Syria, den glemte krigen overgår alt av grusomhet, men ingen bryr seg

Minimal fokus på vår tids mest blodige konflikt, -borgerkrigen i Syria, -Mads Gilbert, hvor er du?

syria-forgotten170 000 døde, en million skadde og null mediaoppmerksomhet er realiteten nå for den syriske sivilbefolkning.  Etter at det internasjonale samfunnet unnlot å gripe inn militært da Assad regimet i august 2013 anvendte kjemiske våpen på sivile, kvinner og barn har borgerkrigen i Syria blitt den glemte krig. Daglig drepes det sivile i Syria, men allerede i februar i år gav FN opp å telle tallet på døde. Hussein Obama bakket ut, Storbritannia bakket ut, FN bakket ut og media fulgte etter. Men blodbadet fortsetter og ingen bryr seg. Ingen demonstrasjoner, ingen fordømmelser, null fokus og inntrykket som har satt seg er at syriske liv verdsettes lavt. 170 000 døde syrere oppveier ikke 250 døde palestinere. Derfor er verden taus og snur ryggen til grusomhetene som utspiller seg hver eneste dag i det krigsherjede landet.

Grusomhetene i den syriske borgerkrigen fortsetter. Begge sider i konflikten begår alvorlige forbrytelser men verden har vendt seg til å lukke øyne og øre. Videoen nedenfor skal angivelig vise hvordan de syriske opprørere begår krigsforbrytelser mot syriske regjeringssoldater som har overgitt seg.

Reneste slaktehuset. I den krigen behandles mennesker som dyr, videoen viser et masseslakt utført av den vestlig støttede opprørsbevegelsen. Hvor er de massive folkelige reaksjoner og hvor er Sidsel Wold og en viss TV2 journalist? Hvor er Mads Gilbert og alle dem som her hjemme skriker opp mot Israel? Vi bare spør

https://www.youtube.com/watch?v=yy4a-QfKFp0