Ny måling gir Trump ledelsen over Joe Biden

USAs president Donald Trump skal ifølge en ny meningsmåling ha tatt ledelsen over Joe Biden i flere vippestater. Målingen, som er utført av Democracy Institute, viser at Trump leder med 48 mot 46 poeng på de nasjonale målingene. Han har også økt ledelsen i vippestatene, og instituttet mener Trump ligger an til å vinne flere valgmannsstemmer enn i 2016, skriver Breitbart. 309 til Trump mot 229 for Biden. Trump holder en ledelse på 48 mot 43 prosent i delstatene Florida, Iowa, Michigan, Minnesota, Pennsylvania og Wisconsin. I Florida leder Trump 47 mot Bidens 45 prosent. Presidentvalget vil bli avgjort i de såkalte vippestatene og den siste målingen er dårlig nytt for nordmenn som håper på Joe Biden seier den 3 november.

3 tanker om “Ny måling gir Trump ledelsen over Joe Biden

 1. Donald Trump vil stikke av med storeslem denne gangen.
  Joe Biden er uhyre upopulær blant amerikanerne og ennå mer upopulær blir ham dersom han kvoterer inn ei liberal negerdame for å tekkes Antifa og Black Lives Matter kulten. Amerikanerne flest er fornuftige og lar i seg ikke dupere av fake news media slik mange nordmenn blir.
  De ser hva slags rasistisk ideologi som demokratene nærer opp under og manipulerer og vil derfor stemme Trump i november.
  Alle som har lest litt historie vet at det var republikanerne som sørget for at det ble slutt på slaveriet i USA, mens demokratene kjempet for å beholde slaveriet.
  Venstrevridde individer syntes å være direkte uvitende og mangle elementer kunnskap.
  Jeg tipper det blir et valgskred denne gangen for Trump.
  Han vil vinne større enn i 2016 og her i Norge må nordmenn med alvorlig trump derangement syndrome leve med lidelsen ut 2024.

  1
  2
  • Jeg tror Donald Trump vil vinne.
   Men jeg frykter at demokratene ikke vil akseptere valgresultatet.
   Da blir det skikkelig uro i USA.
   En splittet nasjon kan lett finne seg selv i borgerkrig igjen.

 2. Herlighet?‍♂️ Dere er patetiske, eller er dette satire?
  Trump har sviktet, og han har vist gjennom corona-tiden, at han er komplett udugelig. Hadde Amerika hatt en dyktig leder, ville minst 100.000 flere amerikanere vært i live nå?
  Har aldri før sett en så kraftig mobilisering blant velgere i eget parti, mobilisere så kraftig mot egen president. Millioner av republikanee vil stemme Biden 3.11, for å bli kvitt en gal narsisist, udugelig leder og en meget usympatisk og tvers gjennom ond mann!
  De som fortsatt er i tvil om hans kompetanse:
  https://m.youtube.com/watch?v=NmrEfQG6pIg

Det er stengt for kommentarer.