“Jesus… What Happened To Us?” by Five Times August -noen ord til ettertanke i disse covid-tider

Etter snart to år med Corona og ett år med vaksinen, har samfunnet i den vestlige verden blitt radikalt forandret. Det gamle livet vi i 2019 kalte “normalen” vil aldri komme tilbake igjen -og den nye normalen er nervøse lepper skjult bak et munnbind og mennesker som er redd for nærhet, redd for å bli smittet og redd for uvaksinerte. Den nye normalen er restriksjoner, nedstengninger, Corona-regler og en samstemt presse som skaper angst og splittelse blant mennesker. Vi har statskontrollerte massemedier som sprer frykt og hjernevasker befolkningen 24/7 med smittetall, trusler og skremsel for å tvinge oss til blind lydighet under systemet. Massemedia har servert løgn etter løgn, skremsel etter skremsel og resultatet er et samfunn ingen av oss ønsker.

2020 og 2021 har blitt årene der verden så avgjort ble forandret. Myndighetenes virus-agenda har skapt et nytt klima, en ny normal som mange mennesker ikke takler. Foruten trenden med “døde brått og uventet” i dødsannonsene kan vi også registrere at stadig flere annonser inneholder ordene “livet ble for tungt å leve” eller “valgte å forlate oss” og mange av dem vi kan lese om er unge mennesker som hadde livet foran seg. For endel unge har livet under Corona, vaksiner, pandemi og massemedias skremselspropaganda blitt for mye. Tingene ble for vanskelige, det ble for mye og takle for de unge som skulle hatt et langt liv foran seg. Og nyhetene fra verden viser oss at myndighetene har misbrukt denne plandemien til å ta fra oss friiheten, knuse drømmene våre, påføre oss tyranni og tvinge oss til blind lydighet mot staten, mot media og de massive propaganda-røstene som har splittet oss. “Ta din vaksine og hold kjeft!” er budskapet som hamres inn. Selv om folk blir syke og dør av den, er referenget “ta en for laget, -ta dine doser du også!. Heldigvis. Noen sier stopp, noen sier nei, mens andre svermer rundt i den tro at alt snart er tilbake til normalen.

I dette klippet kommenterer Paul Joseph Watson den pågående vaksinegalskapen og den sykelige angsten for smitten enkelte vaksinerte har fått etter å ha blitt vaksinert.

4 tanker om ““Jesus… What Happened To Us?” by Five Times August -noen ord til ettertanke i disse covid-tider

 1. Har sokelys vurdert om de selv har vært med på å spre frykt? Eller hva med den relligiøse læren om at alle som ikke tror skal pines evig i helvete?

  Jeg tror noen og en hvær kunne gått i seg selv.

  Men utover det så har Norge lenge hatt høye tall for selvmord blandt unge og eldre. Jeg tror hovedsaken ligger i kulturen og folks sosiale holdninger. De eldre tar ofte sitt liv pga ensomhet og de yngre fordi de ikke har fått det psykologisk trygge fundamentet for sin eksistens i oppveksten. De skibbes til barnehagen veldig tildlig og siden skal skole, skolefritidsordning, og uendelig manga andre fritidskativiteter legge beslag på barna. Familielivet er det lite igjen av.

  Alt dette begynte med at folk valgte bort Gud til fordel for Det Norske Sosialistiske Arbeiderpartiet. De har hele tiden hatt avkristning som mål. Og NRK var i veldig mange år deres viktigste påvirkningsmiddel.

  Hvis folk hadde visst hva som skjer i ungdomsmiljøene idag så hadde de innsett at fremtidsutsiktene er svært mørke. Bruk av narkotika har tatt fullstendig av og moralske normer finnes ikke overhodet.

 2. Splittelse, ja. Det er det blitt i kristen-Norge. Men det er ikke 50/50, men majoritet mot minoritet. Nå har det blitt igangsatt et opprop mot vaksinemotstand i “lugubre” kristenmiljøer. Det er tydelig at skytset rettes mot Svein Magne Pedersen og de som lytter til ham. Det er iniativtaker Sten Sørensen som ser med bekymring på kristne som angivelig forføres inn i lidelse og død ved å ikke ta “vaksinen”.
  Kristenledere har også hatt møte med myndighetene om vaksinemotstand og konspirasjonsteorier i kristne miljøer. Svein Magne Pedersen deltok ikke. Vet ikke om han ble invitert.
  Her skal disse gjenstridige kristne tas!
  En rekke mer eller mindre kjente kristenledere har skrevet under på oppropet, bl.a. leder for Pinsebevegelsen.
  Men hvem er disse “gjenstridige” kristne?
  Mange av de jeg trodde ikke ville ta “vaksinen” har gjort det.

  • De vet hvem vi er Otis. Det er Svein Magne Pedersen, Ludvig Nessa og andre vaksineskeptiske de angriper. Dette er religiøse ledere med forholdsvis stor makt og mange av disse har sittet litt for lenge.
   De har sittet som ledere i kristen-Norge mens frafallskreftene har vunnet frem. Mange av disse navn sviktet Børre Knudsen og barnet i mors liv når kampen stod var hardest. De ledet forsamlingene til nederlag når kampen for det bibelske ekteskapssynet stod og de forsøker å pålegge samvittigheter en vaksinetvang i solidaritetens navn som er usmakelig.

  • Jeg tenkte heller på hvem disse “gjenstridige” er blant vanlige folk, ikke ledere. For jeg vet om disse fremtredende som “Søkelys” nevner.
   Men det er helt sant som det sies her; disse kristenledere som nå lager opprop har sittet i år etter år og har sett det moralske forfall velte over oss uten å nevneverdig løfte en advarende finger offentlig.
   Mye kan sies om avdøde Kåre Willoch, men etter sin politiske karriere ga han sin stemme for å gi bedre kår til kvinner i ofte vanskelige situasjoner som ble gravide. For at de skulle velge og beholde barnet.
   Dette for også å oppmuntre jenter/kvinner til å føde barn. Økonomi, utdanningsmuligheter og andre støtteordninger skulle styrkes, mente han.

Det er stengt for kommentarer.