Obama, the man with a mission to promote the gay & lesbian agenda!

franklin-graham2-351USAs president har nylig avlagt Kenya et besøk og hva var hans agenda? Svaret har Franklin Graham som er en av de mange røster som Gud har reist opp i Amerika. Graham er sammen med et knippe andre satt som en vekter på muren for å tale de politisk korrekte midt i mot. Graham som ikke er redd for å komme under kryssild fra en fiende som blir stadig mer aggressiv og militant mot kristne som fastholder hva Guds ord sier. I en post på Facebook sa Franklin Graham fra nok en gang, til en president som er fast besluttet på å senke Amerika ned i syndens dype mørke.

Mens han besøkte Kenya Barack Obama offentlig tok Kenyas president  Uhuru Kenyatta i skole om homofiles rettigheter lørdag. Jeg viste ikke at ve sender ut vår franklin-graham-kenya-obamapresident halvveis rundt i verden for å promotere de lesbiske og homofiles agenda. Samaritan Purse har et kontor i Kenya og har arbeidet der i mange år, og jeg kan si deg at menigheten i Kenya vet hva Bibelen sier om homoseksualitet -at det er en synd. Synden skulle aldri bli omfavnet, men bli gjenkjent sannferdig for hva det er og for syndens alvorlige konsekvenser. Guds ord sier “at syndens lønn er døden.” Heldigvis, er det et botemiddel for synd, fordi tilgivelse er tilgjengelig gjennom anger og tro på Jesus Kristus som Herre og Frelser. Som en ledende makt i verden, er De Forente Stater nå i gang med å eksportere aksept for umoral gjennom vår president. Hva vil omkostningene av det ville bli?” spør Graham som i løpet av en eneste time har fått mer enn 31800 “likes” på sin post mens over 10 000 mennesker har delt hans Facebook kritikk av den amerikanske presidenten som fremmer umoral. “At Obama er en mann med et oppdrag fra Han som er syndens far burde være lett å oppdage for et hvert sant Guds barn. Mens kristne misjonærer også fra USA har valfartet til Afrika for å spre evangeliet om den oppstandne Jesus Kristus, er Barack Obama nå en misjonær for synd og umoral.

 

18 tanker om “Obama, the man with a mission to promote the gay & lesbian agenda!

 1. Her må vi ha to tanker i hodet; vi kan alle være enige om at homofili er synd. Men vi må samtidig kunne rose Obama og andre som tar sterkt avstand fra forfølgelse, vold og til og med dødsstraff mot homofile.Her opptrer Graham sterkt kritikkverdig!!!
  Selv er jeg helt tydelig på at homofili er mot Guds Ord, mot kjønnsnøytral ekteskapslov og generelt alminneliggjøring av homofili, men jeg er prinsippielt motstander av dødsstraff og motstander av vold mot homofile. Men det gjelder visst ikke Graham og hans haleheng på sørlandet!

  • Ansgar. Obama opptrer som en misjonær for synd og umoral. Han bløffet sine velgere i 2008 da han sa han stod for det bibelske synet at ekteskapet er en eksklusiv ektepakt mellom en mann og en kvinne. Dette har altså vist seg å være løgn. I stedet fremmer han en ekteskapslov alle Guds barn som har lært å lese kan se Bibelen fordømmer. Når jeg leser ditt innlegg virker din uenighet om kjønnsnøytral ekteskapslov mer som et slags pliktløp eller tom retorikk. Og hvem snakker her om vold mot homofile? Du blander jo inn noe som verken står eller er sagt. Dermed er dine siste fire linjer totalt irrelevante. Så flott at du er motstander av dødstraff og motstander av vold mot homofile. Det står ikke et ord i denne saken om det, og jeg kan ikke ser at det oppfordres til det verken herfra eller fra Franklin Grahams side.

  • Obama ser ut til å ha en second agenda og gjør sitt beste for å rive ned mest mulig i sin presidentperiode. Det har ikke vært en mer ugudelig person i der hvite hus enn Obama.

 2. Det hører ingen plass hjemme at USA’s president reiser land og strand rundt for å promotere homofili! Obama er en katastrofe for USA og det er godt at det finnes røster som reiser seg og synger ut mot den ugudelige presidenten som mange tror er antikrist.

