Offisiell polsk protest etter at den polske konsulen ble antastet og trakassert av politiet og barnevernet

Skjermfoto fra Facebooksiden til kristenkoalisjon.no

Slawomir Kowalski, ble fysisk avvist av barnevernet og trakassert av fem politifolk da han fulgte opp anmodningen om bistand fra en polsk familie i Akershus. Kovalski som er Polens konsul til Norge ville bistå en polsk familie som var under angrep fra det fryktede og omstridte norske barnevernet som sprer frykt og uhygge blant tusener av foreldre. Det er nettstedet “kristenkoalisjon.no” som kan fortelle hvordan norsk politi og barnevern fysisk trakasserte og antastet konsulen som gjorde krav på konsulære rettigheter i henhold til «Wienkonvensjonen om konsulære relasjoner». Dette er en internasjonal konvensjon Norge skrev under på i 1963, noe politi og barnevern tydeligvis ikke har respekt for.

Da den polske konsulen i Norge Slawomir Kowalski i forrige måned fulgte rutinemessig opp sin plikt ved å komme hjem til en polsk familie som hadde anmodet om bistand i forbindelse med at deres seks-årige barn skulle tas av barnevernet, opplevde han å bli fysisk avvist av barnevernet og hindret inngang i hjemmet av fem politifolk.

«Vi følger egne regler»

Kowalskis krav på sine konsulære rettigheter ble besvart slik av barnevernet og politiet: «I vårt land følger vi våre egne regler!» Konsul Kowalski har tjenestegjort i Norge i fem år, og kjenner det norske systemet godt, og mottok prisen for 2016 som «Årets konsul» av det polske Utenriksdepartementet, ikke minst begrunnet i hans dyktige arbeid for å hjelpe polske barn i Norge som har stått overfor omsorgs-overtagelser av barnevernet. I tillegg til at Kowalski ble nektet adgang, ble også foreldre og barnet nektet å snakke sammen på polsk, skriver kristenkoalisjonen videre. -«Wienkonvensjonen om konsulære relasjoner» håndheves meget strengt verden over, og brudd på konvensjonen av denne sorten er kun kjent fra totalitære stater, forteller Arthur Kubik som kjenner saken godt, og viser til at Wienkonvensjonen fastslår i artikkel 5A at «en konsul plikter å beskytte sine borgeres rettigheter», og 5H understreker beskyttelsen av «mindreårige»

Under barnevernets omsorg -en av barnevernets “suksesshistorier”

Det norske barnevernet som både er fryktet og kontroversielt har nylig måttet tåle sterk kritikk for sine kyniske angrep mot familier. I 2016 ble det arrangert omfattende demonstrasjoner mot barnevernet i en rekke land, etter at barnevernet bortførte de fem barna til ekteparet Ruth og Marius Bodnariu. Den norsk rumenske kristne familien fikk oppleve det som er manges store skrekk, nemlig at barnevernet får slått kloa i deres barn. Som kjent hadde “barnevernet” lenge hatt “omsorg” for den 16 år gamle jenta som nylig ble idømt 11 års fengsel for drap og drapsforsøk på Sørlandssenteret utenfor Kristiansand. Den dypt deprimerte og nedkjørte jenta hadde en rekke ganger blitt hentet av politiet på Varoddbrua etter at hun hadde selvmordstanker og truet med å ta sitt eget liv. Den stakkars jenta er bare en av mange “suksess-historier” til det fryktede norske barnevernet.

.Offisiell polsk protest overfor Norge

Polens ambassadør i Norge, Iwona Liliana Woicka-Żuławska, sendte ved månedsskiftet en kraftig protest til Utenriksdepartementet i Norge, men UD svarer ikke, melder kristenkoalisjon.no videre. Norge er som kjent selv ikke videre bekymret for å kritisere andre lands håndtering av lignende situasjoner, men når det kommer til situasjoner der andre land klager på oss, viser vi en arroganse av en annen verden. Les resten av historien fra nettsiden til “kristenkoalisjon.no”

Én tanke om “Offisiell polsk protest etter at den polske konsulen ble antastet og trakassert av politiet og barnevernet

  1. Jeg tenker på Valdresprofetien som så at når det ble ille her, ville man flykte til fattigere land. Tror neppe de fattigere landene hun her fikk åpenbaring om, gjelder det Afrikanske kontinentet, men det østeuropeiske. Med den dårlige behandlingen mange av de får/har fått, levnes det ikke mye håp om at de vil ta imot potensielle nordmenn i sine land.

    De dørene vil nok lukkes. Så vidt jeg husker fra nyhetene for en tid tilbake, var det noen vestlige som hadde søkt asyl i Polen, (bla et par nordmenn), de fikk alle avslag. Så hvis noen tenker å slå seg ned i Polen eller andre av de østeuropeiske landene når det blir uutholdelig f.eks her, er mulighetene meget stor for at de ikke vil ta imot noen fra rike land.

Det er stengt for kommentarer.