Norsk NASAMS missil traff barnesykehuset i Kiev hevder russiske medier

“Har lest mye om dette på flere russiske nyhetssteder, og tar med litt her, ettersom slikt er opplysende for allmennheten også i Norge da norsk mainstreammedia tier om dette.
Russland hevder i en indignert, skarp og tydelig uttalelse at missilet som traff et barnesykehus i Kiev faktisk kom fra det NORSKE rakettforsvarssystemet NASAMS, som er utplassert i nærhetene av sykehuset i Kiev. De sier at selve treffet skyldtes en feil ved det norske installasjonssystemet som gjorde at deres raketter kom ut av kontroll og at fragmenter traff området,” skriver Malvind Børressen i et innlegg

Russland sier videre at de aldri går etter sivile mål, og hevder at NATO og vest utnytter tragedien, holder tilbake sannheten og legger skylden på Russland i propagandahensikt.
De fremlegger bilder og film fra hendelsen som de mener fjerner enhver tvil, og legger til at det ikke fortelles i vestlig media, og at NATO bruker hendelsen som argument for å fortsette fientlighetene mot Russland.
Angrepet fra Russland i Kiev forleden, var i følge russiske kilder i Forsvaret et svar fra Russland beregnet kun på militære installasjoner i Kiev som Russland sier ble brukt som base for et ukrainsk angrep på badestranden i Sevostopol, den største byen på Krim-halvøya med sine ca 500 000 innbyggere.
Mange ble drept og hundre såret, de fleste sivile, da ukrainske styrker i juni uventet sendte raketter mot denne stranden på Krim.
Russerne anklager også vest for doble standarder da mange raketter fra Ukraina rammer sivile russere, dessuten på dagtid. Russerne angriper Ukraina så og si alltid på natten når innbyggerne der har utegangsforbud for å unngå sivile tap, uten at Vest fordømmer Ukrainas angrep på dagtid mot sivile. En dobbelttandard gjør at Vest kun anklager Russland når de treffer sivile.
Personlig tror jeg ikke noen land, verken Russland, Ukraina, Norge, NATO eller andre, angriper et barnesykehus med vilje. Hva skulle være poenget? Et barnesykehus? Det gir jo bare et katastrofalt bakslag i form av sterk kritikk, antipati og anti-propaganda, og fører ikke til noe fremgang for noen.
—————————————-
“Det vestlige rakettforsvarssystemet NASAMS, som traff bygningen på territoriet til barnesykehuset « Ohmatdet » i Kiev, ble tydeligvis avfyrt fra et anlegg levert til myndighetene i Kiev av Norge.
Den russiske føderasjonen venter på en reaksjon fra norske myndigheter ved denne anledningen. Dette ble uttalt av den russiske faste representanten til FNs Vasily Nebenzya, rapporter TASS.
« Vi venter på en reaksjon … fra norske myndigheter, som åpenbart satte denne NASAMS » – til klikken Zelensky, — sa han under et møte i FNs sikkerhetsråd i Ukraina sammenkalt etter ønske fra vestlige land.
Nebenzya la også til at beskyldningen fra FN mot Moskva i et slag for et sykehus i Kiev er en manifestasjon av doble standarder.
Tidligere Dmitry Peskov kalt PR-blodoperasjonssituasjon med et barnesykehus i Kiev. Kreml-talsmannen sa at Russland vil fortsette å stå for sannheten om hva som skjedde.”
Kilder. Aif, ru, Tass ru, den russiske representanten til FN, Vasily Nebenzya.

Én tanke om “Norsk NASAMS missil traff barnesykehuset i Kiev hevder russiske medier

 1. Ingen tvil om at sykehuset ble truffet av ukrainerne selv. Dette var Norges bidrag til å eskalere videre mot tredje verdenskrig.
  Se på timingen, dagen før NATO møter skjer dette. Helt tydelig en ukrainsk falsk flagg opersjon for å presse NATO til å gi mer penger til krigen.
  Vesten velger å trappe opp konflikten og distrasksjonene er flere. Fotball EM, teateret med Biden osv viser oss at de har noe stort på gang.
  Vesten fortsetter sine falske lovnader om NATO medlemskap som en gulrot for å tvinge Ukraina til å holde massedøden gående.
  Jeg er glad for at Kjell er åndelig oppadgående nok til å forstå konllikten og spillet mellom Øst og Vest. Kjell opptrer som en sann kristen, en mann som ønsker fred for befolkningen i både Russland og Ukraina. Kjell er en mann som er på parti med Fredsfyrsten vi møter i Jesus Kristus. Birgir derimot er grepet av den samme ånd vi finner blant hatere og ugudelige. Jeg tror rett og slett at Torstein og Birgir ønsker storkrig slik at de kan fortsette å spy ut sin russofobisk propaganda og løgner hele døgnet.

  Kjell. takk for at du ikke lar deg rive med av det sinne og den aggresjon vi ser norske medier pushe på oss. Du er en rettfrerdig og moden kristen som ikke svarer på skjellsord og hatprat vi møter hos frafalne som deg Hermansen.
  Er dine venner sjokket over deg eller sitter de alle i ditt ekkokammer og blir servert den ene løgnen etter den andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *