosialistenes siste mulighet til å stoppe Trump, eller for så vidt, redde seg selv, en eller annen form for statskupp. Kanskje ved likvidasjon av Trump eller kanskje til og med fiktive rettsavgjørelser. Alle sosialistene i den amerikanske statsadministrasjonen ser ut til å kontrollere nesten alt. De kan til og med beordre likvidasjon av fanger i fengsler.

  Jeg er skeptisk til alle profetiene som fremsettes. Men det er et faktum at noen av dem beskriver de samme tingene. Lebesbymannen sa han hadde sett New York i brann. Det samme sa David Wilkerson. Og Emanuel Minos gjennga en profeti om at innvandrere skulle bli behandlet som jøder i norge. Han gav ingen forklaring på hvorfor men det er ganske skremmende når politikere og medier ser ut til å stille seg på de kriminelle innvandrernes side. Spenningene øker og på et tidspunkt kan folk oppleve seg i samme situasjon som under krigen. Hverken EU eller nazityskland ivaretar nordmenns interesser. Og dagens politikere regjerer i stadig økende grad på vegne av EU, FN ol. På samme måte som Quislingregjeringen var underordnet tyskland i 40-45.

  Kort sagt. Det er ikke vanskelig å se muligheten for borgerkrigstilstander i USA. Kanskje brannene hadde noe med dette å gjøre? Det samme kan sies om mange europeeiske land. Motsettningene mellom invandrere som hater vesten og de nasjonale befolkningene øker og kan ende med kaos. Det spesielle med slike senarier er at de kan starte med noen få aktivister. Som f. eks med Hitler og Ludendorf eller Lenin og Stalin. Og før noen vet ordet av det kan alt komme ut av kontroll. Og typisk er at alle forsøk på å slukke er som bensin på ilden. Men hverken sovjettkommunistene eller nazistene hadde greid å mobilisere uten de politiske motstanderene som fremstod som like ille som dem selv. Ei heller kunne disse revolusjonene eskalert slik de gjorde uten massive medieløgner. Og omfanget av medieløgner i dagens norge er kanskje det som mest av alt burde skremme folk. Ikke løgnene i seg selv. Men at de er et symptom på noe langt farligere.

  Sosialismen har alltid vært antikristelig. Og det er visst mange som spør seg om det vi ser idag kan være opptakten til den korte perioden hvor antikrist skal regjere. Ingen vet. Men aldri tidligere i historien har det virket mer sannsynlig enn nå. At moralsk oppløsning og homoaktivisme gjøres til politiske saker på høyeste nivå indikerer kanskje dette.

  Viktige politiske elementer i et slikt endetidssenario kan kanskje bli oppløsning og kaos i vestlige land kombinert med en ukontrollert invasjon av hundretalls millioner innvandrere. Sterke millitærmakter som Kina og Russland vil da få fritt spillerom. Men kriger og økonomiske sammenbrudd kan lett snu hele verden på hodet og skape helt nye situasjoner.

  Jeg har brukt ordet “sosialisme” ganske spesifikt. Hva er egentlig sosialisme?
  Jeg tror man bør begynne med Platons bok om “idealstaten”. Siden kan man studere Karl Marx, Engels, Luxemburg, Lenin osv. Det grunnleggende fellestrekket er vel at sosialisme fremstår som en absolutt motsettning til kristen tro. Tror Stalin sa at kommunisme var sosialisme med hastverk. Brundtland snakket om en gradvis marxistisk revolusjon. I begge tilfeller handlet det om veien frem til en sosialistisk verdensorden.

  Men de kunne ingen ting gjort uten alle de som har stemt på partier på venstresiden og/eller finnansiert medier som f.eks NRK gjennom lisenser og abonnementer.

 3. Søkelys, hva tenker du om det enkle FAKTUM at Trump har brukt embedet til personlig vinning? Ved å be om etterforskning av Biden, mot gjenytelser.. Dette er bare begynnelsen. Når velgerne vender Trump ryggen, følger de rep senatorene etter demokratene, og gjør det eneste anstendige: avsetter denne sosiopatiske og korrupte diktator-wannabeen.

Det er stengt for kommentarer.