Covid-19 og de mange løgner om pandemien avsløres

Finnes det noe Covid-19 virus er spørsmålet som stilles i en video som selvfølgelig er bannlyst på de statskontrollerte sosiale plattformene. I videoen stilles det nødvendige spørsmål om hvor mange løgner myndighetene har brukt under Covid-19 krisen. Stadig flere stiller spørsmål ved corona-narrativet som er blitt spredd fra våre myndigheter.  Alle som stiller spørsmål ved Coronapandemi og Covid-19 blir ansett som folk som dyrker konspirasjonsteorier. Mange stiller spørsmålet om ikke vi er utsatt for en gigantisk scam. Mye av det som sies i videoen under er berettigede spørsmål.

“Det er uforenerlig med kristen tro og støtte denne løgnen,” sier mannen bak videoen under som oppfordrer folk til å stå opp mot løgnen

 

Facebook Comments

10 tanker om “Covid-19 og de mange løgner om pandemien avsløres

 1. I mitt syn så jeg Lammet bryte det første av sju segl, og jeg hørte et av de fire vesener rope med en røst av torden : Kom ! da så jeg en hvit hest, og han som satt på den, hadde en bue, Det ble gitt ham en seierskrans, og med seier drog han ut for å seire .
  Da Lammet brøt det andre segl, hørte jeg de andre av de fire vesener si : Kom ! Og det kom fram en annen hest, som var flammende rød. Han som satt på den, fikk makt til å ta freden bort fra jorden, så folk skulle slakte hverandre ned ; og det ble gitt ham et stort sverd.
  Johannes åpenbaring kapittel 6 vers 1 til 4

  3 verdens krig kommer ! Men den som har fått sin synd tilgitt og har Jesus som frelser og herre er trygg !

  Våk og be ! for nå går ting fort !

 2. Virkelig sanne kristne ser selvsagt alt dette. Men vi tror ikke det er vår oppgave å kjempe for dette dødsdømte, menneskelagde politiske systemet. Alt dette er i følge Bibelen dømt til å gå til grunne. Vi vil heller stille oss på Skaperen Jehovahs og Hans sønn Kristi side.

  Det vi nå ser er åpenbart forpostfektninger for One World Order der enkeltnasjonene ikke lenger har noen plass. I strid med Guds ord som sier at ”Han satt grenser for nasjonene. Dette maktsyndromet er det imidlertid Faderen og Hans enbårne sønn som snart skal ta seg av. Guds endelige oppgjør vil komme rett etter at ”dyrets bilde” – FN – gis makt av nasjonene (dyret) til å knuse og ødelegge all religion (skjøgen).

  Som kristne mennesker har vi derimot selvsagt rett til selv å bestemme over våre egne liv innenfor Guds romslige grenser for akseptabel adferd i henhold til vår samvittighet. Derfor må eksempelvis den enkelte selv kunne bestemme hvorvidt en skal ta vaksiner eller lignende. Satans politiske systemer er ikke vårt bord å kjempe mot. Vi er bare diplomatiske utsendinger for vår nasjon og vår regjering – Guds rike.

  2
  1
 3. Hvem er den idioten???

  De den mannen trenger omfattende psykiatrisk behandling.
  Han bør beskyttes mot seg selv, og du burde skamme deg Kjell, å latterliggjøre en åpenbart meget, meget psyk og forvirret mann😥

  1
  5
  • Dine medisinske diagnoser mot normale mennesker som har et annet syn på tilværelsen er patetisk. Skal du gå til felts mot dine meningsmotstandere må du lære deg vanlig argumentasjon. Dersom du så sterkt misliker frihetens verden ville jeg – om jeg var deg – pakke snippesken og flyttet til en eller annen totalitær stat. Det er mange å velge i mellom:
   Kina, Russland, Nord-Korea, Midt-Østen etc. God reise!

  • Noen er ikke helt fornøyde før myndighetene kommer å setter tvangstrøye på dem. Så vettskremte er de av denne “pandemien” at de nesten ber myndighetene om å komme inn i deres hjem, sette dem i husarrest og gi dem tvangstrøye.
   Derfor roper de stadig at alle som har et litt annet syn enn det de selv har, er psykisk syke.
   Myndighetene har lykkes med sin strategi overfor svært mange, men ikke alle.

   9
   1
  • Helt riktig Otto!
   denne mannen er en fare. Hva om han hadde møtt noen som kjempet for livet av Covind 19?
   Tror han ikke på dem som står frem med navn og bilde og forteller om en fryktelig sykdom. Noen blir virkelig syke og noen er fortsatt ikke helt friske etter å ha blitt smittet før sommeren.
   denne mannen burde sperres inne slik at han ikke smitter andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *