O.J Simpson vil bli TV predikant når han blir løslatt

“OJ er bare ute etter å loppe millioner fra fattige og godtroende kristne”

Den tidligere NLF stjernen OJ Simpson som ble frifunnet for dobbeltdrapet på sin ekskone Nicole Brown Simpson, og hennes venn  Ron Goldman planlegger å bli tv evangelist når han blir prøveløslatt i 2017. Simpson som i 2008 ble dømt til 15 års fengsel for væpnet ran og kidnapping skal i følge hans manager Norman Pardo ha funnet Gud i fengselet og vil angivelig forsøke å bli TV evangelist når han blir løslatt på prøve i 2017. “OJ Simpson er veldig religiøs nå og har i flere måneder fungert som veileder for andre ansatte under bibelstudier,” skal Pardo ha fortalt til  The Enquirer. “Når jeg snakker med ham i telefonen vil han ikke diskutere noe annet enn religion. Han som besatt,” sier manageren til den tidligere NLF spilleren som nå har tilbrakt fem år i “Lovelock Correctional Center” i Nevada.

Simpson skal angivelig ha tilbrakt sin tid i fengsel med å finne veien til Gud og vil nå dele sin fred med andre gjennom ett verdensomspennende korstog som blir omtalt som “en hellig safari”. Imidlertid finnes det flere som stiller spørsmål med Simpsons egentlige motiv. “O.J forteller at han ønsker å bringe folk sammen, men det er tullprat slik jeg oppfatter det,” sier en annen innsatt i følge “The Enquirer”. “Det finnes vanvittig mange mennesker som sender penger i bøtter og spann til disse TV predikantene, og O.J er bare ute etter å ta inn millioner fra fattige og godtroende kristne,” Det er en skremmende ide og tenke seg at Simpson som en selvutnevnt profet kan nå folk over hele verden,” legger den innsatte til.

I følge rapporten skal Simpson være inspirert av TV evangelist Frederick Price som gjennom sine tv sendinger når mer enn 15 millioner mennesker hver eneste uke. “Hvis han kan så kan også jeg gjøre det,” skal Simpson ha sagt i følge en kilde. Simpson som ikke kan prøveløslates før i 2017 har nylig appellert til retten for en ny rettssak. I følge Simpsons støttespillere har de hørt at dommeren vil komme med en kjennelse i Simpsons favør å slippe han fri mot kausjon. Derfor forventer O.J Simpson å være ute innen jul.

I forhandlinger med religiøse TV kanaler

Mens Simpson venter på en eventuell løslatelse er hans manager i forhandlinger med forskjellige religiøse TV stasjoner om å sende fra hans planlagte korstog. I forbindelse med “Hellig Safari” er det utarbeidet en plakat som fremstiller en hvitkledd Simpson med armene strakt ut og et stort lysende kors i midten av plakaten.

“OJ Simpson har funnet igjen troen og vi er interessert i å samarbeide med ham,” sier Kenny Saylor som er ansvarlig for dokumentaren. “Vi har kommet til den konklusjon at fengselet egentlig har satt ham fri.” I følge rapporter skal Simpson virkelig tro at han vil bli ønsket velkommen inn i amerikanernes hjem på tross av det faktum at mange amerikanere fremdeles er overbevist om at han myrdet sin ekskone og hennes venn -på tross av at han ble frifunnet for drapene i 1995.