Norske biskoper dolker Israel i ryggen

Ludvig Nessa: “Kirkens forsøk på å leke politikk er både pinlig og ubehjelpelig.”   “Jeg sier eder, de er sannelige Røde disse falske pofeter, de dolker Israel, og de har dolket det ufødte liv i mors mave.
10-15.000 ufødte liv i året helt fra 1977 har disse på samvittigheten. Det ufødte liv protesterer ikke, ikke smerteskrik eller stort mere enn et par svake fraspark før det blir sugd ut av mors liv.” skriver prest Ludvig Nessa i et innlegg lagt ut på Facebook. Bakrgrunnen for Ludvig Nessa`s utspill er det faktum at lederskapet i den norske apostat-kirken igjen velger å gå i mot Guds ord gjennom å være blant de røster som fordømmer og forbanner Israel

Prest Ludvig Nessa.
Foto Søkelys

“Ikke en eneste kritisk bemerkning reises fra den norske kirke mot Abbas og hans regime. Derimot retter man rasende pekefingre mot Israel, regionens eneste fungerende demokrati, et land der man faktisk ikke nøler med å sikte sin egen president ved mistanke om korrupsjon.”
Det hjelper neppe at denne kampanjen føyer seg inn i rekken av et like ensidig og like lite reflektert engasjement for «klimasaken» og for nærmest uhemmet innvandring til Norge. Kirkens forsøk på å leke politikk er både pinlig og ubehjelpelig,” skriver Ludvig Nessa som er blant dem som forlengst har forlatt det han selv omtaler som en “homsekirke”. “Ve de falske hyrder! Gud velsigne israel!,” skriver Eivind Andre Pedersen-Hansen mens Harald Rufus følger opp med følgende utsagn: “skulle kastet dem til løvene,de falske profetene.” Også Bjørn Wilhelmsen kommenterer Ludvig Nessa`s facebookpost med tydelig tale: “Raddis biskopene i Norge tjener antikrist og kan ikke fort nok få fjernet kristendommen og erstattet den med islam.
De spotter Israel og støtter jødehatet!”

3 tanker om “Norske biskoper dolker Israel i ryggen

 1. Norge som med sine få 5 millioner innbyggere, så har vi klart å drepe 650.000 innbyggere på 44 år – (den begrensede delen av abortloven ble slått igjennom allerede i 1975 – men full abort fra 1978). «Loven om svangerskapsavbrudd» ble stiftet 13 juni 1975.

  https://jusleksikon.no/wiki/Abortloven

  Og så står Erna Solberg fram å «bæper» om at Norske kvinner føder for lite barn, Det må være ikke bare en skru løs, men mange.

  Mvh RJ

 2. “Den norske kirke” er ikke en Kirke i bibelsk forstand. Og når “kirken” blir en verdslig organisasjon skjer det noe åndelig. Den blir ikke nøytral men antikristelig. Grunnen er antagelig at den ved å ta avstand fra mye av det som står i Bibelen automatisk åpner seg for onde åndsmakter.

  Egentlig har vel aldri “den norske kirken” brudt helt med sin katolske fortid. Lenge la bedehusbevegelsen, som oppstod i kjølevannet av Haugevekkelsen, visse føringer, men nå er det jo ikke stort igjen av denne.

  Ganske mye tyder på at “den norske kirke” snart vil bli slik den var for 220 år siden. Eller kanskje slik den var i katolsk tid?

 3. Den 13.juni kl 1500 er det samling utenfor Stortinget med opprop mot abortloven, samtidig er det en minnemarkering for alle de døde små stemmeløse menneskene.

Det er stengt for kommentarer.