Ny Kina devaluering senker aksjemarkedet -nok et varsel om Shemitah?

stockmarkedNytt børsfall etter kinesisk devaluering Kinesiske myndigheter valgte onsdag og devaluere sin valuta Yuan ytterligere med mer enn 1,6 prosent og igjen reagerer verdens børser med å falle. Børsene i Asia og Europa har falt markert etter dagens vesle bombe fra Kina og førhandelen på Wall Street peker på et stort sell of når markedet åpner. Dermed går det mot en ny blod rød dag på verdens aksjemarkeder. 

Etter tirsdagens devaluering på knappe to prosent, slo kinesiske myndigheter til igjen onsdag og devaluerte sin valuta Yuan med nye 1,62 prosent mot dollaren. Den siste kinesiske devalueringen sendte nye sjokkbølger inn i verdens aksjemarkeder Vincent Quinonessom svarer med å falle ytterligere. De siste kinesiske grep sendte Tokyo børsen ned nesten 1,6 prosent, Hong Kong 2,38 prosent, Shanghai ned 1,06 prosent mens det australske markedet falt 1,67 prosent. I Europa har fallet vært enda større hvor det tyske aksjemarkedet er klarest i rødt og har falt mer enn 2,65 prosent. I Paris er Cac 40 ned 3,01 prosent mens London er ned 1,61 prosent. Stock50 er ned 2,54 prosent. Oslo børs er ned rett over 1 prosent mens oljeprisene onsdag har vært tilnærmet flate. Future indeksene på Wall Street peker nok en dag nedover. All oppgang på Wall Street de siste 6 månedene er nå borte. (foto Jack Hazut)

 

2 tanker om “Ny Kina devaluering senker aksjemarkedet -nok et varsel om Shemitah?

  1. Jeg tror at Cahn er reist opp av Gud for å advare nettopp i denne tiden. Det er helt skremmende hvor fort frafallet har kommet og hvor iherdig det arbeides for å slette alle spor av kristendom. Man omfavner villig alle typer religioner, bortsett fra kristendommen.
    Gjennom tidene har Gud brukt naturkatastrofer m.m for å mane til omvendelse. Både Norge og USA har blitt hovmodige av sin rikdom, og ifølge Wilkerson, Cahn og flere vil økonomien bli rammet. Vi ser allerede konturene av det. Spørsmålet er bare hvor ille det vil bli.

  2. Enda en kinesisk devaluering – den 3. i løpet av tre dager. Nå fryktes det at dette kan utløse en form for konkurranse om å devaluere valutaene.

Det er stengt for kommentarer.