“Obamas hat mot Israel vil bringe en forbannelse over Amerika”

obama-devil-hornObama administrasjonen som i følge rapporter hjelper til med å få formulert et forslag til FNs sikkerhetsråd for å få proklamert en selvstendig palestinsk stat. I følge offentliggjorte rapporter gjengitt i World Net Daily har har ledende amerikanske tjenestemenn møtt franske representanter i Paris for å tegne et kart over grensene for den nye palestinske staten og sette en dato for når når denne skal være opprettet. Med amerikansk godkjennelse vil et slikt forslag ventelig få flertall, og Israel vil kunne møte sanksjoner fra sikkerhetsrådet dersom de ikke etterkommer. “President Barack Obama må hate Amerika fordi hans fiendtlighet mot Israel vil bringe en forbannelse over vårt land,” sier Mat Staver som er grunnlegger og leder for Liberty Counsel.

matt_staver_a“Ingen nasjon som har gått i mot Israel eller tatt land fra jødene har gjort dette ustraffet. Babylon, Persia, Roma og Nazi-Tyskland er alle gått under, mens Israel og det jødiske folket består, påpeker Mat Staver. President Obama leker med ilden og drar hver eneste amerikaner med seg ned i helvetes dyp,” sier Mat Staver og fortsetter: ” Jeg er skamfull over at en sittende president vil ta parti med de som hater Israel. Denne gjerning av opprør fra Obama er barnslig og farlig og presidentens døds ønsker deles ikke av det amerikanske folket. Liberty Counsel er en internasjonal organisasjon som jobber for å fremme religiøs frihet, livets ukrenkelighet og familien og har holdt på siden 1989. Mathew D. “Mat” Staver er en tidligere sjuende dags adventist pastor og jurist og har engasjert seg i saker som angår religiøs tro, kampen for livets ukrenkelighet og er en helhjertet venn av Israel og det jødiske folk.

 

19 tanker om ““Obamas hat mot Israel vil bringe en forbannelse over Amerika”

 1. Dette sier Franklin Graham om Obama:
  Rev. Franklin Graham is son of the legendary Christian icon Billy Graham. Franklin has dedicated his life to helping others, and runs Samaritan’s Purse, an international relief organization.

  But now, he is risking his career by exposing President Barack Obama’s unusual relationship with Islam. Is Obama afraid to call out “Islamic terrorism” because of political correctness, or is it something more sinister?

  As Rev. Graham told Greta Van Susteren on Fox News:

  http://www.thepoliticalinsider.com/chilling-rev-graham-exposes-why-obama-is-really-protecting-radical-islam-video/#ixzz3akZToqRB

  “The president is ignoring the fact that these are Islamic extremists. And they are bent on destroying the West. They’ve already said they want the flag of Islam to fly over the White House.”

  The president, his entire life — his whole influence has been Islam. His mother was married to a Muslim. His father was a Muslim. Then she married a man from Indonesia. He was raised in Indonesia. Went to Islamic schools. I assume she was a Muslim.
  Obama has infamously declared on several occasions, to the shock of many Americans, that America is not a Christian nation, despite overwhelming evidence to the contrary, somehow believing that was a message that needed to be spread throughout the world.

  “So his whole life, his experiences have been surrounded by Islam. He only knows Islam. And, he’s given a pass to Islam. He’s refusing to accept and understand the evil that is in front of him.

  • Er så møkk lei disse sykelige konspirasjonsteoriene. Som at Obama skal være muslim..=-O

 2. USA-ISRAEL
  USA -politikere og presidentens manipulering av Israel, vil sannsynligvis medføre et ansvar og konsekvens. Feilhandlinger ved Israel-forbindelser vil medføre konsekvenser for en hel nasjon.

  GREAT BRiTAIN-ISRAEL
  Det er jo interessant å se at i løpet av 1940-1950-årene hvordan Stor Britannia sin stormakts posisjon stadig har blitt redusert. Først og fremst fordi de har mistet sine kolonier. Man kan jo spekulere på om Stor Britannia sin manipulering av israelske innvandrere på slutten av 1940-årene, kan ha blitt rammet av Guds straff Om GB sin reduksjon som stormakt kan relateres til disse hendelsene, er interessant å reflektere over.

 3. Hat er et sterkt ord, og det er en FØLELSE. Har Obama sagt at han føler hat mot Israel?

 4. Ennå et håpløst innlegg som ikke tar opp den aller viktigste saken som betyr noe, nemlig gjengifte pastorer og forkynnere som lever i hor. Jeg ser Jan Hanvold skriver dette i dag på Facebook: Terje Simonsen er på vei til full helbredelse. Nå er han igjen på Nordås i Bergen og blir rehabelitert . Så forbønn og faste, virker mirakler i hans. Ifra å være totalt oppgitt av legene. Våknet han etter forbønn og faste. Så nå går det bare en vei for Terje, vi tror på full oppreisning for Terje. Helbredet ifra hjerneslag og i full aktivitet igjen. Og er klar til stortingsvalget i 2017. Dette er pinsens budskap, tegn , under og mirakler. Jeg er så glad for jeg er en ekte pinsevenn som taler i tunger, ber for syke og kaster ut demoner. Og forkynner et fullt evangeium.
  Her forteller Hanvold at han er en ekte pinsevenn som taler i tunger, ber for syke og kaster ut demoner. Kan noen svare meg på hvorfor demonene skal frykte en mann som lever i gjengifte med sin tredje kone og dermed lever i hor etter skriften? Heller peker på den åpenbare synd blant de pinsekarismatiske og påpek klart og tydelig at disse lever i hor og dermed er på vei til helvete.. Demonene bare ler av Jan Hanvold når han kaster ut tilsynelatende onde ånder.

  • Ønsker Simonsen alt godt, men partiet De Kristne håper jeg avgår med døden, så snart som mulig. De har ingen
   sjanse til å oppnå inflytelse, og det eneste de oppnår er å ta stemmer fra KRF. Det samme gjelder forøvrig KSP.
   Men, Norges Kristne med R I som førstekandidat har jeg tro på. Ser for meg henne som en myndig
   statsminister og Jan Kåre som kirkeminister:-)

  • Hei Jan Kåre:-)
   Så flott at du tar avstand fra Hanvold. Han er en skurk, ikke bare bibelsk, men også verdslig. Forstår ikke at ikke flere gjennomskuer ham…

  • Geir, det må du ta opp med Mat Staver. Dette er en korrekt gjengivelse av hva lederen for Liberty Counsel sa. At jeg er uenig i Obamas Midtøsten politikk som jeg mener har vært en sammenhengende katastrofe er noe jeg står for. I denne saken er Mat Staver korrekt gjengitt.

  • Obama er helt sikkert en langt bedre Antikrist kandidat enn Bush. Obama er den mest redselfulle presidenten USA noen gang har hatt. Det er så man nesten kunne tro han var rytteren på den røde hest vi leser om i Johannes Åpenbaring. Åp 6,4 Og det kom fram en annen hest, som var flammende rød. Han som satt på den, fikk makt til å ta freden bort fra jorden, så folk skulle slakte hverandre ned; og det ble gitt ham et stort sverd. Etter at Obama ble gitt makten i 2008 er jo hele Midtøsten i krig. Obama er for feig til å føre skikkelig krig selv, så i stedet forsyner Obama nå jihadister og gale islamister med våpen slik at elendigheten kan fortsette. Jeg syntes bilde av han med horn viser hvem som står bak Obama.

Det er stengt for kommentarer.