Ny vaksine-hausing fra Sten Sørensen i Troens bevis -fikk med seg tjue kristen-navn på vaksineoppfordring

Religiøse ledere pusher vaksinen

Sten Sørensen i organisasjonen “Troens bevis” eller mer riktig “Troens forlis” fortsetter sin propaganda for at kristenfolket skal ta gift. Sammen med Erhard Hermansen, leder av Norges Kristne Råd og Ingunn E. Ulfsten, daglig leder i Pinsebevegelsen, har Sørensen tatt initiativ til et opprop for vaksinering hvor en rekke religiøse figurer i Norge satt sitt navn. ‘Listen over dop-pushere i kristenheten begynner å bli lang. Og her er representantene for troens forlis og andre religiøse forsaminger: Sten Sørensen, Leif S. Jacobsen Ingunn Folkestad Breistein, Solveig Tufte Johansen, Arnfinn Clementsen, Bjørn Olav Hansen,

Arne Pedersen, Bjørn Bjørnø, Kjell Arvid Nielse, Gunnar Jeppestøl, Siri Iversen Espen Ottosen, Erhard Hermansen,, Hans Rogstad. Erik Furnes, Dag Martin Østevold, Knut Idland, Ingunn E. Ulfsten, Birger Wroldsen, Sten Sørensen og Ragnar Ringvold. Disse navn representerer et stort spekter av det religiøse Norge og bruker sin makt som religiøse ledere til å pushe på for en vaksine. Ingen av disse menn og kvinner har uttrykt vilje til å ta på seg ansvaret når barn og unge dør av vaksineskader, og disse religiøse ledere bærer et stort ansvar nå de misbruker sin religiøse makt til å fronte en eksperimentell vaksine som har alvorlige bivirkninger. For disse religiøse ledere er det “problematisk” at noen predikanter advarer mot vaksinen av religiøse årsaker, med adresse til Svein Magne Pedersen. Ludvig Nessa, David Auke, Gjermund Kvamme og andre kristne som advarer folk mot vaksinen. Det er et skille i kristen-Norge, et skille mellom dem som oppfordrer folk til å “ta samfunnsansvar og ta vaksinene” og dem som advarer folk mot giften. I denne saken står Søkelys sammen med menn som Ludvig Nessa, Svein Magne Pedersen og de andre navn som advarer mot vaksinen. Vi takker nei til giften og nei til disse råd fra den religiøse elite i Norge og våre tanker går til de mange som har dødd etter å ha tatt disse vaksinene kristen-ledere vil at vi skal ta.

Én tanke om “Ny vaksine-hausing fra Sten Sørensen i Troens bevis -fikk med seg tjue kristen-navn på vaksineoppfordring

 1. Disse frafalne vantro religiøse ledere er en skam for kristendommen.
  Gud vemmes over slike som anbefaler mennesker å ta demon juicen.
  Disse religiøse ledere vil gjerne ta med seg sine tilhengere til fortapelsen der de er på vei. Guds folk er kalt til å plyndre helvete og befolke himmelen. Disse kristenledere gjør det stikk motsatte. De plyndrer Guds menighet for å befolke helvete, og skal holdes anvarlig av Jehova på dommens dag.
  La deg ikke forføre av slangens forføreriske røst.
  Slangen har dåret kristne ledere i dette landet til å preke frafall fra Jehova Gud og Hans sønn Jesus Kristus.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.