Corona-krisen: Wall Street åpnet ned 2-3 prosent, men har hentet seg inn igjen -7 døde av Corona i Norge

Uroen i børs og finans fortsetter etter at markedene i Asia falt i natt. På Oslo børs har det vært forsiktig oppgang, selv om den norske krone har falt i verdi som en sten. Den massive kollapset i den norske krone indikerer kraftig prisstigning på alt som importeres, og det er det aller meste. I følge Coop har kronekollapsen alt ført til 30 prosent økning i prisene på import, og ytterligere 10 prosent økning bare det siste døgnet. Dermed står norske forbrukere foran kraftig inflasjon og prisøkning på nær sagt alt, og dette vil merkes på lommeboken til folk flest. Et praktisk tips for å holde utgiftene nede er å unnlate å kjøpe elekronikk fra Kina, unngå å kaste mat og spise mer rester. Festen er definitivt over for det norske folk, og folk flest har ennå ikke tatt innover seg hvor alvorlig situasjonen er i ferd med å bli. Samtidig meldes det om en nytt dødsfall i Norge som tilskrives Corona viruset. Dermed er sju nordmenn så langt døde etter å ha blitt rammet av Kina-pesten og Guds folk manes til bønn og faste for nasjonen.

For mange vil de neste månedene bli knallharde og derfor kan det være fornuftig å peke på hvilken tid vi egentlig lever i

Facebook Comments

26 tanker om “Corona-krisen: Wall Street åpnet ned 2-3 prosent, men har hentet seg inn igjen -7 døde av Corona i Norge

 1. Fra Åpenbaringen kapittel 6:

  ” 5 Da Lammet brøt det tredje seglet, hørte jeg den tredje skapningen rope: «Kom!» Og jeg så, og se! – en svart hest. Og han som satt på den, hadde en skålvekt i hånden. 6 Og jeg hørte noe som lignet en stemme inne blant de fire skapningene: «En liter hvete for en daglønn! Tre liter bygg for en daglønn! Men oljen og vinen må du ikke skade.»

  7 Da Lammet brøt det fjerde seglet, hørte jeg den fjerde skapningen rope: «Kom!» 8 Og jeg så, og se! – en gulblek hest. Rytterens navn var Døden, og dødsriket fulgte med ham. De fikk makt over fjerdedelen av jorden, så de kunne drepe med sverd, hungersnød og pest”.

  Vi ser at pest og hungersnød går sammen etter hvert som enden nærmer seg.

 2. Med et Norge som etter alle praktiske formål nå er stengt sier investor og milliardær Øystein Stray Spetalen oppgitt til avisa E24 at “alle politiske partier nå har fått det som de ville” : Frp har fått stengt grensene, de grønne har fått flyene på bakken, sosialistene har fått ned kommersialismen, Senterpartiet har fått alle tilbake inn i hjemmene, Høyre har fått gitt stimulansepakker til næringslivet, og KRF har fått stengt pubene.

  • Ganske ironisk ja. Det hele viser hvor raskt alt kan snu. Og dette er bare i begynnelsen.

 3. SATANS PLAN OG GUDS SVAR

  Det vi nå er vitne til at ”Nordens konge” (Daniels profeti) forsøker å kuppe verdenslederskapet fra ”Sydens konge” (Anglo-amerika). Nordens konge har opp igjennom tidene utgjort opponenten til den til enhver tid sittende verdensmakt av de bibelske syv fra Egypt frem til i dag.

  Anglo-amerika består som i Daniels billedstøtte av føttene som dels er jern og dels er leire, noe som gjør det svært svekket. (Leiret/Demokratene og jernet/Republikanerne) Denne svakheten utnyttes til fulle av Nordens globalistiske utfordrere.

  Men etter hvert som leiret nærmer seg overtak, vil Jehovah komme på banen ved Kristus. Gud har sagt at Anglo-amerika blir historiens siste verdslige rike – det syvende og siste. Dette riket skal ikke overvinnes av noen av Nordens nasjoner, men skal som Bibelen slår fast ”gå levende ned ii dødsriket” for Guds hånd.

