Joe Biden beskyldes for seksuell trakassering av minst åtte kvinner

Den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden er i hardt vær. Flere kvinner har stått frem og fortalt om seksuell trakassering, og forsøk på å seksuellt utnytte flere kvinner. Anklagene om dette går tilbake til 1993 da Biden skal ha forsøkt å seksuelt krenke en kvinnelig underordnet i Senatet. Tara Reade, som er en av åtte kvinner som anklager Biden for upassende berøringer, sa i helgen at den amerikanske presidentkandidaten forsøkte å presse henne til seksuell omgang for 30 år siden, melder Huffington Post. Tara Reade er bare en av flere kvinner som nå fremsetter anklager mot president-kandidaten som har fått kallenavnet “Creepy Uncle Joe, den tidligere visepresidenten til Barack Obama sliter både med rykter om å være delvis dement samt påstandene om upassende seksuell adferd. Fra før er det kjent at den amerikanske presidentkandidaten har vært svært glad i å berøre og kysse småjenter.

Joe Biden som er den ledende kandidaten i kampen om å bli Donald Trumps utfordrer levnes få muligheter til å vinne mot president Trump som virker langt mer mentalt oppadgående. Dette på tross av at Donald Trump også er høyt oppe i årenen virker Trump langt mer egnet til å lede nasjonen i en krisetid. Dersom ikke demokratene har en plan B og en annen kandidat enn Joe Biden som virker ute av stand til å fremsi en meningsfull setning, vil Trump ha null problemer med å innkassere valgseiren under høstens presidentvalg selv om amerikansk økonomi befinner seg i krise. Amerikanere flest gir Corona viruset skylden for det økonomiske kaoset verden befinner seg i og støtten til Trump ser ikke ut til å avta. Trump supportere mener at presidentens fiender nå bruker Corona krisen i et desperat forsøk på å svekke presidenten.

 

Facebook Comments

1 tanke om “Joe Biden beskyldes for seksuell trakassering av minst åtte kvinner

  1. En creepy 80åring, hvilke type mennesker er det som satser på en slik en til å lede nasjonen? Mannen har levd så lenge at han burde vite at sannheten kommer frem til slutt. (burde ja, men han har ennå ikke lært forskjell på rett og galt) Sa ikke Steve Cioccolanti noe om 2020-Rettferdighetens år… Ja, da faller vel endelig creepy-Joe da. Han også. Selvfølgelig tror jeg på Sara Reade og de andre kvinnene.

    8 kvinner…
    Og 80 barn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *