Jonathan Cahn med utdypende utlegging av Shemitah og “The super Shemitha” i 2015-2016

Jonathan Cahn’s to bøker “The Harbinger” og “The Mystery of The Shemitah” og hans budskap om det som kan komme til å skje i perioden fra september 2015 til september jonathan-cahn-infowars2016 når stadig et større publikum. Nylig var den velkjente Jesus troende jøden gjest i et program på Infowars og delte der litt dypere innsikt i hemmelighetene omkring den jødiske Shemitah ideen. Sett av en halvtime og lytt til profetisk innsikt om hva som kan komme til å skje i perioden september 2015 til september 2016. Vi ser allerede nå tegn som “krig og rykter om krig” og aksjebørsen i New York viser allerede nå tydelige svakhetstegn. Siden Dow Jones indeksen nådde “All Time High” med 18,351.36 poeng den 19 mai 2015 har indeksen falt med 783 poeng til 17,568.53. Bakgrunnen for mye av uroen blir tilskrevet situasjonen i Kina, Hellas og fallende oljepris. Se og hør hva Jonathan Cahn har å si om det som kan ligge foran

https://youtu.be/lV8uNKihVkE

 

5 tanker om “Jonathan Cahn med utdypende utlegging av Shemitah og “The super Shemitha” i 2015-2016

  1. Enig i det, Torstein. Tror at Cahn er en oppriktig kristen som har funnet et spesielt mønster i de økonomiske svingningene. Blir spennende å se. Jeg frykter det verste, men håper at ingenting skjer.

  2. I dagens aviser:Verdien av aksjene på Shanghai-børsen stupte mandag over 8 prosent.
    Da børsen stengte var indeksen Shanghai Composite ned 8,5 prosent til 3.725,56 poeng. Fallet er det største siden februar 2007, året før finanskrisen brøt ut.
    Den kraftige nedgangen kan tyde på at myndighetene har problemer med å stabilisere aksjemarkedet etter børsfallet som begynte i midten av juni. Dårlige industritall i forrige uke har bidratt til bekymringen rundt den kinesiske økonomien.

    Også i andre asiatiske land har aksjekursene falt mandag. Nedgangen i Hongkong og Tokyo har vært på henholdsvis 2,57 og 0,95 prosent.

    Børsfall i USA før helgen har også bidratt til den dårlige stemningen på de asiatiske børsene.

Det er stengt for kommentarer.