Ny amerikaner halshugd av ISIS -hans konvertering til islam hjalp ham intet

Peter-KassigAmerikanske myndigheter kunne søndag kveld bekrefte at det var den 26 år gamle Peter Kassig som ble halshugd i en ny grotesk video

Den amerikanske hjelpearbeideren Peter Kassig som konverterte til islam i fangenskap skal i følge en siste video være halshugd av den islamistiske terrormilitsen som også går under navnet “Islams stat”. I videoen viser de det de sier er Peter Kassig¨s avkuttede hode. Den 26 år gamle amerikaneren ble tatt til fange i fjor mens han arbeidet som medisinsk hjelpearbeider i Syria. I følge hans venner konverterte Kassig til islam i fangenskapet og endret sitt navn til Abdul-Rahman, i håp om at dette skulle redde han liv og hans foreldre har flere ganger stått frem med bønn til ISIS om å spare deres sønns liv. Søndag kveld kunne USA bekrefte at deres bønner var forgjeves.

Den nesten 16-minutter lange videoen som ble  lastet opp til sosiale nettverk i dag søndag, viser de ikke selve halshuggingen, men en maskert mann som står med et peter-kassig1avkappet hode som lå blodig ved mannens føtter. Snakkende på engelsk i en britisk aksent sier mannen i videoen: “Dette er Peter Edward Kassig, en amerikansk statsborger.” Når videoens ekthet nå i kveld er bekreftet har verden nok en gang fått se at man i ISIS står overfor en brutal terrororganisasjon som følger i fotsporene til det ubarmhjertige islam som selv ikke skåner sine egne tilhengere. Den islamistiske terrormilitsen har i flere måneder sjokkert en hel verden med sin brutalitet og Kassig er det femte vestlige gisselet som er blitt halshugd. Både i Afrika og Midt-Østen er ideen om et islamsk kalifat på fremmarsj og mange profetigranskere konkluderer med at vi i dag, i den islamske verden ser fremveksten av en brutal antikristelig bevegelse som vil komme til å føde frem den skikkelsen Bibelen omtaler som Antikrist.

Én tanke om “Ny amerikaner halshugd av ISIS -hans konvertering til islam hjalp ham intet

  1. Det tragiske er at dette har fått vokse frem på grunn av vestens svik overfor det syriske folk. Verdenssamfunnet skulle ha grepet inn militært i Syria krigen da kjemiske våpen ble brukt av en av partene i konflikten i august 2013. Når Obama lot regimet eller opprørsbevegelsen tråkke over hans røde linje uten at dette fikk konsekvenser mistet Obama administrasjonen den rest av troverdighet de hadde igjen i Midt-Østen.

Det er stengt for kommentarer.