Ny nedtur for oljeprisene og Oslo børs -oljeprisen ned med nye 11 prosent

Også de asiatiske børsene åpnet uken med nedgang

Oslo børs åpnet denne uken med mer enn 2 prosents nedgang. Samtidig har oljeprisene igjen kollapset og en time etter åpning selges Nordsjø-olje for 22,89 dollar fatet. Dette betyr et fall på hele 11,1 prosent. Uroen på verdens børs og finansmarkeder ser ut til å fortsette på tross av massive innsprøytninger av kreditt fra sentralbankene. Også i Europa er indeksene i rødt og i både Paris, London og i Frankfurt er indeksene klart i rødt. Førhandelen på Wall Street indikerer at børsen der vil åpne med fall.

2 tanker om “Ny nedtur for oljeprisene og Oslo børs -oljeprisen ned med nye 11 prosent

  1. Oljeprisen har kollapset, men bensinprisen her i landet har vel ikke endret seg nevneverdig, så noen får etterhvert en brukbar avanse. Bensinstasjonene setter jo raskt opp prisene når oljeprisen går opp, og da burde det være realt at bensinprisen også kan gå ned når oljeprisen gjør det.

    • Prisen på drivstoff her i Norge er gått ned litt pga prisfallet. Dessverre er det slik at vi som bor i oljelandet Norge er blant de som skattelegges hardest for å bruke av det vi produserer.
      Prisene på drivstoff burde ha falt mer enn de har gjort -noe av forklaringen på at prisene ikke synker tilsvarende er at olje omsettes i dollar, og Fjerna Solberg har ført en politikk lenge som har svekket verdien på krona. Vi hadde en svak krone før corona mens “krone” viruset har forsterket denne tendensen.

Det er stengt for kommentarer.