Ny runde med Israel-hat i NRK etter at sju hjelpearbeidere ble drept i Israelsk angrep i Gaza

Vi har tirsdag fått en ny runde med “Israel-vrede” i media etter at sju hjelpearbeidere tilknyttet organisasjonen World Central Kitchen ble drept i et israelsk angrep i Gaza. De døde skal ha vært polske, britiske, amerikanske og australske statsborgere. IDF har iverksatt en intern granskning av hendelsen. Organisasjonen har nå pauset alt hjelpearbeid i Gaza. De sju ble drept da israelske styrker angrep kjøretøyene de brukte for å transportere mat til palestinske flyktninger. ” «Dette er ikke bare et angrep mot WCK, dette er et angrep på humanitære organisasjoner som dukker opp i de mest forferdelige situasjoner der mat blir brukt som et krigsvåpen. Dette er utilgivelig, sa World Central Kitchen-sjef Erin Gore i en uttalelse.”

Det er jo uheldig for Israels omdømme at slikt skjer. Talsmenn for det israelske forsvaret sier at de etterforsker hendelsen og uttrykker oppriktig sorg for at dette har skjedd. Samme dag som de sju hjelpearbeiderne ble drept i et israelsk angrep i Gaza, skal sju iranske toppmilitære, inklusiv to generaler ha blitt drept da Israel angrep det iranske konsulatet i Damaskus. Iran sier at Israel vil komme til å betale en høy pris for angrepet som i realiteten er et angrep direkte på iransk suverenitet. “Det onde sionistregimet vil bli straffet av våre modige menn. Vi vil få dem til å angre på denne forbrytelsen og de andre, sier Khamenei i en melding publisert på hans offisielle nettside. Iran har nå vendt seg til FNs sikkerhetsråd og krever at FN fordømmer det israelske angrepet på konsulatet i Damaskus. Det strammer seg til.

 

2 tanker om “Ny runde med Israel-hat i NRK etter at sju hjelpearbeidere ble drept i Israelsk angrep i Gaza

 1. TV2 hadde i går eit innslag frå sjukehuset som var bomba.
  Det som forundrar meg er at reportarane betvilar at Israel går etter Hamas som skjuler seg i desse bygningane.
  Dei evnar ikkje noko anna enn å fokusera på dei sivile som vert drepne.
  Sannheten er at Israel har tvinga Hamas inn eit hjørne der dei ikkje kan røma

  3
  1
 2. Du får for den Torstein. 👍🏻
  Når man ser hele konflikten siden 07.10 så trenger man ikke M i O-fag for å forstå at Israel går systematisk etter hamas, dog unntak, mens hamas og fredens religion systematisk går etter sivile og er så patetiske og ynkelige at de gjemmer seg blandt de svakaste i eget samfunn.
  Det er så dypt man i det hele tatt klarer å synke.
  Dette ønsker Europa velkomment.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *