Luthers anti-gay pastor trakk seg etter at det ble kjent at han hadde profil på en gay dating app

Pastor Matt Makela  ved  St. John’s Lutherske kirke i Midland, Michigan var en varm
prest-luthersktilhenger av det bibelske ekteskapssynet og en like svoren motstander av såkalte likekjønnede ekteskap får gjennomgå kraftig i amerikansk presse. Matt Makela er en gift mann, og far til fem barn og pastor i Midland, Michigan, er dette ikke det eneste som holder denne aktive pastoren opptatt for tiden. På tross av fulltids virke som forkynner, pastor, ektemann og far til fem barn, fant pastoren også tid til å tilbringe tid på den homofile dating appen Grindr, på jakt etter menn å date. Pastoren som brukte harde ord mot likekjønnede ekteskap hadde endog profil av seg selv hvor han presenterte seg selv i en selfie uten skjorte og noen shorts litt for langt nede. Pastoren som nå har måttet trekke seg fra sin stilling som pastor blir nå hånet og spottet som hykler i en rekke amerikanske nyhetsmedier.

Facebook Comments

1 tanke om “Luthers anti-gay pastor trakk seg etter at det ble kjent at han hadde profil på en gay dating app

  1. Etter aa ha observert de mest hatske anti-homofile stemmene over en lang tid, er det bare aa konstatere at de fleste av dem har blitt tatt med buksa nede…….. som homofile.

    Jeg likte selv ikke aa bli kalt homofil for noen aar siden og investerte litt tid til aa fremstaa som en fullblods heterofil. Men jeg havnet paa et kontor med fire personer der jeg som heterofil var i en seksuell minoritet….. 25 % minoritet. Etter det aaret og selv i disse dager der jeg jobber med homofile og lesbiske (som er mine venner) foler jeg lattermild stolthet av aa bli kalt homofil selv om jeg er heterofil. Det plager meg ikke. Jeg er komfortabel som mann med min (milde) interesse for kvinner og som en partner til en vakker kvinne.

    Men at man som skjult homofil leder i menighet/kirke maa vere anti seg selv og drive andre homofile til selv forakt, er skammelig og dypt tragisk. Man har bare et liv og det livet burde man ikke selv hate.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *