Nye kraftige palestinske rakettangrep mot det sørlige Israel – en israelere drept av palestinsk rakettangrep- to soldater falt i kamp med Hamas

To israelske soldater drept i sammentreff med Hamas terrorister og en sivil israeler drept lørdag formiddag

To israelske soldater ble lørdag drept i kamp med terrorister fra Hamas og tidligere lørdag ble en sivil israeler drept i et palestinsk angrep mot Dimona melder IDF hamas-killing-childrenpå twitter. Flere andre ble lettere skadd i det palestinske angrepet som var rettet mot sivile områder. På grensen mellom Israel og Gaza pågår det nå harde kamper mellom israelske soldater og terrorister fra Hamas og islamsk hellig krig. “De palestinske terroristene er ennå i stand til å angripe israelske byer med et høyt antall raketter å derfor må den israelske militæroperasjonen fortsette og trappes opp, sier en representant for den israelske statsministeren. I følge israelske medier var det israelske offeret en beduinsk mann på 32 og i samme hjem ble to kvinner og to barn skadd etter det palestinske rakett-angrepet. Blant de skadde var det en fem år gammel gutt og en baby som skal være kritisk skadd. De to barna ble raskt sendt til Soroka Medical Center i Be’er Sheva for videre behandling.

De palestinske rakettangrepene mot byer og befolkede områder i det sentrale Israel har fortsatt hele lørdag. Forløpig har det israelske forsvaret ikke lykkes med å redusere Hamas kapasitet til å avfyre raketter mot Israel i noe vesentlig grad og det israelske forsvaret bekrefter nå at flere soldater ble skadd i i trefninger med Hamas terrorister som brukte en tunnel på å ta seg inn på den israelske siden av grensen. Statsminister Benyamin Netanyahu truet i går med å utvide operasjonen og det israelske forsvaret har nå mobilisert store styrker som står klare til en militær opptrapping. For øyeblikket syntes en våpenhvile svært fjern og den israelske statsministeren er under et knallhardt press både fra høyresiden og den folkelige opinion som mener at resultatet av militæraksjonen må være at rakettangrepene og terroren fra Gazastripen opphører. NRK og norske medier på sin side fortsetter på sin side med å pubilisere oppblåste tapstall fra Gazastripen som har palestinske kilder. Palestinere har god erfaring med å manipulere vestlige medier med iscenesatte hendelser som er lagd for å demonisere Israel.

https://www.youtube.com/watch?v=uL8ANySuSuk