Obamas veto betyr at han alene må bære det moralske ansvaret for finansieringen av Planned Parenthoods grusomheter

obamas-god-bless-killersBarack Obama nedla veto mot å stanse den statlige finansieringen av draps- maskineriet Planned Parenthood som gjør business på salg av organ fra aborterte babyer – derfor må han alene bære det moralske ansvaret for grusomhetene, mener Family Research Council  Planned Parenthood, pro abort organisasjonen som i løpet av høsten har blitt grundig avkledd som en pengegrisk og morderisk organisasjon som skal ha gjort butikk på å selge organer fra aborterte barn ble i høst utsatt for massiv kritikk etter at anti-abort organisasjonen Center for Medical Progress i en serie videoer offentliggjort på You Tube har dokumentert hvordan drapsmaskinen Planned Parenthood opererer

Avsløringen om at selv organer fra levende fostre er blitt høstet i profittens navn, har vakt betydelig bestyrtelse blant amerikanske kristne, mens mainsteam media langt på vei har nedtonet denne bekmørke virkelighet i Barack Obama’s USA. Kristne over hele USA har møtt opp utenfor drapsklinikkene til Planned Parenthood for å demonstrere, en rekke politiske lederfigurer har reagert med avsky og flere delstater har trukket tilbake pengestøtten til denne mektige drapsorganisasjonen som nyter Barack Obamas godvilje og velsignelse. “I dag nedla president Obama veto mot  Restoring Americans’ Healthcare Freedom Reconciliation Act, som ville ha fjernet store deler av finansieringen for en rekke program som blant annet finansierer deler av virksomheten til Planned Parenthood. Lovforslaget ville også ha opphevet sentrale bestemmelser i Obamacare -som gir subsidier til abort og som truer samvittighetsfriheten.

 

Family Research Council President Tony Perkins kom med denne uttalelsen etter at president Obama nedla veto mot lovforslaget som hadde rammet Planned Parenthood effektivt for ett år. “Mr President, ved å nedlegge veto mot denne loven, er du alene som bærer det moralske ansvaret for at våre skattedollar blir gitt til en gruppe som er involvert i å selge kroppsdeler og organ fra babyer. Det amerikanske folket, har gjennom kongressen sagt tydelig i fra om denne moralske urettferdigheten. Men bodypartsdessverre, nok en gang har budskapet falt for president Obamas døve ører, og vi oppfordrer kongressen til å overstyre presidentens veto. Plannet Parenthood som er den største abort tilbyderen i landet, behøver ikke skattebetalernes dollars, spesielt sett i lys av at de selger kroppsdeler og organ fra babyer (de har drept) sier, Tony Perkins direkte til USAs “kristne” president og fortsetter: “Skattebetalernes penger skulle heller ikke bli brukt på en organisasjon hvis ledelse bruker millioner på millioner av dollar på partisk politiske aktiviteter for å sponse kandidater som støtter deres radikale agenda. Det påtvungne partnerskapet mellom skattebetalerne og Planned Parenthood må opphøre,” skriver Perkins videre. Budskapet og avsløringene om at Planned Parenthood gjør big business på høsting og salg av organ og kroppsdeler fra aborterte barn, har ikke gjort noe inntrykk på Obama som gått så langt at han har nedbedd Guds velsignelse over morderne og det er rystende at det ennå finnes kristne som tror at Obama er en kristen. Obama er kanskje den mest ugudelige presidenten USA noensinne har hatt når det gjelder å påføre det amerikanske samfunnet den forbannelse som følger av å vende Gud og hans ord ryggen.

Håper at kongressen har banet vei for den neste presidenten

“Kongressen har banet vei for å kjøre frem denne type lovforslag når Amerika en eller tony-perkinsannen gang får en president som forstår verdien av hvert eneste menneske, enten de er født eller ufødte. Og takket være denne nye presedens, vil en slik lov neste gang kunne gjøre slutt på at våre skattedollar ender i lomma på Planned Parenthood og når et lovforslag om å oppheve Obamacare kommer på pulten til en “ja til livet president” vil gjøre slutt på parodien med at skattepengene våre går til Planned Parenthood og Obamacare, “konkluderte Perkins (Foto Wikipedia) som åpenbart håper på at den rette republikaner blir valgt til president neste gang eller en gang i fremtiden. Perkins får bare håpe at det ikke blir Hillary Clinton som inntar det Hvite Hus etter valget i november 2016. Hvorvidt noen . av de republikanske kandidatene har “gutts” til å oppfylle Perkins ønsker vites ikke. Obama som gikk til valg som en familiens mann, en forsvarer av det tradisjonelle synet på ekteskapet og som også sa at han var kritisk til abort har for kristne vært en stor skuffelse. Den “change” (forandring) Obama har brakt har ikke vært til det bedre men heller til det verre i og med at Obama har gjentatt Akas synder.og trukket USA dypere ned i syndens mørke.

Én tanke om “Obamas veto betyr at han alene må bære det moralske ansvaret for finansieringen av Planned Parenthoods grusomheter

Det er stengt for kommentarer.