Nytt krakk på Wall Street -handelen stanset og indeksene stuper med nærmere 10 prosent -oljeprisen ned 25 prosent

Handelen på Wall Street er stanset etter at de tre ledende indekser alle hadde et fall på 7 prosent eller så. Klokken 1928 er indeksen ned med over 2000 poeng eller 10 prosent. Onsdag kveld mptte markedet stenger for å gi investorene tid til å kjøle seg ned. Dette er fjerde gang på to uker at mekanismen med å stanse handelen inntreffer. Det råder igjen full panikk blant investorene som også i dag må konstatere at aksjemarkedet er en svært usikker plass å plassere penger. Bill Miller sier at det nå er panikk i markedet og at han kan se det i ansiktene til investorer og meglere.  Miller er CEO for Miller Value Parnters og selv investor. Nasdaq er ned 7,6 prosent mens S&P500 klarer seg langt bedre og er ned 3,7 prosent.

4 tanker om “Nytt krakk på Wall Street -handelen stanset og indeksene stuper med nærmere 10 prosent -oljeprisen ned 25 prosent

 1. KURSFALL, OLJEFALL OG MENNESKELIG FORFALL

  Ikke bare oljeprisen som bidrar til kollapsen i den norske kronekursen. Flere tiårs megasløsing med skattebetalernes penger gir nå resultater:

  – Klimahysteri som har overtatt som religionsubstitutt. Milliarder i tap og ødeleggelse av naturen med fugledrepende vindmøller. Batteribiler som er en større forurensning enn nye, rene dieselbiler. Og hvem vil etter hvert kjøpe biler med gamle batterier?

  – Milliardsløsing på bistand til diktatorer fjern og nær. Arafat selv ble milliardær. Atombombeprodusenten Pakistan får hvert år 80 millioner kroner i ”uhjelp”.

  – En uendelig sløsing av penger til vårt kvantitativt verdensledende byråkrati. Millionlønninger til elitene statlig og privat. Jo dårligere jobb de gjør jo flere millioner i økonomiske fallskjermer og giga-etterlønninger i årevis.

  – En bunnløs strøm av lykkejegere fra samtlige failed states worldwide som koster den jevne nordmann vanvittige summer.

  – I stedet for å investere deler av oljefondet i Norge er brorparten investert i spekulative aksjefond utenlands til styrke og glede for fremmede makter.

  – Forleden krympet oljefondet med 3000 milliarder kroner på en ukes tid. Vi snakker 3 000 000 000 000 kroner. Mens norsk infrastruktur vansmekter og den ene mer vanvittige politikeren etter den andre nærmest klemmer på bønna for å finne på nye syke pengesluk.

  – Slik går det når mennesker forkaster sin Skapers veiledning og i stedet innsetter seg selv som guder. Og setter kvinner og barn til, ikke bare å styre over de voksne mennene i samfunnet, men også i trossamfunnene. Stikk i strid med Bibelens formaninger. Alt mens de dreper sine egne etterkommere i selve mors liv. Satan må juble over dårskapen. Og sammen med ham jubler også en forvirret blanding av globalister – kommunister, ateister, sosialister, globalkapitalister og bitre mennesker som vil rive ned alt som skapte et vellykket samfunn for å hevne seg på det samfunnet som ga dem historiens beste livsbetingelser.

  – Det paradoksale er at akkurat det vi nå ser rundt oss fra orkesterplass er eksakt kvintessensen i de bibelske spådommer or vår tid. Slik måtte det bli når Jehovah Gud sa det. Alle tings ende er kommet nær, men heldigvis forteller Gud oss at når denne ondskapen er slutt og den nye verden et faktum så ”skal vi ikke engang minnes det som var”. Dette gir sanne kristne akkurat den trøsten som holder oss glødende.

  • Det må bare innrømmes : Her er det mange meget fornuftige vurderinger !

 2. Når jeg ser tilbake på min blogg og hva jeg skrev for flere uker siden : Så har alt dette nå funnet sted. Så jeg burde gjerne slutte å skrive om slikt. Hver kveld etter at bønnestunden er over : Så prøver jeg å ” være stille for Herren ” og se hva som dukker opp i min bevissthet.
  I går kveld dukket dette opp : TV 2 og TV Norge er basert på annonse-inntekter. Siden mange bransjer og bedrifter får store økonomiske utfordringer grunnet Corona : Så vil disse to reklamefinansierte TV-kanalene få store problemer med å overleve. Bedriftene får ikke råd til disse svin-dyre TV-annonsene.

 3. “Bill Miller sier at det nå er panikk i markedet og at han kan se det i ansiktene til investorer og meglere.”

  Dette lyder kjent… Når vil man se det i ansiktene på folk på butikken? Foreløpig går det jo fint, men.. REMA1000: “Betal kontaktløs”. Coop Extra: “Betal med tæpping eller ved bruk av betalingsløsning med mobil”. Verre er det på noen sykehus sies det, du får IKKE betalt: “Vi HAR ikke betalingsterminal, du får regning i posten”.

  Tror det norske folk virkelig at betalingsterminalene kommer TILBAKE på sykehuset etter dette? Neida, det finnes en smartere løsning. Den er rett rundt hjørnet. I en kort tid blir det muligheter slik at de som ikke har chipen også skal få betalt. (antikrist tar det litt snillt i starten) Men det blir med hansker og de sinker køen, folk blir sure på dem og etter hvert blir man tvunget til merket. Håper mine kjære da er sammen med meg i himmelen, slik at de ikke opplever dette og mye verre ting.

  2.Krøn. 7:14: “Hvis da dette folket som mitt navn er nevnt over, ydmyker seg og ber, søker meg og vender seg bort fra sine onde veier, skal jeg høre dem fra himmelen, tilgi dem syndene og lege landet.”

Det er stengt for kommentarer.