  Satans plan om å skaffe seg og sine jordiske drabanter verdensherredømme og gjøre Jehovah Guds hensikter til skamme vil derfor om kort tid knuses. Satan selv vil sitte fengslet i tusen år, og få god tid til å tenke over sitt svik mot Gud selv før han etter de tusen år blir henrettet for evig. Satan raser mot de som avslører dette, og hans drabanter går hans ærend.

  Men den som søker Jehovah har intet å frykte. Dreper de oss gjør de bare Gud en tjeneste. For å arve det himmelske riket må vi nemlig dø. Akkurat som Kristus. Hadde vi ikke blitt forfulgt så hadde vi rett og slett ikke att sannheten. Det glemte Djevelen å tenke på da han inspirerte fariseerne til å drepe Guds sønn, noe som rett og slett gjenløste menneskeheten. Men så dum og blind blir man altså når man som skapning mister Jehovahs ånd.

  6
  1
 4. Hva ville dere gjort hvis dere visste noen gikk rundt og betalte med falske penger?
  Det finnes mange forskjellige valuttaer men falsk blir den først når den gir seg ut for å være noe den ikke er. Dvs at den ikke har noen egentlig verdi. Slik er det også hvis noen forkynner en “kristendom” som ikke stemmer med Bibelen også.

  Men på dette nettstedet som skal avare mot falske profeter kan en falsk profet boltre seg ganske fritt. Hvis noen prøver å stoppe ham sier folk bare “at noen gidder”. “La ham bare holde på”.

  Dette er som tatt rett ut fra noen av de gamle vekkelsestalene til William Boot. De satte ord på virkeligheten på en slik måte at hundretusener omvendte seg og innså sitt ansvar som Jesu etterfølgere. For det var nettopp likegyldigheten og at alle var mest opptatt av seg og sitt som var den røde tråden i mange av talene hans.

  Faktum er at falske profeter seiler i medvind for tiden. Og det skjer fordi de som gjør krav på å være “de ekte troende” er passive og gjør lite av seg. Hadde vanlig kristene vært like aktive som jehovas viter så hadde disse aldri fått noen plass i historien.

  Hvis noen markedsfører en tro som spåtter Den Hellige Ånd og benekter et evig liv i himmelen for vanlig troende, da kan de potensielt bli årsaken til at noen går evig fortapt. Spesiellt fordi mange søkende kan tenkes å lese på denne nettsiden og fordi mange med denne læren går rundt på dørene til folk hele tiden.

  Få innser hvor lite folk vet om tro og kristendom idag og hva slags åndskrefter som virker på dem.

  Lusifer opphøyet seg selv og falt. Etter fallet har han kun vært opptatt av en eneste ting. Og det er å dra flest mulig med seg ned i fortapelsen.

  Lusifer bruker mennesker som han vil. Hvis han kan få noen til å markedsføre jehovhas vitners lære så kan han lett utnytte dette. Historien viser dette veldig klart. Det spesielle er måten lusifer inspirerer og motiverer på. Folk utviser en helt utrolig energi. For det er et faktum at falsk kristendom ikke møter noen som helst åndelig motstand. Ikke nå lenger!

  2
  8
 5. Robson advarer mot falske profeter uten å vise til ETT ENESTE SKRIFTSTED! Slik opererer jo nettopp ateister, og falske profeter. Hør KUN etter når noen viser til Skriften og vei det som da blir fremholdt opp mot hverandre.

  “Prøv alt og hold fast ved det gode”, sier Bibelen. Tomme tønner uten bibelkunnskap ramler mest, og skråsikkerheten øker ofte mest med uvitenheten. Ikke la deg bedra av det tilsynelatende flertallet. Jesus og disiplene var først alene mot røkla.

  Snart vil disse falske profetene måte bøye sine knær uten at det vil hjelpe dem. Søk Jehovah Gds og Kristi beskyttelse i bøønn og vinn det evige livet på en paradissk jord under “alle tings gjenopprettelse. Lykke til alle sammen.

