Nye palestinske rakett-angrep mot Israel mandag kveld -Iron Dome skal ha avskåret to av rakettene

Iron Dome skal ha skutt ned to palestinske raketter som var skutt opp fra Gaza, melder det israelske nettstedet Debka (Foto Arkiv-YA)

Palestinske terrorister skal i kveld ha avfyrt flere raketter mot Israel melder israelske medier. I følge det militære skal det israelske antirakett-systemet Iron Dome ha skutt ned minst en palestinsk rakett, og varslingssystemet som advarer om mulig rakettangrep skal ha blitt løst ut i den israelske byen  Ashkelon. Israelske tanks og fly skal ha gjengjeldt det palestinske rakettangrepet med å bombe palestinske posisjoner inne i Gaza. I de siste ukene har det vært en rekke palestinske angrep mot Israel som har besvart angrepene med flere angrep mot militære mål inne i Gaza

Nye palestinske rakettangrep mandag og i video klippet forteller Steven Ben Nun i Israeli News Live om de siste palestinske angrepene på Israel

2 tanker om “Nye palestinske rakett-angrep mot Israel mandag kveld -Iron Dome skal ha avskåret to av rakettene

  1. Nasjonene har gjerne oppstått ved kriger. Den som vant krigen vant landet også. Slik ble Norge og Sverige til også. Og slik tapte eksempelvis Norge områdene Jemtland og Herjedalen tilbake til svenskene. Ingen skriker opp om at svenskene er onde okkupanter. Saken og grensene ble løst ved hjelp av makt.

    Samme i tilfellet Finland – Russland. Finnene tapte deler av Karelen til russerne for bare 70-80 år siden etter at russerne plutselig gikk til angrep på finnene uten forvarsel . Men ingen verdensopinion krever i dag at russerne må trekke seg tilbake enda dette var en renbangrepskrig.

    Det knøttlille Israel derimot er angrepet minst seks ganger uten annen grunn enn ren maktsyke fra de muslimska nabolandene. Men hver gang er angriperne banket sønder og sammen. Israel har vunnet hele Sinai men ga det tilbake til Egypt. At de nå etter de siste seirene valgte å beholde en viss buffersone mot sine hyperaggressive muslimske naboer er IKKE okkupasjon, men korrekt og legitim krigsskadeerstatning etter folkeretten.

    At venstreraddisser og andre globalister vil ha en lov for Loke og en annen for Tor avslører bare at de – i likhet med muslimene – ikke oppebærer noen rettferdighetssans, men som trassige unger vil de ikke avfinne seg med virkeligheten. De er ikke bare dårlige tapere, men forsøker å avvikle folkerettens naturgitte multilaterale lover og bør avkles som det de er – hyklere.

Det er stengt for kommentarer.