Ny ISIS video viser engelsk gutt som skal henrette kurdiske frihetskjempere i Syria

En ny video produsert av den muslimske terrorgruppen ISIS viser hvordan terrorgruppen også bruker barn for å fremskape skrekk blant dem som er motstandere av den muslimske ideologien. I videoen kan vi se hvordan unge gutter, deriblant en hvit britisk gutt identifisert som Abu Abdullah al-Britani gjør sine forberedelser til å henrette en gruppe kurdere som er tatt til fange av den muslisme organisasjonen. Det er avisen Daily Mail som publiserer den rystende historien om hvordan ISIS anvender barn i sin krig mot alle som står i veien for det kalifiatet organisasjonen ønsker å innføre

I motsetning til hva Greta Thunberg og pengeapparatet som står bak henne hevder, er det militant islam som utgjør den største utfordringen for den vestlige verden. Islam er en drepende ideologi og koranens budskap er drep vantro, drep jøder og drep kristne.

Les hele saken fra Daily Mail her

Én tanke om “Ny ISIS video viser engelsk gutt som skal henrette kurdiske frihetskjempere i Syria

  1. Det skal bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli, sier Bibelen. Så her gjelder det å binde seg til den sanne kristne tro snarest mulig. “Hver den som påkaller Jehovahs navn skal bli frelst.”

    Ordet påkalle her innebærer også å leve i samsvar med navnet i sann tro og handling. Lykke til hver enkelt!

Det er stengt for kommentarer.