  10
  1
  • Alle her inne vet at du kommer med falsk lære,JV 🙂
   Det har vært metervis med bibelvers og det får holde.
   For de som er i tvil, gå til tidligere gode artikler fra Søkelys eller andre sunne kristne nettsteder som bibelogtro.com om falske profeter.

   Ja snart vil disse falske profetene bøye sine knær.
   “hvert et kne skal bøye seg…” Fil. 2:10

   2
   10
  • 1.Samuel 15:23:

   “Fordi du har forkastet Herrens ord,
   har han forkastet deg som konge.»

   Hva skal du si når det hele snart begynner Hannah?

   10
   1
  • Hvem var det Jesus ba til i Fadervår? Seg selv?

   ” ..for jeg søker ikke min vilje, men Hans vilje som har sendt meg”, sier Jesus. Du ber til en skapning Hannah, men ikke til Skaperen Jehovah. Du er narret trill rundt av kristenheten. Skyld ikke på meg når Dagen straks er her.

   En sønn er ikke sin egen far, like lite som at du er din egen mor. Avlegg religiøs rus og tenk selv!

   9
   1
  • Dette gir JVen ikke mye for. Selv om det er Jesus Kristus selv som sier det.
   “Sannelig, sannelig sier jeg dere: Den som tror på meg, han skal også gjøre de gjerningene jeg gjør. Og han skal gjøre større gjerninger enn disse, for jeg går til min Far. Og hva som helst dere ber om i mitt navn, det skal jeg gjøre, for at Faderen skal bli herliggjort i Sønnen. Om dere ber meg om noe i mitt navn, så skal jeg gjøre det!
   Johannes 14:12‭-‬14”

   2
   7
  • Sanne kristne ber til Faderen Jehovah i Jesu navn. Vi avslutter alle bønner ”i Jesu navn amen” for å vise at vi tror på Jesu gjenløsningsoffer.

   Paulus forteller at de mirakuuløse, profetiske gavene skulle ta slutt:

   8 Kjærligheten tar aldri slutt.
   Profetgavene skal bli borte,
   tungene skal tie.
   (1.Korinterbrev 13)

   At apostlene og vi likevel skulle gjøre ”større gjerninger” enn Jesus, oppfylles ved at de og vi bragte og bringer budskapet ut til gigantisk mange flere mennesker enn Jesus klarte på 3,5 år. Ikke at vi kan gjøre mektigere mirakler enn Guds sønn.

   9
   1
  • Birgir, det er min skyld at JV er tilbake. Jeg skulle holdt tankene mine for meg selv og ikke sagt jeg savner ham her. Jeg trekker meg tilbake og synes han kan gjøre det samme.

   1
   9
 6. SANNE KRISTNE ER FÅ OG FORFØLGES AV KIRKENE

  Vil du vite hvem som er de sanne kristne i verden er det bare å legge merke til hvem som er forfulgt, bannlyst og uglesett av både verdslige og et verdenskirkesamfunn som stort sett er enige om det viktigste innen lærespørsmål. Akkurat som Jesus både opplevde selv og forutsa for sine sanne etterkommere. Er man ærlig er dette regnestykket piece of cake. Hvem bruker Guds den allmektiges navn? Hvem ”ber ikke for denne verden” og dens nasjoner styrt av Satan? Det er åpenbart at de velstående kirkene er redde for å miste grepet.Tenk selv og skaff deg bibelkunnskap!

  10
  1
 7. Nå får dere bare ” krangle ” om rett forståelse av Skriften !

  I dag var jeg på sjøen sammen med min kone – vi er begge 78 år. Jeg hadde kring 100 meter med torskegarn i en stor plast-stamp – tung å løfte. Om bord har jeg full manøvrering både i styrehus og fremme på styrbord side – samt kraftblokk helt fremme. Min kone manøvrer båten fra baugen og jeg setter garna helt bak.
  Da vi kom hjem : Hadde jeg vondt i venstre kne grunnet overbelastning – problem med å gå. Så ba jeg til Vår Herre om å ordne mitt venstre kne. Etter 3-4 minutt var kneet helt i orden ! Selvsagt takket jeg Ham !
  Så får dere andre bare krangle om rett forståelse av Guds ord !

