Norsk Luthersk Misjonssamband blir eget kirkesamfunn

Et alternativ for lutherske kristne som syntes kirken er blitt for liberal og åpen for alt det Herrens ord fordømmer

nlm-kirkenNLM (Norsk Luthersk Misjonssamband) har i de siste dagene fått oppmerksom het i nyhetsmedia og presse etter at et overveldende flertall av delegatene stemte for at den lutherske organisasjonen skulle danne eget kirkesamfunn. Dermed utgjør NLM med dette et alternativ til lutherske kristne som ikke lenger kjenner seg hjemme i den norske kirke som på mange områder er blitt liberal og er på vei inn i apostat kirkenes rekker. (Skjermfoto fra avisen Vårt Land)

En tidligere prest og prost i den norske kirke skrev dette i en mail til Søkelys for en tid tilbake og vi tror flere troende i kirken føler nettopp som han: “Jeg har selv vært tomme-kirkerprest/prost i 14 år i den norske kirke. For ca 6 år siden sluttet jeg som prest og begynte å jobbe som maler/snekker. For en uke siden utmeldte jeg meg av den norske kirke. Jeg anser den norske kirke for å være fullstendig i djevelens vold nå. Jeg kjenner ikke lenger noen bibeltro prester i den norske kirke.” skriver den tidligere presten som på begynnelsen av 2000 tallet høstet mediaoppmerksomhet fordi han stod for kirkens gamle syn. En rekke av våre lutherske lesere har med uro sett på hvordan den norske kirke råtner på rot og mange av disse vil kunne finne et nytt åndelig hjem i norsk luthersk misjonssamband som har en rekke bedehus rundt omkring i hele landet. Vi vil med dette gratulere NLM med et modig og betimelig vedtak samt takke for at de med dette sender et signal til alle om at det finnes mange lutherske kristne som nå sier “nok er nok” om frafallet fra Guds ord vi ser finner sted i kirken.

 

2 tanker om “Norsk Luthersk Misjonssamband blir eget kirkesamfunn

  1. Var på bønnemøte i går. Vi gikk igjennom bønneemner vi skulle be over. Jeg tok opp temaet kirkevalget om vi skulle be over det. Da ble det plutselig stille i gruppen. Ja,ja da kan vi vel be om at det skjer etter Guds vilje, sa jeg. Ja slik er det blitt. det er så mange som ikke vet, så mange tause om det Bibelen taler tydelig om. Men jeg tror at deltakerne må være enige om hva en skal be om fordi det er skrevet: “Det dere er enige om å be om”

  2. Langesæter, du er så hinsides førført. For en suppe med gulp du kommer med i hver post du skriver!!. Omvend deg og tro på Jesus. Det er ditt eneste håp. Det du baler med nå er intet annet enn vrøvl

Det er stengt for kommentarer.