 3. Det er ikke noe paradoks her, da dette ikke dreier seg om politikk, men om hva Guds ord sier om homofili. Skal du anklage noen bør det være Jahve, fordi det er jo Han som gav dette budet til Moses: “3 Mos 20,13 Når en mann ligger hos en annen mann som en ligger hos en kvinne, da har de begge gjort en vederstyggelig gjerning; de skal late livet, deres blod være over dem! ”
  Mener du Ansgar at Gud har forandret syn eller dette bare noe vi skal røske ut av Bibelen?

 4. Kjell: det kan meget vel være et paradoks her, selv om du ikke ser det. Og dette handler om både religion og politikk…
  Og jeg formoder, om du legger godviljen til, så klarer du å se at det er mulig å være tro mot Guds Ord når det gjelder at homofili er synd, og samtidig være tro mot Guds Ord, å ikke forfølge, hetse, spotte, slå og myrde homofile? Men heller formane dem, oppmuntre dem og lede dem Jesus og frelse, helbredelse og gjenopprettelse?:-)

  • ” lede dem Jesus og frelse, helbredelse og gjenopprettelse?:-)” og si sånt om homofile gjør deg til homofob Ansgar Braut.
   Dermed sier du at homofili er en sykdom, og det er jo nesten kriminelt og hevde.
   Jeg syntes personlig at situasjonen i vår tid er motsatt.
   At homofile pressgrupper forfølger, saksøker og trakasserer kristne som ikke aksepterer synden. Jeg kjenner ikke noen kristne som forfølger eller er voldelig mot homofile, men vi ser nå stadig flere eksempler på det motsatte. Jeg syntes heller ikke det var noen god ide av en kvinne og gå inn i en kirke og gi en lesbisk prest en på trynet.

 5. Jeg kaller deg ikke homofob, jeg sier i min kommentar at mennesker som hevder at homofili kan helbredes (at det dermed er en sykdom) gjerne blir kalt homofobe siden de da stempler syke eller i behov av behandling. Jeg husker Carola fikk gjennomgå fordi hun sa noe slikt for noen år siden, av rasende homoseksuelle som ville ha seg frabedt å bli stemplet som syke eller i behov av noe.

 6. Kristen; jeg er usikker på om du har rett i at Obama er den mest ugudelige presidenten Amerika. Jeg ble fødr med Nixon, og midt første tv-minne er fra dagsrevyen 9. aug 1974, da Nixon gikk av. Ikke spesielt kristen den karen, tror jeg? En skikjelig bekjennende kristen har vi
  vel strengt tatt ikke hatt etterpå?(som har vist sin tro i handling og
  gjerninger)
  Jeg syns Obama føyer seg inn i rekken av “ukristelige” presidenter. De republikanske kandidatene til valget neste år, er vel dessverre ikke mye å rope hurra for

  • Ansgar. Du har mye rett i det du skriver. Det jeg mener er at Obama aktivt går imot Gud ved å fronte det Gud kaller en vederstyggelighet. Andre presidenter som eks Nixon har sikkert vært like lite kristne som Obama, men har ikke forsøkt å “avskaffe” kristendommen, slik Obama gjør.

  • Haha ha..”vår høyst lovpriste pastor” ha ha..ikke er han høy, ingen lovpriser han, og noen pastor er han ihvertfall ikke.. ha ha.?? Christensen og “smyrna menighet” er intet annet enn ett enmanns sirkus, som er så langt vekk fra kristen tro som man kommer..Hils “den lovpriste” da??? ha ha

 7. Merkelig at folk som kaller seg kristne er så lite villig til å akseptere at homofile får leve ut sin seksuelle legning. Noen av de største homohaterne har her på Søkelys fordømt folk som praktisererer homofili for å drive med den verste synd. Som ikke kan tilgis. De forarger seg derimot ikke over Bibelens kong David, som bedro sin kone med Batseba og fikk Batsebas mann drept. Denne morderiske horebokken er tvert imot et forbilde for mange kristne, som kan vise til at Gud tilga David for denne synden.

  • Jeg oppfatter ingen her som homohatere, Ansgar. Når det er sagt er homofili en forferdelig synd ifølge Gud, som har utslettet hele byer fordi det ble praktisert der. Hvem er vi som kan si at det Gud reagerer så sterkt på er rett og riktig? Snart er det ikke lenger lov å si at homofili er galt. I skolebøker vil det fremstilles som rett og nåde den som har innvendinger til det. Vi ser konturene av et ugudelig samfunn. Det nifseste er at det er “kristne” som bidrar mest til det.

Det er stengt for kommentarer.