  2
  10
  • Hei Ture. Jeg opplever ikke at forskjellig utveksling av bibelforståelse er å krangle. Ingen av oss har ennå nærmet oss Jesus som i forbildet laget seg en pisk, veltet bordene til motstanderne og drev dem ut av tempelet med makt. Men han sa til Peter: “Vik bak meg Satan”. Eller da han sa til disiplene: -Hvor lenge skal jeg holde ut med dere.

   Godt at du ble frisk igjen Ture. Men husk at Djevelen også klarte de to første miraklene under Egypts ti plager. Og husk at “tegn er til for de vantro”, sa Jesus. Paaulus måtte jo slite med dårlig syn hele livet. Og Timoteus ble bedt om å ta litt vin for sine jevnlige pager. Ingen mirakuløs hjelp for Guds nærmeste i disse tilfellene altså.

   10
   2
  • JV, Ture æret Gud med å fortelle om kneet og er et vitne for oss alle om at vi kan komme med alt til Ham. Og du maser om satan. Den slår bare tilbake på deg selv.

   3
   10
 8. Farvel JV.

  (du kan ikke bli frelst før du bekjenner Jesus som din Herre. Rom.10:9-10: For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst. Med hjertet tror vi så vi blir rettferdige, med munnen bekjenner vi så vi blir frelst.)

  Klem, Hannah

  2
  10
  • Jesus er ikke bare min herre, men også min storebror ettersom jeg skal bli ham lik. Det betyr ikke at jeg blir lik Jehovah Gud. Du må lære deg forskjell på en far og hans barn. Vi er Guds barn, ikke våre brødres far. Ingen kan noensinne bli lik Gud Jehovah selv. Han har ingen begynnelse. Det har både vi og Jesus. Derfor kan vi bli lik sønnen, men ikke Faderen.

   Sier du farvel Hannah, så blir du lik alle de andre milliardene av mennesker som også snart må ta farve fra livet for evigl. Trist, men det evige livet er heldigvis ikke tvungent slik Platon hevdet før han oppfant helvetet for å ha et sted å gjøre av Guds fiender han mente at heller ikke døde.

   Lykke til Hannah. Så lenge du er levende har også du muligghet for å vende om. Valget er ditt.

   10
   2
 9. 20/03/2020, kl. 13:06 sa LYSET:

  ” Robson advarer mot falske profeter uten å vise til ETT ENESTE SKRIFTSTED! ”

  Ett skriftsted?? Det finnes hundrevis! Det vet alle som har lest Bibelen.

  Fariseerne påstod at de kjente skriftene, men de gjorde hva de kunne for å bekjempe de som trodde på Jesus. Og Jesus sa til dem:

  “Ve dere, skriftlærde og fariseere! Dere hyklere! Dere stenger himmelriket for menneskene. Selv går dere ikke inn, og dere tillater ikke dem å gå inn som gjerne vil.”

  Det samme gjelder deg, du som kaller deg “lyset”. Du benekter at folk skal komme til himmelen og selv påstår du at du selv er en av de få som skal komme inn? Legg merke til hva Jesus sa litt lenger ut i kapittlet:

  “Ve dere, skriftlærde og fariseere! Dere hyklere! Dere drar land og strand rundt for å vinne en eneste tilhenger, og når dere har klart det, gjør dere ham til en som fortjener helvete dobbelt så mye som dere selv.”

  1
  10
  • Du har ikke forstått at NT er skrevet til de salvede 144000, som skal til himmelen. Resten av menneskene skal bebo jorden – både de som overlever Harmageddon og de som får en oppstandelse fra sin død siden Abel.

   Les Fadervår: “Komme ditt rike og skje din vilje, som i himmelen, så også på JORDEN”. Fikk du med deg “JORDEN”?

   10
   2

Det er stengt for kommentarer.