Ny smitterekort i Norge -1150 nye positive Corona-tester tirsdag

For første gang siden Corona-pandemien traff Norge, ble det nå registrert over ett tusen smittetilfeller på en dag. I følge de siste tallene ble 1150 nye smittetilfeller registrert tirsdag. Dette er det høyeste smittetallet som noen gang er registrert i Norge. Under nedstengingen som ble innledet i mars i fjor. Den 24 mars 2020 ble det registrert 565 nye smittetilfeller, og nå, et år senere blir det registrert flere nysmittede daglig enn under nedstegningen i fjor vinter og vår. 5 Januar i år ble det registrert 928 nye smittetilfeller og 12 mars ble det registrert 908 smittede. Tirsdagens tall viser at smitten langt på vei er ute av kontroll og vi er nå inne i den tredje smittebølge. Samtidig har nyhetene om blodpropp, dødsfall og andre bivirkninger som henger sammen med vaksinene gjort at folk er mer reservert mot å ta en vaksine nå, enn de var for tre uker siden.

Facebook Comments

3 tanker om “Ny smitterekort i Norge -1150 nye positive Corona-tester tirsdag

 1. Jeg fikk høre på nyhetene i går at det er 30 % av Norges befolkning som sier nei takk til vaksine mot covid-19. Så jeg er i godt selskap….

  5
  1
  • Angående noe jeg leste nylig;
   «Alle kommunens 85år og eldre er nå ferdigvaksinert, og neste uke starter vi med neste gruppe…»
   Det skal liksom se ut som alle takker ja slik at det blir verre å takke nei for de eldre, man føler man er eneste.
   Jeg kan ikke tro de alle takket ja.

   4
   2
  • Jeg vil gjøre som deg.Nei takk…Vil heller dø en «normal» død enn å krepere av bivirkninger:-) Ellers takk for dine innslag i årenes løp…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *