Nyttårsadvarsel fra Christian Westbrook i Ice Age Farmer -mat og protein mangel kommer

Befolkningen skal nå tvinges på sine knær for å akseptere the green new deal og the great reset som er i ferd med å introduseres for amerikanerne og verden forøvrig. Folk skal tvinges til å erstatte kjøtt med insekter og gresshopper. Prisene på basis matvarer som bønner, korn og kjøtt er på vei oppover og ødeleggelsen av viktige ledd i matforsyningen fortsetter for fullt. Fra Storbritannia flommer det inn med rapporter hvordan myndighetene dukker opp på dørene og forlanger at kylling skal drepes av smittevernhensyn

Christian Westbrook i Ice Age Farmer gjør hva han kan for å advare oss, men med nesten fulle hyller i butikkene her hjemme vil folk flest neglisjere advarslene. Det folk bør skjønne er at det tar litt tid før mangelen vil begynne å synliggjøre seg for forbrukere, og derfor slapper mange av uten å la seg advare. De kloke av oss tar våre forberedelser og prepper for det som kommer. Folk må forstå at øvrigheten vil bruke mat som våpen mot sin egen befolkning fordi vi skal tvinges til å godta agenda 2030 og the great reset som ligger foran oss.  Tegnene på hva som er i ferd med å skje får selvfølgelig lite eller ingen oppmerksomhet i msm som har hendene fulle med å skape dommedagsstemning med  Covid-19 propagandaen og smittetallene. Myndighetene er i ferd med å presse gjennom sin “Great Reset” og folket vil lide.

Facebook Comments

3 tanker om “Nyttårsadvarsel fra Christian Westbrook i Ice Age Farmer -mat og protein mangel kommer

  1. Det var ikke Jehovah Guds hensikt at menneskene skulle konsentrere bosetting i byer. De som bor i byer har lett for å miste bakkekontakten til det skaperverket alle er en del av.

    De første menneskene spiste ikke dyrekjøtt, men alt som ble plantet og sådde seg. Derfor var heller ikke dyrene redd mennesker. Slik det nå er har Gud vist de kristne at kjøtt er tillatt å spise bare blodet tappes ut først. Duken med dyr som ble senket ned foran Peter i et syn viser at kjøtt – selv svin – nå er tillatt å fortære.

    Personlig synes jeg det er fornuftig å variere kosten godt. Min hustru har dessuten studert naturmedisin og har – uten å bli fanatisk – tilført familien mange gode tips i matveien. Vi har derfor heldigvis ved å være selektive i kosten, klart å holde oss slanke og senesterke via fysisk aktivitet. Balansert syn på dette er viktig, ettersom Bibelen advarer mot “å gjøre buken til gud”.

    Jeg kan imidlertid fortsatt på det sterkeste anbefale leserne å flytte ut fra byene til bygdene. Nok mat, fred i sinnet og fysisk mosjon i frisk luft i Guds frie natur er det beste mennesket kan gis, forutsatt at gudsfrykten følger med i “håndbagasjen”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *