Huckabee: Obama leder Israel til ovnens dør

mike-huckabeeRepublikansk presidentkandidat sier at Obama’s atomavtale med Iran er “idiotisk” og at avtalen må bli avvist av det amerikanske folk 

Den republikanske presidentkandidaten Mike Huckabee anklaget lørdag president Obama for å lede israelere til “dørene på ovnene” ved å stole på at Iran kommer til å respektere betingelsene i avtalen som er inngått som innebærer begrensninger som skal forhindre at Iran får atomvåpen i bytte mot at sanksjonene blir fjernet. Det var under et intervju med Breitbart News lørdag at Huckabee antydet at Obama’s utenrikspolitikk er den mest inkompetente i amerikansk historie, og han oppfordret amerikanere om å reise seg mot Obama’s kjernefysiske avtale med Teheran.

pope_v18“Det er utrolig naivt at verden stoler på iranerne,” sa den tidligere Arkansas guvernøren og verten for et Fox News om den amerikanske presidenten, i følge Breitbart. Ved å gjøre dette tar han (Obama) israelerne og guider dem til døra til ovnen,” sa Huckabee med hentydning til Holocaust. “Dette er den mest idiotiske ting, denne Iran avtalen. -Og den skulle bli forkastet både av demokrater og republikanere i kongressen og av det amerikanske folket. “Amerika gav hele butikken til Iran” og han konkluderte med at avtalen må bli stoppet.  Huckabee har tidligere sammenlignet Iran med en slange som man ikke kan stole på og som burde vært drept og han sa også at Netanyahu er unikt kvalifisert for å advare verden mot den faren et atombombe utrustet Iran utgjør. De mange krigerske iranske uttalelsene mot å utslette Israel gjør at landet, dersom de skaffer seg atomvåpen vil være i stand til å gjennomføre et nytt Holocaust mot det jødiske folk,” sa Huckabee i et intervju med israelske aviser i vinter.

Én tanke om “Huckabee: Obama leder Israel til ovnens dør

  1. Når Obama ble president blendet han oss alle med sine retoriske evner, for det skal han ha, han fikk folk meg seg med sin veltalenhet og sitt mantra; Yes we can! Spesielt var det også at han ble den første fargede president i USA’s historie og mange fargede gråt av glede da han ble innsatt.
    Idag har pipen fått en annen lyd. Han viste seg å være en helt annen enn forventet og er heller blitt upopulær i USA. Alle våkne kristne ser at han går imot Gud selv, han håner skaperen uten blygsel og legger Statene åpne for Guds vrede og dom.

Det er stengt for kommentarer.